2017-05-14

Vänsterpartiet - 100 år i förtryckets tjänst

The Communist Party

Vänsterpartiet fyller 100 år.

Vänsterpartiet har alltid varit den mordiska kommunistiska ideologins företrädare i Sverige – och har endast gjort avbön under den mediala galgen.

Vänsterpartiet var det enda parti i riksdagen som stödde Molotov-Ribbentrop-pakten.

Vänsterpartiet företräder en ideologi som varje gång den praktiseras i verkligheten leder till misshushållning, matköer och förtryck.

Västerpartiets enda försonande drag är att de är motståndare till övervakning. Men det kan mest ses som uttryck för att de svenska kommunisterna själva drabbades av övervakning under 1900-talets senare hälft – samt deras reflexmässiga hat mot USA. Per se – och där den har praktiseras – har kommunismen stått för historiens mest brutala övervakningssystem och åsiktsförtryck.

Men visst förändras vänstern. Klasskampen trängs undan av en identitetspolitik som lider av kognitiv dissonans. Tron på vetenskap och teknik för att föra den nya människan framåt har ersatts med en postmodernism som relativiserar allt, till den punkt där mänsklig kommunikation blir omöjlig. Flower power och sexliberalism har ersatts med nymoralism, feministisk puritanism och bigotteri.

Hundra år borde räcka. The party is over.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.