2008-08-24

FRA: Regeringens Stora Plan?

På väg till sommarseminariet i fredags hörde jag försvarsminister Sten Tolgfors debattera FRA med Thomas Bodström i SR P1:s morgonprogram.

Tolgfors påstod att centerns senaste utspel om FRA är helt i enlighet med regeringens plan. Plan? Vilken plan?

"Fucka upp vår regeringsduglighet, vara bufflig, stigmatisera våra riksdagsledamöter, dribbla med fakta, reta upp svenska folket, kissa i våra vänners frukostflingor och förlora nästa val"-planen?

Get real!

6 kommentarer:

  1. Vänta bara tills Plan 2 dyker upp.
    I den ingår att först åka på pumpen i EU-valet, sedan förlora regeringsmakten och till sist initiera en rymdfärd där de får möta ET.

    Oj vad förvånade folk ska bli när den går i lås den också...

    SvaraRadera
  2. - snart börjar man tro på killar som alex jones.. :)

    se: infowars.com

    SvaraRadera
  3. Det måste vara jobbigt att ljuga, eller vara "talande pappdocka" hela tiden som Tolgfors får göra/vara. Det verkar som att han chansar med diverse halvsanningar; kanske att medborgarna går på detta, den här gången? Patetiskt.

    SvaraRadera
  4. Hittade en artikel på The Guardian gällande ett nytt trans eu-us samarbete, killa in:

    http://www.guardian.co.uk/world/2008/aug/07/eu.uksecurity

    - Nästa steg i Planen?

    SvaraRadera
  5. Om Charles Ingvar Åkesson har en plan – tajmad och klar in i minsta detalj, så är väl knappast Dynamit-Harry rätt person att redogöra för den.

    Bengt

    SvaraRadera
  6. Är det bara jag som tycker att tolgfara skulle kunna bli ett prima nytt verb i stil med vederfara, fast med en negativ konnotation? Som i "många osanningar tolgfors folket sommaren 2008" och "en stor förvillelse har tolgfarits mig".

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.