2008-10-03

Timbroiterna debatterar vidare

Debatten om finanskrisen mellan timbroiterna Roland Poirier Martinsson och Johan Norberg rasar vidare: Del 1 | Del 2 | Del 3.

Roland PM är en underhållande slugger. Norberg är vass genom sin förmåga att tydliggöra de grundläggande problemen. Och det är inte varje dag man ser konservativa och liberaler gå i närkamp på allmänt lästa debattsidor. Jag ser fram emot del 4.

2 kommentarer:

  1. Hallå,

    de är patetiska båda två. Både den där papisten och den där globalisten.

    Idioter.

    "Alla" vet att krisen beror på pk.

    Clinton & speciellt Bush försökte uppvakta och vinna latinosarnas
    förtroende, på inrådan av den patetiska nollan Karl Rove. (Jfr. Sir Väs!)

    Jag är mycket villig att skylla på "bilderbergarna", men inte den här gången, ty detta är så himla uppenbart en kombination av
    "medborgarrättsorganisationer" och
    desperata högermän som pga invandringen inser, att deras hegemoni hotas av densamma & därför måste vinna över etniska minoriteter (demokraternas naturliga bas) genom att underlätta egnahemsägande via
    slopande av handpenningar.

    Så himla sjukt. Spela inte med!

    Pitbull utan läppstift

    SvaraRadera
  2. Hörru Pitbull..., du skjuter vilt med haglet, tyvärr träffar du inget.

    Lyssna nu här istället...så lär du dig nåt. ;-)

    Norberg framstår som förnuftets röst medans Martinsson babblar på som den som inte verkar förstå orsakerna till Västvärldens ekonomiska problem.

    M. har verkligen svårt att SE orsaken till alla problem eftersom han begravt hela trynet i bröstet på dom han kramar.

    Inte en mening använder han till att ens lite grann medge att det är POLITISKT SOCIALT ANSVARSTAGANDE som har ställt till det här OCH kommer att ställa till samma slags oreda i framtiden.

    Det här är inte nån kris i ett ”kallt och cyniskt kapitalistiskt system”. Det är en sjuk mentalpatient som Staten skapat med sina reglerande och hindrande strypkoppel på företag och kapital.

    Det är reglernas omfattningar som är orsaken till denna kris OCH Statens och ACORNs (i USAs fall) inblandning i och tyglande av en ekonomi som borde få vara fri.

    Detta kan och vill konservativa pösmunkar och skygglappsförsedda vänstertramsare aldrig inse. De är alldeles för upptagna av att koncentrera sig på att antingen försöka uppnå eller bibehålla Den Sköna klåfingriga Makten.

    Det finns inget fritt och otyglat och okontrollerbart över det som nu hänt. Det är en inspärrad mentalpatient som flippat ut.

    /LD

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.