2017-05-23

Skall Sverige tvingas gå över till euron?


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Blir det någon ändring, då blir det utan att fråga folket först. För övrigt har riksdagen redan fört in EU-medlemskapet och unionens fördrag i den svenska grundlagen. Således kan ett beslut om svensk övergång till euron som betalmedel klubbas igenom riksdagen på en kafferast."

3 kommentarer:

 1. Det var ännu ett svek av den gode herr Reinfeldt.

  Trots en kraftig cynism tror jag dock HAX är lite för pessimistisk. Om vi ska med i EZ så blir det nog efter en ny folkomröstning. Vi kommer att få välja mellan euron och att lämna EU. (Personligen tycker jag det är ett väldigt lätt val!)

  Våra vanligaste politiker börjar nog förstå att en euroanslutning "von Oben" kan leda till allvarliga direkta politiska, ekonomiska och ev fysiska konsekvenser för våra styrelsepersoner. Därför en folkomröstning som återigen kommer att ses som en säker vinst för etablissemanget.

  Vi som önskar att bevara Sveriges relativa frihet bör ägna tid åt att studera hur vi på bästa sätt kan lämna EU. Dra negativ lärdom av BREXIT-förhandlingarna och läs FLEXCIT av Richard North på Eureferendum.com.

  http://www.eureferendum.com/blogview.aspx?blogno=84857

  SvaraRadera
 2. Betyder det att Hax är mer rädd för euron än för muslimerna?

  SvaraRadera
 3. http://uk.reuters.com/article/us-eurozone-future-euro-idUKKBN18J207

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.

Om du skriver anonymt, använd ändå något slags signatur - så att det går att hålla isär kommentarerna vid repliker.