2008-06-26

EU och Bloggarna: Nu även i SvD

Nu kör Svenska Dagbladet en grej på det här. Christofer Fjellner (m) och jag är intervjuade.»

Och på förstasidan på SvD.se länkar man direkt till min blogg. Hoppsan! Har riksmedia någonsin länkat direkt till en bloggpost från förstasidan förr?

3 kommentarer:

  1. Det här är mycket bra! När SvD och DN tagit in det sprider det sig som en löpeld. Finns också på SVT Text så åtminstone Rapport kommer ha med detta ikväll.

    Och när den svenska mediemaskinen är igång kanske andra länder börjar snegla hitåt. Nu gäller det att debatten fortsätter så att vi kan pressa MEP, så kanske vi får vinna över politikerna för en gångs skull!

    SvaraRadera
  2. Grattis! :-)

    HAX, jag tycker du gjort ett verkligt bra jobb den senaste tiden med all rapportering om FRA-lagen och annat. Det kan mycket ge resultat i att helt nya grupper (som annars inte bryr sig mycket om politik) blir intresserade av liberala frågor. Dagens unga internet-användande människor:

    * ser det som fullständigt självklart med personlig integritet (t.ex. kunna vara anonym) på nätet
    * vill absolut inte bli avlyssnade, eftersom en stor, och högst personlig, del av deras liv är på nätet
    * är inte intresserade av politik och föraktar snarare politiker. De vill bli lämnade ifred från klåfingriga politiker

    Det rimmar bra med liberalism.

    SvaraRadera
  3. Den där Fjellner förtjänar en röst! Gång efter annan visar han att han inte räds att stå upp för principer och värderingar, samtidigt som han faktiskt gör realpolitisk nytta.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.