2009-03-13

Ett par snabba

Snurrig dag.

Här är dock ett par snabba länkar:

På Aftonbladets ledarsida kan vi läsa att Säpo bett FRA ägna sig åt inrikes spaning, på rent svenska grupper. Tidningen kräver nu en granskning av båda organisationerna. Länk»

På debattsidan samma tidning kräver Dala-Demokratens före detta chefredaktör, Erik Norelius, att Mona Sahlin lämnar uppdraget som ledare för det socialdemokratiska partiet. Länk»

Johannes Forssberg i Expresen om det hopplösa kriget mot drogerna. Länk»

I DI kan man läsa om finansräven som menar att Sveriges räddning i finanskrisen är att vi står utanför Euro-samarbetet. Länk»

Åter online sent i kväll eller i morgon.

7 kommentarer:

  1. Äslkar din blogg!
    Träffar många unga människor genom jobbet, och hintar dig, always =)

    SvaraRadera
  2. International Herald Tribune hade den artikeln uppe för snart två dagar sedan. Vart har du varit?

    SvaraRadera
  3. Angående knarkkriget:

    http://www.kriminalkanalen.se/2009/03/13/avslojande-det-storsta-tillslaget-vi-gjort-i-sverige/

    Helt absurt.

    SvaraRadera
  4. Ja det räckte att som nålade fast skithögen som sålde smäcket.Sen hade dom kunnat skicka ett brev till dom andra med en hälsning.

    SvaraRadera
  5. " Säpos motiv att vända sig till FRA kan ha varit att komma runt kravet på domstolsprövning innan avlyssning får ske.

    Tidigare har även rikskriminalen tagit hjälp av FRA för att avlyssna organiserad brottslighet, som kriminella mc-gäng. Lagstödet för denna verksamhet är också tveksamt."

    Vad förvånad jag blir. Snart kommer myndigheterna också att ha möjlighet att töja på reglerna i de nya lagarna. Vad är oddsen för att FRA anhängarna kommer att blunda för det här också?
    Kommentar från Olah kanske?

    SvaraRadera
  6. HAX, det är inte första april, inte ens fredagen den 13 mars!

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.