2009-03-05

Svep

Falkvinge har hittat en riktig dum-moderat. Länk»

FRA är kritiskt mot den nya varianten av FRA-lagen. De menar att det blir så jobbigt att söka tillstånd innan de avlyssnar. Länk»

Kristoffer Nolgren har en dystopisk genomgång om hur Sverige urholkar de mänskliga rättigheterna. Länk»

Tidningen Dagen har en sammanställning av hur mycket pengar den nya övervakningen kommer att kosta oss. Länk»

Kampanj mot teledatalagringen i Norge. Länk»

TV Garpenberg samlar politska filmklipp på Youtube. Länk»

4 kommentarer:

 1. Olah Örtengren sågar av den gren han sitter på. Klantigt uttryckt och kanske inte helt i linje med partiprogrammet. Kanske en kandidat till Kyrkomötet?

  SvaraRadera
 2. Blanda inte ihop mig med den där karln.

  Han har anklagat mig för allt möjligt. Jag säger bara "plonk"

  SvaraRadera
 3. Jag vill slippa betala för idioter som Olah Örtengren. Hur gör jag då?

  SvaraRadera
 4. Nu kan vi vara alldeles säkra på att FRA-lagen 2.0 inte på något avgörande sätt begränsar den mängd trafik som FRA får tillgång till. Överlag är FRA nämligen nöjda med den del av förslaget som handlar om trafikflödet.

  Sen ger man regeringen en oväntad bredsida: I praktiken kommer knappast någon medborgare få veta i efterhand att man utsatts för FRA:s åtgärder. Därför är avsnittet om 'underrättelseskyldighet' vilseledande menar man. Detta visste vi alla redan, men det är ju intressant att det nu även kommer direkt från hästens mun.

  På en annan plats på deras hemsida läser vi också att vi har mer FRA-spinn att vänta. Man är i färd me att bygga upp en informationsenhet och rekrytera en pressansvarig.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.