2008-07-29

Kul!

Jag noterar att ett 20-tal andra bloggare har lagt upp dokumentet som FRA JK-anmält min publicering av. Läs mer hos Wille Faler»

Tack!

22 kommentarer:

 1. "He who would give up a little liberty to gain a little security will
  lose both and deserve neither."
  -- Benjamin Franklin

  SvaraRadera
 2. "I am Åkesson of FRA. Resistance is futile.

  Your life as it has been is over. From this time forward, you will service us."

  Ett citat från en känd TV-serie, omskriven litegrann..

  Lite skoj måste man ha ibland, bland allt allvar.:-)

  SvaraRadera
 3. Undrar om man kommer bli avlyssnad av FRA nu för att man besöker den här bloggen.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Bra jobbat! Stå på Dig! Folk måste få veta vad FRA har gjort och vad det gör och framförallt KAN komma att göra....
  Och hur "tomhylsan" Tolgfors kan med ens att försöka försvara det.... *suck*


  Tummen upp till Dig Henrik!

  SvaraRadera
 5. Fortsätt kämpa Henrik! :)
  (Och hej FRA, för här lär dom ju garanterat hålla till!) ;)

  SvaraRadera
 6. Hej,

  Jag har tidigare inte varit så engagerad i den här debatten. har liksom inte gått igång på den. men nu jävlar. Inte fan ska de ta och sätta mina polare i fängelse för att de visar att myndigheter bär sig illa åt. Nu jävlar. Stå på dig Hax. Detta är mycket obehagligt.

  Fredrik Segerfeldt

  SvaraRadera
 7. Lycka till och du har mitt stöd.. "Any intelligence officer who assumes his service is penetration proof is ignorant of intelligence history"William Hood senior CIA counterintelligence officer

  "Underrättelsetjänst ska endast vara en nations ögon och öron. Det ska inte upphöjas till dess själ och hjärta.

  Däremot ska personlig integritet vara det, och integritet som begrepp besluts-fattandets livsnerv"

  SvaraRadera
 8. Dokumentet finns sedan i går på FRApedia.

  SvaraRadera
 9. Vad håller ni på med, 20 eventuella lagbrott gör det inte lagligt. Opposition mot storebrorsamhället skall ske genom lagliga aktioner. På det här viset blir det bara hysteriskt och man riskerar bita sig själv i svansen! Om JK finner att Hax och de 20 andra publisisterna begått ett lagbrott kan det ramla in en hel del badwill.

  Det finns fortfarande en stor del av allmänheten där ute att övertyga som inte tycker fra-frågan är viktig och sånt här kan få dem över på andra sidan. Skärp till er nu!!

  /JohanH

  SvaraRadera
 10. Hur kommer det sig att du tror att du kan publicera personnummer och namn hur som helst på internet? Har du och ni andra något medgivande för det? Varför togs inte det bort om ni nu påstår att ni värnar den enskilda integriteten så mycket? Det där är bara snack.

  SvaraRadera
 11. Du har mitt fulla stöd min vän.

  SvaraRadera
 12. JK är inte att lita på. Det syntes i pedofilhärvan.

  OU

  SvaraRadera
 13. Vad håller ni på med, 20 eventuella lagbrott gör det inte lagligt. Opposition mot storebrorsamhället skall ske genom lagliga aktioner.
  Så vad ska göras när opposition självt blir förbjudet? Packa ihop och gå hem?

  _Fredlig_ civil olydnad som inte skadar någon (utom möjligen någon byråkrats stolthet) är i allra högsta grad ett legitimt motståndsmedel.

  Hade folk tänkt som dig, hade nog Rosa Parks aldrig satt sig ned på den där bussen där bara vita fick använda sittplatserna.

  SvaraRadera
 14. Men vart har nu farbror HAX tagit vägen?

  Är han månne inne på pratstund?

  SvaraRadera
 15. Kul att det finns fler som vågar. Men det är inte kul för oss som av olika anledningar inte vågar. Detta skrev jag i kommentar hos "Enligt min humla" som lagt upp dokumenten:

  "Jag tänker inte lägga upp detta dokument på min blogg[Skrivarens Blogg], även om jag å det djupaste sympatiserar med Henrik Alexandersson i det här fallet. P.g.a. mitt arbete kan jag inte utföra en sådan handling utan att riskera min relation till de instanser i samhället som står på myndigheternas sida. Med andra ord; publicerar jag de hemligstämplade dokumenten kommer jag inte längre betraktas som lämplig för min tjänst. Tyvärr, jag vill inte ta den risken.
  Men jag sympatiserar djupt med alla som gör detta, och ni har mitt moraliska stöd - vad det nu är värt. Så om ni hör någon som står 1,5 kilometer bakom skyttegravarna och ropar ' - Framåt!' så är det jag...

  Jag hoppas att mina frihetligt sinnade bröder och systrar i kampen mot FRA har förståelse för mitt uteblivna agerande."

  SvaraRadera
 16. Samma här. Jag har till och med slutat blogga för risken att det sätter käppar i hjulen för mitt levebröd. Länge leve yttrandefriheten.

  SvaraRadera
 17. En rapport från gårdagens händelse på Arlanda finns även på Moderskeppet

  SvaraRadera
 18. Anonym 11:01 "Hur kommer det sig att du tror att du kan publicera personnummer och namn hur som helst på internet? Har du och ni andra något medgivande för det? Varför togs inte det bort om ni nu påstår att ni värnar den enskilda integriteten så mycket? Det där är bara snack."

  Läs här.

  SvaraRadera
 19. Wille:
  "Så vad ska göras när opposition självt blir förbjudet? Packa ihop och gå hem?"

  Vi är inte ens i närheten av ett sådant scenario. Skulle det inträffa gäller helt andra regler vilket nog alla demokrater är överens om.

  "_Fredlig_ civil olydnad som inte skadar någon (utom möjligen någon byråkrats stolthet) är i allra högsta grad ett legitimt motståndsmedel."

  Mycket möjligt att man kan ha en sådan hållning men vinner man den stora massans sympatier? Jag tvivlar.

  "Hade folk tänkt som dig, hade nog Rosa Parks aldrig satt sig ned på den där bussen där bara vita fick använda sittplatserna."

  Återigen; skippa överdrifterna. Rosa Parks hade ett helt annat samhällsklimat att bekämpa.
  Som sagt, lugna ner er, reflektera en stund och använd de medel som står till buds. Fortsätter det så här tror jag dessvärre den stora allmänheten betraktar det som reaktionärt och hysteriskt och sympatiserar med FRA istället.

  /JohanH

  SvaraRadera
 20. Bästa sättet att sätta dit en myndighet är att offentliggöra dess misstag ordentligt. Häng ut FRA och gör det grundligt.

  SvaraRadera
 21. "fotograf" får gärna utveckla vad h*n menar???

  /JohanH

  SvaraRadera
 22. Du är bäst Henrik, vore du en tjen skulle jag friat :D

  FIGHT THE SYSTEM !

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.