2017-07-18

Så vinner borgarna valet. Om de vill.


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Tänk vilken succé det skulle kunna bli i valet: En modig, konsekvent, kompetent borgerlighet som förhåller sig rationell till verkligheten, styr upp den offentliga kärnverksamheten, rensar upp i byråkratin och ger människor mer frihet och makt över sina liv. En borgerlighet som står över medias tjatter och spelteorier. En borgerlighet som talar direkt till alla hyggliga människor."

4 kommentarer:

 1. Problemet är att det finns nästan inga som gillar borgerlig politik: sänkta skatter, mindre bidrag, avgifter på uni, höja dagisavgift t internationella nivåer om 15,000/månad, ta bort föräldraförsäkringen, RUT o ROT, ränteavdragen etc etc.
  Visserligen tror jag att det där kommer att tvingas fram. Den 2-delade föräldraförsäkringen är en genialisk lösning för att lösa problemet med folk som inte bidrar skattemässigt utnyttjar välfärdsförsäkringen. (I praktiken innebär den ju att invandrare endast får hälften så mycket föräldraförsäkring som svenne banan.) Samtidigt kan politruckerna gömma denna rasistiska apartheid-politik genom att hävda att de är goda människor som är för jämställdhet.

  SvaraRadera
 2. Problemet är att borgarna ingår i den hyperinklusiva massdemokratin där man måste tillgodose mer intressen hela tiden för att inte tappa väljare. Det finns en minoritet av män, framförallt män, men även en del kvinnor som vill ha frihetlig politik och vet vad det innebär. Resten är mest intresserade av vad politikerna kan ge dem och det kommer inte ändras på.

  Jag rekommenderar alla att se på youtube videon The Hive Mind
  av youtubern Colttaine som jag postade i kommentarsfältet igår.

  https://www.youtube.com/watch?v=KNLNzoogBKU

  Den är riktigt intressant och talar bland annat om Briffault's lag, dvs att

  " The female, not the male, determines all the conditions of the animal family. Where the female can derive no benefit from association with the male, no such association takes place. "

  Detta är dock inte nog, utan borde utvecklas till all samhällsutveckling, som han ger bevis på.
  Detta blir alltså även normen i sociala nätverk och på internet så att "feels" går över fakta och vi får en irrationell politik och samhällsutveckling som tyvärr inte kommer att upphöra inom kort.

  Min egen slutsats av videon är att det enda man kan göra är att jobba för ett ocensurerat internet och utveckla blockkedjeteknologi som betalmedel för att svälta staten på skattepengar och kontroll. Det, eller vänta på civilisationens fall där maskulint tänkande blir norm igen.

  https://www.youtube.com/watch?v=KNLNzoogBKU

  SvaraRadera
 3. "Briffault's lag..
  Detta är dock inte nog, utan borde utvecklas till all samhällsutveckling, som han ger bevis på."

  Alltså, att Briffault's lag borde utvecklas till att omfatta all samhällsanalys.

  SvaraRadera
 4. Så får ni till en nytändning i äktenskapet fast det regnar på semestern.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.