2017-02-20

Samtidigt, i politiken...


Trump tänker inte ge sig och Sverige kan inte ge sig.

Samma dag som hon skall åka och träffa Sergej Lavrov har Margot Wallström alltså hamnat i ett globalt twitter-gräl med USA:s president.

You cannot make this shit up. Popcorn!

3 kommentarer:

 1. Den frågan som vi borde ställa oss är om Wallström och Bildt tillsammans kommer att skapa en värre konflikt med USA än vad Palme gjorde på sin tid. Att det kan innebära väldigt allvarliga avbräck för vår säkerhetspolitik och försvarsförmåga kan ses av följande inlägg på Ledarsidorna:

  Gripen bygger inte i huvudsak på svensk grundforskning utan i allra högsta grad på amerikansk teknik. En teknik vi där vi är i stark beroendeställning till USA[. M]est akut är det nu på underhållssidan där USA sedan årsskiftet tagit tillbaka det löpande underhållet till USA av JAS 39 Gripens motor.

  Professor Pelotard

  SvaraRadera
 2. Trump kan väl be NSA skicka BRÅ statistiken till wikileaks?

  SvaraRadera
 3. Feministisk utrikespolitik handlar om att göra oss osams med alla utom Teheran och några atoller i Stilla havet.Har vi tur blir inte alla förbannade exakt samtidigt.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.