2009-07-01

FRA, teledatalagring, IPRED...

Kl 11.15 har DN slängt in en snabb-chat med Mona Sahlin.

6 kommentarer:

 1. Jag lyckades få åtminstone en fråga besvarad av Sahlin:
  "Calandrella Kommer ni att helt sluta med allmän avlyssning via FRA om ni vinner valet 2010 (dvs, kommer ni göra så att bara konkret misstänkta brottslingar får avlyssnas)?
  Mona Sahlin Om vi vinner valet så river vi upp FRA-lagen och börjar om från början."
  Vilket förstås var väldigt svepande, men ändå.

  SvaraRadera
 2. Det måste varit jobbigt, om de inte ens höll på en halvtimma. För mycket de inte vågar svara på? För mycket om deras krig mot integritet?

  SvaraRadera
 3. Vi ligger i europatopp vad gäller ungdomsarbetslösheten. Varför gör vi det? Vilka konkreta planer har (S) för att minska den.

  Mona Sahlin
  Hej Michael. Sommarjobb, utbildningsmöjligheter oxå om man haft tufft i gymnasiet, praktikplatser, fler högskoleplatser mm. Läs gärna mer på vår hemsida om det vi presenterade här i Almedalen igår.

  "oxå" Jeeeeeez! Du är minsann en arbetare du Mona.

  SvaraRadera
 4. Jaha... 7 frågor om jag räknade rätt. Kanske började nåt spännande program på UR om ekonomi eller utrikespolitik som hon var lite nyfiken på?

  /Henrik Löfqvist

  SvaraRadera
 5. Platitydernas mästare har talat. 86% i någon enkät(expressen) anser att hon är en belastning för sitt parti!

  SvaraRadera
 6. Bengt Svensson01 juli, 2009 21:42

  Mona Sahlin: Vad tycker Piratpartiet om välfärden? Eller skatterna? Eller jämställdheten? När vi vet det, så kan vi svara om vi kan bilda regering med dom.

  Men alla vet ju att dom kommer att tycka som Socialdemokraterna i det läget. Kan det innebära ett problem för Mona Sahlin?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.