2009-06-22

Något för Juholt?

I det iranska presidentvalet har det visat sig att antalet avgivna röster, i ett antal valdistrikt, var större än antalet röstberättigade.

Håkan Juholt följer utvecklingen med intresse.

74 kommentarer:

  1. S o s s e d i k t a t u r !

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Jonas.

    Jag kan inte hjälpa dig.
    Det är inte i den här tråden som dumer än 40 gånger svarar på dina egna citat.

    SvaraRadera
  4. Högerliberal.

    På vilket sätt får din hjärna ihop iranskt valfusk med socialdemokratisk diktatur?

    Du kanske kan börja med att berätta VAR i världen socialdemokratisk diktatur förekommit innan du går in på hur det iranska valfusket relaterar till en diktatur av socialdemokratiskt snitt?

    SvaraRadera
  5. Micke, det första stämmer helt och hållet: Det finns nog inget du skulle kunna hjälpa dig med. Däremot har du fel på den andra punkten, och det var bla det jag syftade på med 'papegoja' (ett annat begrepp du gillar att använda, men felaktigt, emellanåt)

    1 rätt av 2 är ett stort steg framåt för dig. Grattis! (Även om dina första inlägg här inte nådde riktigt lika långt)

    :-)

    SvaraRadera
  6. Micke: Du vet väl att det bara är sossar i detta land som är dömda för valfusk, det är sossar som uttrycker valnederlag som "statskupp" som äkta diktatorer.

    SvaraRadera
  7. Peder kan läsa om valfusk och dess omfattning i Sverige här.

    När han är klar med det så kan han redogöra för var vi senast såg en socialdemokratisk diktatur och hur den idemässigt eller på annat sätt kopplas till den dagens iranska styre för att på så sätt tvätta ren den här tråden från demagogistämplen.

    SvaraRadera
  8. Micke:

    Min hjärna drog inga paralleller alls till Iran. Tycker dock att sossediktatur är ett ofantligt roligt ord, och det råkade passa ihop med herr Juholt nu! (och den lättsamhet som två av tre skribenter inledde kommentarerna med)

    SvaraRadera
  9. Micke: Det är inte omfattningen i Sverige som är poängen utan attityden hos sossar, det som gör att det är sossar som valfuskar och tycker att valnederlag är detsamma som en statskupp.

    Sossar är helt enkelt diktatoriska till sin läggning, eller så är det diktatoriska personer som dras till sossar, välj själv.

    SvaraRadera
  10. Micke verkar känna viss dragning till Juholt iaf...

    SvaraRadera
  11. Bengt Svensson22 juni, 2009 17:03

    Snacka om demokratiskt folkligt mandat, ett röstdeltagande på över 100 procent. Och vi som får vara glada om vi når upp till 40, i ett EU-val.

    SvaraRadera
  12. Det är inte omfattningen i Sverige som är poängen utan attityden hos sossar Sossar är helt enkelt diktatoriska till sin läggning, eller så är det diktatoriska personer som dras till sossar, välj själv.



    D e m a g o g i.

    SvaraRadera
  13. och den lättsamhet som två av tre skribenter inledde kommentarerna med)

    Ok.

    Jag reagerade på den lättssamhet med vilken man kopplade ihop en regering som just mördat ett antal människor som kräver förändring med ett politiskt parti som i princip följer samma demokratiska regler som dom högerpartier som i grunden är era morsor.

    SvaraRadera
  14. Kan man ö.h.t komma mer jävla off-topic än bland dessa kommentarer?

    Jag håller för övrigt med Bengt Svensson på ett komiskt vis. Men allvarligt talat så är det en hemsk situation där nere. Hoppas man ser något gott komma ur det hela till slut.

    SvaraRadera
  15. Vilket parti är din mamma Micke?

    SvaraRadera
  16. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  17. Uncle Sammy

    Micke har enligt egen utsaga mopsat sig mot partiet i sina unga år. Han blev sur på en (s)-funktionär när denne uppmanade honom att resa sig när de skulle sjunga internationalen.

    Om han verkligen sa ifrån och vägrade, eller bara gnydde lite och knöt näven i byxfickan vet jag emellertid inte. Jag gissar dock på det senare ...

    SvaraRadera
  18. Eller så ville Micke sjunga den på tyska istället...

    SvaraRadera
  19. Kan man ö.h.t komma mer jävla off-topic än bland dessa kommentarer?

    Jag håller med dig.
    Att överhuvudtaget jämföra ett demokratiskt parti som verkar i demokratisk tradition på samma sätt som t.ex folkpartiet med en regerande diktatur som just nu dödar människor för att dom motsätter sig diktatur är synnerligen off topic.

    Det ska man inte hymla om.

    Def finns bara ett sätt att rubricera det.
    Demagogi.
    Det enda högern tar sig fram på just nu.
    Demagogi.

    SvaraRadera
  20. Kan man ö.h.t komma mer jävla off-topic än bland dessa kommentarer


    Jag håller med dig.
    Att överhuvudtaget jämföra ett demokratiskt parti som verkar i demokratisk tradition på samma sätt som t.ex folkpartiet med en regerande diktatur som just nu dödar människor för att dom motsätter sig diktatur är synnerligen off topic.

    Det ska man inte hymla om.

    Def finns bara ett sätt att rubricera det.
    Demagogi.
    Det enda högern tar sig fram på just nu.
    Demagogi.

    SvaraRadera
  21. Micke är visst demagogisk idag... (eller är männskan full som vanligt)

    SvaraRadera
  22. Nej jag har en signatur som vanligt och jag använder inte sprit eller några av dom hallucinogener som dina vänner på bloggen förespråkar ska säljas fritt.

    SvaraRadera
  23. Men sophämtningen är bra och så..

    SvaraRadera
  24. Jonas N,

    I brist på svar från Micke så antar jag att han huvudsakligen är en övervintrad sosse. Vill minnas att Micke kallar sig liberal från och till. Ovanligt dock med liberaler som skäller på marknaden så ofta som han.

    SvaraRadera
  25. Uncle Sammy

    Han har experimenterat med bokstavskombinationerna därute i slutet av 60-talet. Både centralstimulerande och centralplanerande skulle jag tro ...

    Nu är han bara desillusionerad och bitter för att ingenting har gått hans väg ... och vägen är snart slut ...

    SvaraRadera
  26. Jonas har berättat för mig att han sedan unga år lider av en personlighetsstörning som via inre röster tvingar honm att kleta sig fast vid människor som han sedan oavbrutet bombarderar med skit.

    Han har också berättat för mig att han vill ha hjälp med att bryta dessa cirklar och jag har gjort vad jag har kunnat eftersom jag är så generös i Juholt tråden där jag låtit honom diskutera med sina egna citat i mer än 50 inlägg.

    Trots att han gick in för det hela med samma frenesi som en apa som får belöning om den utför uppgiften rätt misslyckades uplägget och tyvärr är det bara att kontatera att Jonas kommer att forsätta vara den pest och den skithög han ses som över halva internet.

    SvaraRadera
  27. Micke, du både pratar till och om dig själv ...

    SvaraRadera
  28. Vad sägs som att sluta sätta ord i min mun Micke? Jag tyckte att även dina kommentarer var off-topic. Detta spammande fram och tillbaka med "demagogi" osv.

    Folkpartiet (och alliansen i sin helhet) anser jag då för övrigt inte vara speciellt demokratiska i många beslut som fattas. Det har kommit så mycket skit från sittande riksdagspartier att det här landet knappt kan kallas för en demokrati.

    SvaraRadera
  29. Jag tyckte att även dina kommentarer var off-topic. Detta spammande fram och tillbaka med "demagogi" osv.


    När jag säger att Hax post där han gör referenser till socialdemokratin och en regering som just nu anstränger sig för att kväsa ett folkligt utbrett uppror med mord som medel är demagogi så är det inte att spamma.

    Det är att konstatera faktum.


    Det har kommit så mycket skit från sittande riksdagspartier att det här landet knappt kan kallas för en demokrati.



    Det blir inte mer demokrati av att landet beskrivs på ett sätt som det inte finns täckning för.

    Det enda det blir mer av på det sättet är lögner.

    Man bygger inte demokrati med lögner.

    Det är en lögn att hävda att Juholt delar strävan undertrycka friheten med den iranska regeringen.

    SvaraRadera
  30. Varför kan du inte stå upp för dig själv Micke?

    Själv är jag desillussionerad moderat med piratpartireflexer. Stundom kan jag omfamna vissa tankar från v-blocket och i vissa frågor kan jag bli en ayn rand mench. Sån är jag. Hur är du? Varför blir du bajs bajs när folk ansätter dig??

    Jag tycker att du mörkar. Du säger ibland att du är liberal samtidigt som du angriper marknad och allsköns liberala tankegångar.

    Jag betvivlar att du riktigt vet var du står Micke.

    SvaraRadera
  31. Micke har en underliggande och latent dragning åt nationalsocialism. Det rör sig m.a.o. om en mycket förvirrad individ. Ett komplicerat fall.

    SvaraRadera
  32. Ja de där D e m a g o g i kan inte vara så lätt minsann.

    SvaraRadera
  33. Varför blir du bajs bajs när folk ansätter dig??

    Jag har inga problem med folk som ställer frågor.

    Jag problem med folk som beter sig som svin som dina vänner nedanför dig i tråden och med människor som Jonas N som kletar sig fast vid ett utvalt fåtal människor som dom sedan utan oupphörligt ställer psykdiagnoser på.
    Jag har inte skyldighet att gilla det och om jag ber såna människor dra åt helvete gör mig inte mindre utan MER liberal.


    Jag tycker att du mörkar. Du säger ibland att du är liberal samtidigt som du angriper marknad och allsköns liberala tankegångar.


    Jag är liberal och som liberal har jag ingen skyldighet att svära nån jävla trohet mot marknaden.

    SvaraRadera
  34. Micke,

    Människorna nedanför i tråden är inte mina vänner. Jag känner dom inte.

    Marknaden är inte GUD och jag tycker inte att någon behöver svära trohet mot den. Det är ändå inte ett kännetecken för en liberal att som du "vanhelga" den så ofta som du gör. :-)

    Tror mig minnas att jag uppfattat dig som liberal i ett par frågor men inte mycket mer än så.

    SvaraRadera
  35. Micke, det är väl du som lketer dig fast vid ffa liberala bloggar, och där kletar på en massa med dina konstiga föreställningar om både ämnet och andra människor som uttalar sig, och allt som kopplar samman dem till en internationell konspiration i din föreställningsvärld.

    Det är bara att titta på hur du inledde här, och se varthän det går sedan. Och nog skulle jag hävda att det är du som börjar bete dig som ett svin efter att du har blivit kritserad ett tag. eller kanske häcklad lite. Ofta händer det ju dessutom att du haverera fullständigt och går ner dig i någon sörja du behöver flera dygn för att komma igen från ...

    Tycker nog inte att du har något fog alls för allt du kommer med.

    Och för att vara 'liberal' har du en alldeles förbålt stor affinitet med allehanda vänsterslödder och vänsterdiktatorer mm ...

    Den delen ger jag heller inte mycket för!

    SvaraRadera
  36. Micke är socialdemokraut precis som jag.

    SvaraRadera
  37. Människorna nedanför i tråden är inte mina vänner. Jag känner dom inte.


    Vad bra.Då ska hålla det i minnet.
    Vem vill känna någon som pratar med sina egna citat och kletar sig fast på folk som en fluga eller ett svin som konstant trollar under nya signaturer?

    Marknaden är inte GUD och jag tycker inte att någon behöver svära trohet mot den.

    Då skiljer du dig från många andra och i synnerher från dom uttalade högertrollen samt ett antal (men inte alla) blogginnehavare på högersidan.
    Liberalism är inte att slicka marknaden i röven 24 timmar om dygnet.

    Liberalism är att vara fri och frihet finns det lika många recept på som det finns människor.

    SvaraRadera
  38. Micke, nu när du tar upp det:

    Har du några vänner, när du nu kletar på liberala bloggar överallt där du kommer åt, och där du regelbundet ballar ur, och inte sällan börjar bete dig rent svinaktigt?

    Vänner i verkliga livet alltså? (Eller är du en helt annan person då?)

    I strängarna har jag bara sett en person (som uppenbart fejkade) som sa något positivt om dina 'analyser' ..


    ... som tex "slicka marknaden i röven 24 timmar om dygnet".

    Det låter som barnsligaste demagiogi i mina öron. Men mest sannolikt för att du inte förstått vad en marknad är. Trots att du i åratal blivit matad med kloka förklaringar ...

    SvaraRadera
  39. Jonas

    Ditt problen är att din personlighetsstörning får dig att tro att du är en liberal enmanststädpatrull vars uppgift det är att städa bort felaktiga komponenenter ur den vanföreställnig som är DIN version av liberalism.

    Nu kommer överaskningen.

    Det finns bara en version av din version och du har inget uppdrag.

    Du kan alltså släppa både mig och Claes och börja ägna dig åt att angripa andras argument helt och hållet utifrån vad diskussionen handlar om och inte alls utifrån vilka signaturer avsändarna har.

    Gör du det så ska jag betrakta dig som en frisk normal människa.



    Det låter som barnsligaste demagiogi i mina öron.


    Det ÄR demagogi.

    Demagogi ÄR INTE föbjudet.
    Du däremot TROR att det är förbjudet att peka på den när den kommer från ditt håll.

    Däremot är jag övertygad om att Hax till skillnad från dig förstår exakt vad jag säger när jag hävdar att det ÄR demagogi att rita raka linjer mellan Ahmadinejad och Juholt.

    Det är skillnaden och det är därför jag tycker så förbannat illa om dig.

    SvaraRadera
  40. Micke Micke ...

    Kul att du försöker argumentera igen iaf (du hade ju helt spårat ur ett tag).

    Dina argument (och även Claes) blir ständigt bemötta. Det är ju det som får dig att gå överstyr.

    Att det är dina känslor som spelar dig dina spratt har jag förstått för länge sedan, det är väl också därför det slår lock för dina öron omedelbart när du blir tilltalad på 'fel' sätt ...

    :-)

    SvaraRadera
  41. Liberalism är att vara fri och frihet finns det lika många recept på som det finns människor.

    Det där är att devalvera begreppet frihet. Det blir intetsägande. Jag tror på en fri marknad men tycker t.ex. att det är bra med ett konkurrensverk. Du är en del av marknaden Micke. Vad tycker du själv? Du kan liksom bara vara liberal enligt din egen definition om du inte tycker att det är bra med en någorlunda fri marknad.

    När du (ofta) skriver föraktfullt om 'marknaden' låter du ju som en socialist. Man kan inte både ha kakan och äta den.

    SvaraRadera
  42. Dina argument (och även Claes) blir ständigt bemötta.


    Ja Bror Duktig i din roll som ledare för din egen ideologiska enmansstädpatrull så "BEMÖTER" du argument hos utvalda individer (i detta fall Profanum Vulgus och inte mig eller Claes) genom att oupphörligt ifrågasätta deras förstånd eller uppsåt på ungefär detta sätt som när du I EN OCH SAMMA TRÅD lyckas få ihop alla dessa svar helt utanför ämnet.Dessutom var Profanum Vulgus inte speciuellt intresserad av att ge dig svar på tal på samma sätt som du skymfar honom.TROTS det fortsätter du oupphörligt genom hela tråden att spotta på honom.

    Det är helt klart att du har problem Jonas N.

    Det minsta du kan göra åt det är att ge fan i att låta andra betala dom.



    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.



    Självinsikt verkar inte vara nån av dina starkare sidor heller, Profanus ...


    Du har troligen missat dem, inte förstått dem, bjäbbat emot om annat i somliga fall, emellanåt om annat, och högst sannolikt har du också svårt med ordförståelsen även här.


    Att du skulle vara 'kunnig' är på precis samma sätt ett felaktigt användande av ordet kunnig (samma sak gäller motsv egenskap hos dem som försökt hjälpa dig till lite mer kunskap)


    Men därefter har du bara kommit med okunnigt trams. Jag kan inte ens se att du vill föra fram något eget, bara omoget bjäbb och tjurande över att du inte blir tagen på allvar.



    Det är ju jätteviktigt att vi ägnar all möjlig tid åt dessa frågor så att ingen tror att vi bara vill att Johan ska slösa tid på nonsens


    Ingen behöver argumentera för att det du skriver är trams (även om några påpekat dumheterna). Det är du som skriver tramset,Och inte heller är det jag som först påpekat detta. Alla här noterar ju samma sak ... utom du förstås!

    Du bevisar dina kunskapsbrister i nästan varende inlägg du skriver, och sedan menar du att folk ska ta dig och dina "frågor" på allvar?

    Herrejösses, man tror inte att det är sant ...


    Jag har hållit tyst om det innan... men jag tänkte låta profanum_vulgus visa vad för orationell extremist han är innan jag la fram lite kul fakta.


    Han har en tendens att kretsa från blogg tioll blogg och forum till forum och driva sin kommunistiska övertygelse och blir sällan kvar länge på ett ställe då han ofta brukar bli bannad fort.


    En fascinerande uppvisning av förvirring och vanförställninar


    Jag måste erkänna: När jag läste dina inlägg här (har nog sett några tidigare också) trodde jag att du var en typ 14-årig SSU hangaround.

    Med det menar jag, på 14-årings nivå att förstå saker, sammahang och kunna formulera egna sådana. (Jag insåg nog att du var äldre än 14, men du fattar nog, eller hur!?)

    Men det verkar nu som om du faktiskt är (i legal menig) vuxen, och att du förväntar att din omgivning skall behandla dig som sådan, dvs myndig, självständig och kapabel att ta eget ansvar över dina handlingar.


    Profanumvulgus/Micke: Namnbytet döljer inte din idioti



    Men att avgöra vilken som är 'längst gången' är svårt att avgöra. De har kört iväg lång och ner i diket båda två, men på olika ställen och av olika skäl ...



    Sen tror jag inte att det var ett så genomtänkt(!) exempel att dra upp just din morsas förmåga att lära barn något matnyttigt ...



    Det handlar inte om att 'någon skall våga ett försök', det handlar om att alla ser hur du hanterar att bli bemött. Och det är det som är det roliga ..




    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.
    Att du sedan väljer att upprepa 'Jo, men jag tycker så ändå!' är inte att argumentera. Det är att upprepa felaktigheterna.
    Och det är det som har gjort att folk inte tar dig på allvar (längre?).

    SvaraRadera
  43. Du upprepar samma felaktigheter ännu en gång! So what's new?'


    Din förvirring blev här bara ännu mer tydlig och uppenbar



    Folk försöker klargöra lite grundläggande elementa för dig, de försöker sprida lite ljus i ditt kunskapsmässiga och intellektuella mörker, de försöker påpeka var du är felinformerad (och somliga även 'varför' det är fel)



    Att dina kunskapsluckor gapar stora och tomma ...


    Men i din 'argumentation' verkar du tvärtom försöka åstadkomma mostsatsen, dvs blanda in ännu fler ovidkommande saker ...)



    Med tanke på ditt nick PV så ställer du väldigt många frågor. Är du obildad och/eller vetgirig?



    Du har troligen missat dem, inte förstått dem, bjäbbat emot om annat i somliga fall, emellanåt om annat, och högst sannolikt har du också svårt med ordförståelsen även här.


    Självinsikt verkar inte vara nån av dina starkare sidor heller, Profanus ...

    Den enda förmåga du uppvisat här iaf är just 'trollande'

    SvaraRadera
  44. Det där är att devalvera begreppet frihet


    Frihet kan bara var frihet.
    Om du skriver en bok som beskriver vad frihet är så är det du som skriver den boken.Inte jag.
    Liberalismens uppgift är att låta mig konstatera att din frihet skiljer sig från min.

    I samma ögonblick som "liberalismen" definierar frihet ÅT MIG så skiljer den sig inte från någon av dom andra gängse ideriktningarna vilka alla är baserade på en av en elit definierad sanning.

    SvaraRadera
  45. När du (ofta) skriver föraktfullt om 'marknaden' låter du ju som en socialist. Man kan inte

    Ja men tyvärr Sammy så är det så att när du säger att du föredrar marknadsekonomi samtidigt som du accpeterar lösningar som begränsar den (som t.ex ett konkurerrensverk) så är du i mångas ögon på den här bloggen ...socialist och minst av allt...liberal.

    Så "problemet" gäller dig själv i lika hög grad som du vill applicera det på mig.

    Själv tycker jag att det är rimligt att marknaden ges yttre gränser för jag tror inte på att markanden har en själ och den den per automatik är god vilket dom mest religösa marknadsförespråkarna gör.

    SvaraRadera
  46. Se där, Micke!

    Det du säger i sak är som vanligt inte mycket bevänt med. Men du ballar ur igen, och kommer dragandes med din citatlista.

    En likadan citatlista från dig skulle vara ofantligt mycket 'skitigare' eftersom din debattstil är så ofantligt mycket just skitigare!

    Och visst låter du som en socialist i stort sett varje gång du resonerar om något. Inte sällan som rena stollesocialisten ... som går upp i falsett när den skriker Timbro eller Pinochet ...

    (Fast numera yttrar sig ju dina haverier på ett lite annat sätt)

    :-)

    SvaraRadera
  47. Varför pratar du på om att marknaden har en själ eller inte? Har någon frågat om det? Konstigt.

    Det verkar som att du är liberal enligt din egen definition. Du föraktar ofta 'marknaden' men tycker att du är liberal.... hmm... Du är möjligen kraftigt socialliberal.
    Vore intressant att veta vad du menar med yttre gränser på marknaden? Tänker du som jag att det är bra som det är nu, med konkurrensverk, eller vill du ha mer regleringar?

    SvaraRadera
  48. t verkar som att du är liberal enligt din egen definition.


    Det är som jag påstod i förra inlägget även du Sammy.

    Det finns knappast något statligt konkurrensverk i t.ex Hax version av liberalism.

    SvaraRadera
  49. Att som du Micke skriva föraktande om 'marknaden' och kalla dig för liberal är som att jag skulle skriva föraktande om alla afrikaner och kalla mig antirasistisk.

    Det blir tråkigt att diskutera med någon som inte kan resonera utifrån egna ställningstagande och duckar frågorna.

    SvaraRadera
  50. Då föreslår jag att du helt frågar Hax eller nån av merparten av dom andra som skriver här och kallar sig liberaler ifall dom liksom dig anser att staliga konkorruensverk är förenligt med liberalism.

    SvaraRadera
  51. Micke,

    Det är inte JAG som kallar mig liberal. :-) (Jag var ju desillusionerad moderat mm...) Jag deklarerar tydligt mitt tyckande till skillnad från dig.
    Svara på mina påståenden så kanske jag tar mig an dina.

    SvaraRadera
  52. Tror du att Reinfelt inte föreställer sig att han är liberal?

    SvaraRadera
  53. Micke är socialist, tänker som en socialist, pratar som en socialist, och havererar som en socialist.. (och havererar gör dom alltid eftersom de bara är kapabla till envägs-kommunikation).

    SvaraRadera
  54. Klart Micke är socialist i själ, hjärta och ända in i benmärgen.

    Den frenesi med vilken han undviker att yppa en enda kritiserande stavelse om i stort sett vilka svinerier som helst, bara de begåtts av någon som nånstans sagt att svinerierna rättfärdigas med drömmen om ett socialsitiskt (framtida) lyckorike ..

    ... matchas egentligen bara med motsvarande raseri han uppvisar mot existensen av tex Timbro eller Milton Friedman.

    Och som sagt, påpekar man lite försynt hur inkonsekventa (för att itne säga renta felaktiga) hans många utfall är går han överstyr och kan sitta fradgatuggande i botten av diket och veva osammanhängande i flera dygn.

    SvaraRadera
  55. Anonym sa...
    Micke är socialist, tänker som en socialist, pratar som en socialist, och havererar som en socialist.. (och havererar gör dom alltid eftersom de bara är kapabla till envägs-kommunikation).


    Du är en feg käring och du har alltid varit en feg käring och du kommer alltid att vara en feg käring.

    SvaraRadera
  56. Micke, du försöker som vanlgit dra alldeles för många slutsatser, slutsatser du inte kan ha någon aning om alls, ur alldeles för lite information. Nämligen några bokstäver på din skärm.

    Då är det betydligt enklare att dra sltusatser om dina åsikter, din personlighet och om ditt sätt ...

    (Vilket ju sker emellanåt, men oerhört mycket hövligare än när du ger dig på samma sak)

    SvaraRadera
  57. Du är också en käring.

    Nöjd?

    SvaraRadera
  58. Micke, ett av skälen till att du har så ofta så fel om så mycket är just att du inte klarar av att processera information, utan att det mesta som sedemera blir till din föreställninsgvärld har just samma (förryckta) föreställningsvärd som källa ...

    SvaraRadera
  59. Du är tio käringar då.

    Bättre så?

    SvaraRadera
  60. Micke gillar inte tjejer. Okej...
    bilden klarnar mer & mer.

    SvaraRadera
  61. Jag gillar inte käringar oavsett kön och det inkluderar dig även med den signatur du valt just idag.

    SvaraRadera
  62. Men du är ju själv en käring...

    SvaraRadera
  63. Micke

    Du KAN inte svara på andras frågor. Varje gång
    det blir för svårt så duckar du, motfrågar eller börjar förolämpa folk. Som jag sagt tidigare så gör det dig till
    en väldigt ointressant motdebattör.

    SvaraRadera
  64. Micke har visst gått och kärat ner sig.

    Käring är ett gammalt ord för käresta. "Puss på dig min lilla käring" och ska inte förväxlas med ordet kärring.

    Undras tro om Jonas N, Anonym och Lisa besvarar hans invit?

    /Anna T

    SvaraRadera
  65. OP jag tror inte att Per Jönson recencerar trådar som är så här gamla.

    Du får trolla i en färskare tråd.

    SvaraRadera
  66. Anonym sa...
    Men du är ju själv en käring...


    Snälla jag ber.....åtminstone lite fantasi?

    SvaraRadera
  67. @Anna

    M.a.o är.. farbor Micke en TROLL-KÄRRING.

    SvaraRadera
  68. Kom inte o kräv fantasi av andra herr demagog-fascist-käring!!

    Man tror att ditt ordförråd är tvåsiffrigt!

    SvaraRadera
  69. Pratar du med dig själv nu ? ...Creepy

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.