2009-08-28

Var(m) luft

Statsminister Fredrik Reinfeldt meddelar på sitt partis stämma att moderaterna "skall vara en kraft för människans okränkbara värde".

Fast då räknas förstås inte saker som integritet, rättssäkerhet eller medborgarnas rätt att fritt söka och dela information och kunskap på nätet.

45 kommentarer:

  1. I valet mellan att skratta eller gråta åt eländet, är det nog roligare att skratta.

    SvaraRadera
  2. Det som räkas är högerns traditionella intressenter.

    Politik är advokatyr.

    Alltid.

    SvaraRadera
  3. Micke: Om du tror att du har annat att hämta hos S lever du i en annan verklighet.

    SvaraRadera
  4. Anonym: Att vara sosse för att man vinner val på det eller att vara sosse av övertygelse har en viss moralisk skillnad som långsiktigt ger fördel S.

    SvaraRadera
  5. Oj, ovanligt att en politiker hycklar. Det har aldrig hänt förr.

    HAX, jag hoppas verkligen PP kan bli det första partiet som inte hycklar och säger sanningen oavsett om väljarna gillar det eller inte.
    Sanningen är viktigare än falska hopp om utbetalning av andras pengar.

    SvaraRadera
  6. Jag har länge undrat varflr Micke alltid låter som ett 70-talseko av stollvänstern.

    Jag tror inte jag har läst ett inlägg av honom som man skulle kunna betrakta som sansat på flera år nu. Bara vänsterklyschor, vänsterskran, eller rena haverier ... (även dessa naturligtvis ner i vänsterdiket)

    SvaraRadera
  7. Lotta, frågan är vad som är värre, att medvetet leverera politik baserad på myter man inte tror på (som uppenbarligen inte fungerar) eller att vara så dum att man tror på det själv.

    SvaraRadera
  8. Och vem är Reinfeldt att på stämman tala om någonting som

    INGEN ANNAN

    får lov att diskutera där?

    Är han verkligen den ende som vågade trotsa förbudet mot att tala om integritet osv...

    Vilken frihetshjälte!?!

    SvaraRadera
  9. David: De "myterna" fungerar ypperligt - att vinna val på. Det finns ett större inslag av förutsägbarhet hos politiker som agerar efter en kompass än hos politiker som agerar enbart efter en vilja att säkra sin egen makt. I valet mellan välvillig dumhet eller intelligent och manipulativt maktutövande tror jag att det sistnämnda snabbare utholkar grunden för demokratin och kan vara mer förödande långsiktigt.

    SvaraRadera
  10. Ja du har undrat länge Jonas N.
    För länge.

    Jonas N sa...

    Men Claes har ofta berömt sig om att kunna se och förstå saker han inte alls känner till, och som ingen annan kan se. Och den sortens människor finns det många av till vänster ... Så det kanske inte är så konstigt


    Jonas N sa...
    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.


    Jonas N sa...
    Självinsikt verkar inte vara nån av dina starkare sidor heller, Profanus ...

    Jonas N sa...
    Du har troligen missat dem, inte förstått dem, bjäbbat emot om annat i somliga fall, emellanåt om annat, och högst sannolikt har du också svårt med ordförståelsen även här.

    Jonas N sa...
    Att du skulle vara 'kunnig' är på precis samma sätt ett felaktigt användande av ordet kunnig (samma sak gäller motsv egenskap hos dem som försökt hjälpa dig till lite mer kunskap)

    Jonas N sa...
    Men därefter har du bara kommit med okunnigt trams. Jag kan inte ens se att du vill föra fram något eget, bara omoget bjäbb och tjurande över att du inte blir tagen på allvar.


    Jonas N sa...
    Det är ju jätteviktigt att vi ägnar all möjlig tid åt dessa frågor så att ingen tror att vi bara vill att Johan ska slösa tid på nonsens


    Jonas N sa...
    Ingen behöver argumentera för att det du skriver är trams (även om några påpekat dumheterna). Det är du som skriver tramset,Och inte heller är det jag som först påpekat detta. Alla här noterar ju samma sak ... utom du förstås!

    Jonas N sa...
    Du bevisar dina kunskapsbrister i nästan varende inlägg du skriver, och sedan menar du att folk ska ta dig och dina "frågor" på allvar?

    Jonas N sa...
    Herrejösses, man tror inte att det är sant ...

    Jonas N sa...
    Jag har hållit tyst om det innan... men jag tänkte låta profanum_vulgus visa vad för orationell extremist han är innan jag la fram lite kul fakta.

    Jonas N sa...
    Han har en tendens att kretsa från blogg tioll blogg och forum till forum och driva sin kommunistiska övertygelse och blir sällan kvar länge på ett ställe då han ofta brukar bli bannad fort.

    Jonas N sa...
    En fascinerande uppvisning av förvirring och vanförställninar

    Jonas N sa...
    Jag måste erkänna: När jag läste dina inlägg här (har nog sett några tidigare också) trodde jag att du var en typ 14-årig SSU hangaround.

    Med det menar jag, på 14-årings nivå att förstå saker, sammahang och kunna formulera egna sådana. (Jag insåg nog att du var äldre än 14, men du fattar nog, eller hur!?)

    Men det verkar nu som om du faktiskt är (i legal menig) vuxen, och att du förväntar att din omgivning skall behandla dig som sådan, dvs myndig, självständig och kapabel att ta eget ansvar över dina handlingar.

    Jonas N sa...
    Profanumvulgus/Micke: Namnbytet döljer inte din idioti


    Jonas N sa...
    Men att avgöra vilken som är 'längst gången' är svårt att avgöra. De har kört iväg lång och ner i diket båda två, men på olika ställen och av olika skäl ...


    Jonas N sa...
    Sen tror jag inte att det var ett så genomtänkt(!) exempel att dra upp just din morsas förmåga att lära barn något matnyttigt ...


    Jonas N sa...
    Det handlar inte om att 'någon skall våga ett försök', det handlar om att alla ser hur du hanterar att bli bemött. Och det är det som är det roliga ..



    Jonas N sa...
    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.
    Att du sedan väljer att upprepa 'Jo, men jag tycker så ändå!' är inte att argumentera. Det är att upprepa felaktigheterna.
    Och det är det som har gjort att folk inte tar dig på allvar (längre?).

    SvaraRadera
  11. Mickes lätt maniska tvångsföreställningar, jag brukar kalla dem 'hang-ups', är lätt roande. De följer alla samma mönster
    Ju fler som försöker hjälpa honom, desto större ter sig både konspirationen och den inbördes starka sammanhållningen för vår Micke
    .

    Jonas N sa...
    Jag säger att du är helt väck, Micke. Helt jävla väck! Och att du ljuger. Och hittar på. Vad som helst. Och att inget du säger går att ta på allvar. Och att du ändå förväntar dig att varenda en skall ha förståelse för alla dina problem och vanföreställningar. Vilka du själv inte känner till. Eller förnekar. Eller glömmer bort ett inlägg senare. Och att du ständigt är oförskämd. Och att du är kliniskt oförmögen att korrigera. Kort sagt, att du är ett havererat troll ...

    Ja, jag menar väl en hel del till, men ovanstående kan räcka för denna gången.
    .

    Jonas N sa...
    Vad skulle krävas för att du skulle klara av att inte balla ur varje gång du blir tilltalad, men inte får medhåll Micke?
    .

    Jonas N sa...
    Varifrån kommer din idé om att det är så extra synd om dig att alla andra skall visa dig mer hänsyn och omtanke än resten av världen förtjänar eller skulle behöva?

    Varför, Micke!
    .

    Jonas N sa...
    Varför är det så vansinnigt synd om dig att hela världen skall visa dig mer förståelse och medömkan än någon annan förtjänar?

    Varför Micke?

    .
    Jonas N sa...
    Men det är symptomatiskt för hur groteskt du förvrider det mesta. Men inget blir mer rätt pga det!
    .
    Jonas N sa...
    Frågan är (igen!) varför du inte kan argumentera för dina ståndåunkter, utan havererar så fort man påpekar att det du hävdar inte stämmer eller håller ihop.
    .
    Jonas N sa...
    Jag påpekade att du inte riktigt höll dig till sanningen varefter du havererade fullständigt
    .
    Jonas N sa...
    Som vanligt försöker folk sakta hjälpa dig upp ur den situationen. Även om det är ett otacksamt slit ...
    .
    Jonas N sa...
    Det är inte speciellt mycket som är liberalt med dig, snarare totalt förvirrat och lite havererat skulle jag säga.
    .

    Jonas N sa...
    När du kommer med invändningar som skulle kunna ses som syftandes till politisk diskussion/kritik låter du oftast som infantil stollevänster.
    .
    Jämfört med vad du här hävt ur dig (och brukar) är det en ganska trevlig lista .
    .
    Jonas N sa...
    Anonyme 18:51, verkar vara exakt lika förvirrad som Micke brukar vara
    .
    Jonas N sa...
    Mickes lätt maniska tvångsföreställningar, jag
    .

    Jonas N sa...
    Micke, du yrar ju bara. Ingen försöker ta dina åsikter ifrån dig. Däremot snackar du en massa dynga, både om saker du själv framför och om andra vilka du kritiserar
    .
    Jonas N sa...
    förutom att du ljuger förstås

    Jonas N sa...
    Micke: Frågan är inte ifall, utan varför du ballar ur!
    .
    Jonas N sa...
    Nog verkar du mer än lovligt full när du sätter igång Micke.
    Du har förvisso sagt att du slutade supa för länge sedan, och inte nyttjat alkohol sedan dess.
    Men du har också sagt att din sanning inte är samma som för andra.
    Det är svårt att avgöra exakt vad som kan tänkas vara orsak till att du ständigt ballar ur och fyller trådarna med osammanhängade svammel ...
    Men nåt är det! Vet du det själv?
    Som jag skrev, har jag ingen aning om vad du lider av, vad som föranleder dig att ständigt balla ur med osammanhängande joller och utfall mot allt som du frustreras över ...
    Du har själv sagt att det inte är alkoholen.
    Hur skall jag kunna veta?


    Jonas N sa...
    Det är ett steg åt rätt håll. Ännu mycket bättre skulle det gå om du redan från början hanterade att folk uttrycker olika ståndpunkter (och ifall du avstod från försöka passa in alla andra i ditt rudimentära raster på 'högern', om du avstod från att ljuga, om du avståd från att veckla in dig i allt mer uppenbara försök att slingra dig ur tidigare felaktigheter, och om du avstod från oförskämdheter när allt detta inte leder någon vart. Men det är alltså bara mina förslag för att du skall kunna må lite bättre)

    SvaraRadera
  12. Micke: Om du tror att du har annat att hämta hos S lever du i en annan verklighet


    Det står att politik är advokatyr.

    Har du nån aning om varför Reinfeld prtatar om Erlander?
    Var det nåt fel på Gunnar Heckscher

    SvaraRadera
  13. Reinfeldt tror fortfarande att alla oförätter han och hans parti har genomfört ska vara översminkade och glömda till valet.

    Så fel han har. :)

    SvaraRadera
  14. @Micke
    Med tanke på att sossarna låg bakom IB och Säpos övervakning så har jag lite svårt att se att vänstern skulle varit så mycket bättre.

    Dock anser jag ju att båda blocken är helt bakom flötet.

    SvaraRadera
  15. Vänsterhaverist ... som numera bara väntar på att slutligen bli förlöst från sina plågor ...

    SvaraRadera
  16. Med tanke på att sossarna låg bakom IB och Säpos övervakning så har jag lite svårt att se att vänstern skulle varit så mycket bättre.

    Har jag inte påstått heller.

    Dom skulle hantera dessa frågor på ett snarlikt sätt men med annat papper på paketet.

    SvaraRadera
  17. Jonas N, "Mickes lätt maniska tvångsföreställningar,"


    Har just blivit bevisade av Micke själv.

    SvaraRadera
  18. Ja, det är allt lite tragiskt. Och där finns ingen bättring i sikte heller ...

    SvaraRadera
  19. robjoh, "Med tanke på att sossarna låg bakom IB och Säpos övervakning så har jag lite svårt att se att vänstern skulle varit så mycket bättre."


    Med tanke på att Herr Micke verkar ägna en hel del tid åt övervakning och (åsikts)registrering själv så är det kanske inte så konstigt att han tycker sånt är helt legalt.

    Eller?


    //ST

    SvaraRadera
  20. "Eller"

    Tycker du att citaten är komprometterande?!!


    Själv ser jag dom som exempel på den vishet som finns hos ett ytterst litet fåtal högeranhängare av vilka du själv är en och förjänar att delges alla.

    Jag menar...om nu Jonas N fortsätter på den här linjen och dessutom fortsätter på sitt nya spår där han spekulerar om min förestående död så kan inte jag se annat än att det höjer den allmäna bilden av svenskt högertänkande om det delges alla som väntar på frälsningen.

    Eller?

    Dessutom så har jag inte propagerat för någon övervakning registrering.

    Om du inte kan argumentera utan att ljuga så uppenbart så är det bättre om du håller käften.

    SvaraRadera
  21. "Om du inte kan argumentera utan att ljuga så uppenbart så är det bättre om du håller käften"

    .. sa Bull

    SvaraRadera
  22. Micke, '"Eller"

    Tycker du att citaten är komprometterande?!!'

    Inte för egen del. Däremot verkar ju du tycka att allt ditt citerande av gamla citat har varit "komprometterande" för dig.

    Personligen bryr jag mig inte om allt vad folk skriver, sen har jag ju ett selektivt fotografiskt minne, precis som alla andra samtidigt som jag i alla fall inte lider inte av så dålig självkänsla att jag måste maniskt dokumentera allting. Finns trots allt google/cahce, och diverse internet arkiv, om man nu skulle glömma något man tyckte var viktigt.


    "Själv ser jag dom som exempel på den vishet som finns hos ett ytterst litet fåtal högeranhängare av vilka du själv är en och förjänar att delges alla."

    En del tror på vad fan som helst, och helst på sin egen rappakalja, allt för att slippa känna sig bortgjord, för det är tydligen det värsta som finns.

    Det är bara sjuka som orkar spendera all sin energi på att bry sig om dumstruten.

    "Jag menar...om nu Jonas N fortsätter på den här linjen och dessutom fortsätter på sitt nya spår där han spekulerar om min förestående död så kan inte jag se annat än att det höjer den allmäna bilden av svenskt högertänkande om det delges alla som väntar på frälsningen."

    Det är väl uppenbarligt varför du härleder en specifik människans ironi till den konspiratoriska socialistiska högern.

    "Eller?"

    Eller?

    "Dessutom så har jag inte propagerat för någon övervakning registrering."

    Inte. Du kanske skulle registrera allt det du själv skriver då, först och främst. Sen kan du ju försöka med en objektiv logisk tolkning av det du skriver till försvar av dittan och dattan.


    "Om du inte kan argumentera utan att ljuga så uppenbart så är det bättre om du håller käften."


    Som sagt, även du tordes ju i alla fall med oavanstående "argumentation" kunna förstå varför du inte är för yttrandefrihet.

    Du får jätte gärna peka ut var jag har ljugit någonstans. Här alltså, och inte på en icke aktiv blogg.


    //ST

    SvaraRadera
  23. Du ljuger i den här tråden och påstår att jag anser att övervakning och registrering är "legalt".

    Naturligtvis därför att du är samma typ av skitsnackare som Jonas N vilket du redan tidigare visat.

    Nu får ni snacka skit med varandra utan mig.

    Nästa gång Jonas adresserar mig på liknande sätt som i den här tråden kommer jag att posta hans visdomar igen.
    Valet är hans.
    Jag tar inte hans skit längre.

    SvaraRadera
  24. Micke, tycker du verkligen det är passande att du som (i smutskastningssyfte) skriver inlägg i andras namn beskyller andra för ljugande?

    Jag tycker då inte det!

    SvaraRadera
  25. Micke, "Du ljuger i den här tråden och påstår att jag anser att övervakning och registrering är "legalt"."

    Jag påstodd ingenting, jag ställde en frågeställning, därav ordvalen verkar, kanske, och eller.

    "Naturligtvis därför att du är samma typ av skitsnackare som Jonas N vilket du redan tidigare visat."

    Däremot far du med osanning nu, ty du har dragit din slutsats efter det substanslösa du själv hittat på. Finns trots allt inget konkret som baserar din slutsats annat än din egen fantasi.

    "Nu får ni snacka skit med varandra utan mig."

    lol, vilket skitsnack. Eller ska vi förutfatta att när vi snackat med dig har vi snackat skitsnack?

    "Nästa gång Jonas adresserar mig på liknande sätt som i den här tråden kommer jag att posta hans visdomar igen."

    Uppenbarligen, för du kan ju inte ha fel.

    "Valet är hans."

    Faktiskt inte. Det är inte han som tvingar dig till dina egna handlingar.

    "Jag tar inte hans skit längre."

    Varför inte. Uppenbarligen ska ju andra behöva ta din skit. Är det då inte mer än rätt att du får ta skit från andra också?


    //ST

    SvaraRadera
  26. Uppenbarligen, för du kan ju inte ha fel.


    Ser du något problem i att jag återger vad Jonas säger?


    Mickes lätt maniska tvångsföreställningar, jag brukar kalla dem 'hang-ups', är lätt roande. De följer alla samma mönster
    Ju fler som försöker hjälpa honom, desto större ter sig både konspirationen och den inbördes starka sammanhållningen för vår Micke
    .

    Jonas N sa...
    Jag säger att du är helt väck, Micke. Helt jävla väck! Och att du ljuger. Och hittar på. Vad som helst. Och att inget du säger går att ta på allvar. Och att du ändå förväntar dig att varenda en skall ha förståelse för alla dina problem och vanföreställningar. Vilka du själv inte känner till. Eller förnekar. Eller glömmer bort ett inlägg senare. Och att du ständigt är oförskämd. Och att du är kliniskt oförmögen att korrigera. Kort sagt, att du är ett havererat troll ...

    Ja, jag menar väl en hel del till, men ovanstående kan räcka för denna gången.
    .

    Jonas N sa...
    Vad skulle krävas för att du skulle klara av att inte balla ur varje gång du blir tilltalad, men inte får medhåll Micke?
    .

    Jonas N sa...
    Varifrån kommer din idé om att det är så extra synd om dig att alla andra skall visa dig mer hänsyn och omtanke än resten av världen förtjänar eller skulle behöva?

    Varför, Micke!
    .

    Jonas N sa...
    Varför är det så vansinnigt synd om dig att hela världen skall visa dig mer förståelse och medömkan än någon annan förtjänar?

    Varför Micke?

    .
    Jonas N sa...
    Men det är symptomatiskt för hur groteskt du förvrider det mesta. Men inget blir mer rätt pga det!
    .
    Jonas N sa...
    Frågan är (igen!) varför du inte kan argumentera för dina ståndåunkter, utan havererar så fort man påpekar att det du hävdar inte stämmer eller håller ihop.
    .
    Jonas N sa...
    Jag påpekade att du inte riktigt höll dig till sanningen varefter du havererade fullständigt
    .
    Jonas N sa...
    Som vanligt försöker folk sakta hjälpa dig upp ur den situationen. Även om det är ett otacksamt slit ...
    .
    Jonas N sa...
    Det är inte speciellt mycket som är liberalt med dig, snarare totalt förvirrat och lite havererat skulle jag säga.
    .

    Jonas N sa...
    När du kommer med invändningar som skulle kunna ses som syftandes till politisk diskussion/kritik låter du oftast som infantil stollevänster.
    .
    Jämfört med vad du här hävt ur dig (och brukar) är det en ganska trevlig lista .
    .
    Jonas N sa...
    Anonyme 18:51, verkar vara exakt lika förvirrad som Micke brukar vara
    .
    Jonas N sa...
    Mickes lätt maniska tvångsföreställningar, jag
    .

    Jonas N sa...
    Micke, du yrar ju bara. Ingen försöker ta dina åsikter ifrån dig. Däremot snackar du en massa dynga, både om saker du själv framför och om andra vilka du kritiserar
    .
    Jonas N sa...
    förutom att du ljuger förstås

    Jonas N sa...
    Micke: Frågan är inte ifall, utan varför du ballar ur!
    .
    Jonas N sa...
    Nog verkar du mer än lovligt full när du sätter igång Micke.
    Du har förvisso sagt att du slutade supa för länge sedan, och inte nyttjat alkohol sedan dess.
    Men du har också sagt att din sanning inte är samma som för andra.
    Det är svårt att avgöra exakt vad som kan tänkas vara orsak till att du ständigt ballar ur och fyller trådarna med osammanhängade svammel ...
    Men nåt är det! Vet du det själv?
    Som jag skrev, har jag ingen aning om vad du lider av, vad som föranleder dig att ständigt balla ur med osammanhängande joller och utfall mot allt som du frustreras över ...
    Du har själv sagt att det inte är alkoholen.
    Hur skall jag kunna veta?


    Jonas N sa...
    Det är ett steg åt rätt håll. Ännu mycket bättre skulle det gå om du redan från början hanterade att folk uttrycker olika ståndpunkter (och ifall du avstod från försöka passa in alla andra i ditt rudimentära raster på 'högern', om du avstod från att ljuga, om du avståd från att veckla in dig i allt mer uppenbara försök att slingra dig ur tidigare felaktigheter, och om du avstod från oförskämdheter när allt detta inte leder någon vart. Men det är alltså bara mina förslag för att du skall kunna må lite bättre)

    SvaraRadera
  27. Uppenbarligen ska ju andra behöva ta din skit.


    Min skit?

    Om det känns angeläget för dig så kan jag ägna dom nästkommande tre åren åt attliksom Jonas N skriva sånt här som svar på varje inlägg där jag ser din signatur....så att du får en uppfattning om vems skit du talar om?


    Jonas N sa...

    Men Claes har ofta berömt sig om att kunna se och förstå saker han inte alls känner till, och som ingen annan kan se. Och den sortens människor finns det många av till vänster ... Så det kanske inte är så konstigt


    Jonas N sa...
    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.


    Jonas N sa...
    Självinsikt verkar inte vara nån av dina starkare sidor heller, Profanus ...

    Jonas N sa...
    Du har troligen missat dem, inte förstått dem, bjäbbat emot om annat i somliga fall, emellanåt om annat, och högst sannolikt har du också svårt med ordförståelsen även här.

    Jonas N sa...
    Att du skulle vara 'kunnig' är på precis samma sätt ett felaktigt användande av ordet kunnig (samma sak gäller motsv egenskap hos dem som försökt hjälpa dig till lite mer kunskap)

    Jonas N sa...
    Men därefter har du bara kommit med okunnigt trams. Jag kan inte ens se att du vill föra fram något eget, bara omoget bjäbb och tjurande över att du inte blir tagen på allvar.


    Jonas N sa...
    Det är ju jätteviktigt att vi ägnar all möjlig tid åt dessa frågor så att ingen tror att vi bara vill att Johan ska slösa tid på nonsens


    Jonas N sa...
    Ingen behöver argumentera för att det du skriver är trams (även om några påpekat dumheterna). Det är du som skriver tramset,Och inte heller är det jag som först påpekat detta. Alla här noterar ju samma sak ... utom du förstås!

    Jonas N sa...
    Du bevisar dina kunskapsbrister i nästan varende inlägg du skriver, och sedan menar du att folk ska ta dig och dina "frågor" på allvar?

    Jonas N sa...
    Herrejösses, man tror inte att det är sant ...

    Jonas N sa...
    Jag har hållit tyst om det innan... men jag tänkte låta profanum_vulgus visa vad för orationell extremist han är innan jag la fram lite kul fakta.

    Jonas N sa...
    Han har en tendens att kretsa från blogg tioll blogg och forum till forum och driva sin kommunistiska övertygelse och blir sällan kvar länge på ett ställe då han ofta brukar bli bannad fort.

    Jonas N sa...
    En fascinerande uppvisning av förvirring och vanförställninar

    Jonas N sa...
    Jag måste erkänna: När jag läste dina inlägg här (har nog sett några tidigare också) trodde jag att du var en typ 14-årig SSU hangaround.

    Med det menar jag, på 14-årings nivå att förstå saker, sammahang och kunna formulera egna sådana. (Jag insåg nog att du var äldre än 14, men du fattar nog, eller hur!?)

    Men det verkar nu som om du faktiskt är (i legal menig) vuxen, och att du förväntar att din omgivning skall behandla dig som sådan, dvs myndig, självständig och kapabel att ta eget ansvar över dina handlingar.

    Jonas N sa...
    Profanumvulgus/Micke: Namnbytet döljer inte din idioti


    Jonas N sa...
    Men att avgöra vilken som är 'längst gången' är svårt att avgöra. De har kört iväg lång och ner i diket båda två, men på olika ställen och av olika skäl ...


    Jonas N sa...
    Sen tror jag inte att det var ett så genomtänkt(!) exempel att dra upp just din morsas förmåga att lära barn något matnyttigt ...


    Jonas N sa...
    Det handlar inte om att 'någon skall våga ett försök', det handlar om att alla ser hur du hanterar att bli bemött. Och det är det som är det roliga ..



    Jonas N sa...
    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.
    Att du sedan väljer att upprepa 'Jo, men jag tycker så ändå!' är inte att argumentera. Det är att upprepa felaktigheterna.
    Och det är det som har gjort att folk inte tar dig på allvar (längre?).

    SvaraRadera
  28. Micke, jag ser inget problem med att du upprepar dig in absurdum. Men nog förstår jag ifall folk tycker du är osägeligt tradig i dina upprepningar. Det tycker jag fö. också. Förutom substanslös förstås.

    SvaraRadera
  29. Jonas N: Jag för min del tyckte det var bra att Micke postade alla dina kommentarer så att jag fick reda på att du valt att punktmarkera honom med dina spydigheter.

    Jag har fått intrycket av att Micke är nån slags frihetlig vänster så jag fattar inte varför alla trackar honom för att vara sosse...

    Bara mina två öre.

    SvaraRadera
  30. Micke, "Ser du något problem i att jag återger vad Jonas säger?"


    Egentligen undrar du om jag ser något fel i det Jonas säger och inte att du återger det Jonas säger.

    Problemet ligger i allt det du säger Jonas säger saknar kontext.

    Problemet med att du sparat allt Jonas sagt, tordes vara uppenbart även för dig. Om inte annat existerar det mesta av forskningen online idag, och är kostnadsfritt att ta del av, även om det kostar en del av att ta del av den sk kvalificerade forskningen titt som tätt.

    Tycker du det är normalt att, tillsynes, ha sparat allt Jonas har skrivit?


    //ST

    SvaraRadera
  31. Micke, "Min skit?"


    Nu uttryckte jag ju mig lite mer generellt. Kastar man skit får man ta skit. Det är inte mer än rätt.


    Således kastar du skit, får du ta skit, svårare än så är det inte. Sen spelar det ingen roll hur du försöker rationalisera bort din skit. Inte vet jag, kanske för att framstå som lite mer och/eller lite bättre än alla andra.

    Alla förtjänar dumstruten ibland, inget konstigt med det, bara att acceptera, så varför hänger du upp dig på att just du gör det?

    Om det vore någorlunda normalt, tror du då inte dom flesta redan skulle ha gjort som dig?


    //ST

    SvaraRadera
  32. Daniel J?

    Frihetlig vänster? Kanske för många år sedan, men nu bara haverist.

    Sosse? Vet inte om någon har anklagat honom för det direkt. Kanske som liknelse.

    Men du kanske missförstår sammanhanget. Alla 'Mickes citat' har jag inte till honom ens. Alla är inte ens mina, men dock många.


    Killen har problem. Allvarliga sådana. Var snälla mot honom, och ta inte hans utfall allt för odragrant. Han har inte så mycket annat kvar ....

    SvaraRadera
  33. HAX, Micke har åter klivit in i ditt vardagsrum oc skitit på din matta. Kan du inte stänga av honom please. Jag vet att han förr har hotat dig med att han ska spoofa sin IP-adress om han blir avstängd men du kan väl markera? Det är så tråkigt att läsa din blogg när denna haverist alltid sitter och skiter här.

    SvaraRadera
  34. Problemet med att du sparat allt Jonas sagt, tordes vara uppenbart även för dig.
    -----------------------------------

    Det är inget problem alls för mig.

    En dag fick jag nog av det skitsvammel som han utsätter mig och tre personer till för sedan 3 år genom att klistra sig fast vid oss och svara i trådar och där beskriva oss som idioter .Alltsi samma skitsvammel oavsett ämne.Personliga karaktärspåhopp , psykdiagnoser ,anklagelser om alkoholism etc etc etc...

    Gjorde en sökning på Jonas N och samlade ihop en bråkdel av den skit han hävt ur sig under tre års tid gentemot mig och två andra och nu kommer jag att posta resultatet varje gång han angriper mig igen.

    Det är inte speciellt komplicerat och definitivt inte ett problem för mig.

    SvaraRadera
  35. Alla citat är Jonas N hämtade från trådar där han pratar med mig och signaturen Claes samt signaturen Profanum Vulgus.

    SvaraRadera
  36. Problemet ligger i allt det du säger Jonas säger saknar kontext
    -------------------------

    Ja så hade varit fallet om det nu inte var för OMFATTNINGEN (som endast är en bråkdel av vad vår vän begåvat världen med) vilket tillåter vilken normalbegåvad människa som helst att göra en relevant bedömning om hur det står till.

    SvaraRadera
  37. Micke, störs du aldrig av ditt eget sktisvammel då, eller omfattningen av det? Bara i denna tråd har du närmare dussinet idiot-inlägg helt utan substans. Och det är ju ingen ovanlighet.

    Som många redan påpekat vore en lista över all jäkla idioti och alla oförskämdheter som blivit resultatet av dina återkommande haverier ohyggligt mycket värre. Du har ju inga hämningar kvar när du kliver ut över stupet ...

    Och har du ens reflekterat över vem folk mest skulle associera till mht följande citat:

    "... vilket tillåter vilken normalbegåvad människa som helst att göra en relevant bedömning om hur det står till"
    ??

    :-)

    SvaraRadera
  38. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  39. Och har du ens reflekterat över vem folk mest skulle associera till mht följande citat:

    vilket tillåter vilken normalbegåvad människa som helst att göra en relevant bedömning om hur det står till" ??


    Absolut.Sedan 3 år.
    Till dig och din vidriga självgodhet parad med din patetiska strävan efter erkännande baserat på ditt pissande på andras person istället för kommentarer i ämnet.






    Jonas N sa...

    Men Claes har ofta berömt sig om att kunna se och förstå saker han inte alls känner till, och som ingen annan kan se. Och den sortens människor finns det många av till vänster ... Så det kanske inte är så konstigt


    Jonas N sa...
    Du har blivit bemött, både korrekt och sansat, på många av punkterna du tagit upp, ofta flera ggr och av flera olika. Ffa har många av dina missförstånd och direkta felaktigheter förklarats.


    Jonas N sa...
    Självinsikt verkar inte vara nån av dina starkare sidor heller, Profanus ...

    Jonas N sa...
    Du har troligen missat dem, inte förstått dem, bjäbbat emot om annat i somliga fall, emellanåt om annat, och högst sannolikt har du också svårt med ordförståelsen även här.

    Jonas N sa...
    Att du skulle vara 'kunnig' är på precis samma sätt ett felaktigt användande av ordet kunnig (samma sak gäller motsv egenskap hos dem som försökt hjälpa dig till lite mer kunskap)

    Jonas N sa...
    Men därefter har du bara kommit med okunnigt trams. Jag kan inte ens se att du vill föra fram något eget, bara omoget bjäbb och tjurande över att du inte blir tagen på allvar.


    Jonas N sa...
    Det är ju jätteviktigt att vi ägnar all möjlig tid åt dessa frågor så att ingen tror att vi bara vill att Johan ska slösa tid på nonsens


    Jonas N sa...
    Ingen behöver argumentera för att det du skriver är trams (även om några påpekat dumheterna). Det är du som skriver tramset,Och inte heller är det jag som först påpekat detta. Alla här noterar ju samma sak ... utom du förstås!

    Jonas N sa...
    Du bevisar dina kunskapsbrister i nästan varende inlägg du skriver, och sedan menar du att folk ska ta dig och dina "frågor" på allvar?

    Jonas N sa...
    Herrejösses, man tror inte att det är sant ...

    Jonas N sa...
    Jag har hållit tyst om det innan... men jag tänkte låta profanum_vulgus visa vad för orationell extremist han är innan jag la fram lite kul fakta.

    Jonas N sa...
    Han har en tendens att kretsa från blogg tioll blogg och forum till forum och driva sin kommunistiska övertygelse och blir sällan kvar länge på ett ställe då han ofta brukar bli bannad fort.

    Jonas N sa...
    En fascinerande uppvisning av förvirring och vanförställninar

    Jonas N sa...
    Jag måste erkänna: När jag läste dina inlägg här (har nog sett några tidigare också) trodde jag att du var en typ 14-årig SSU hangaround.

    Med det menar jag, på 14-årings nivå att förstå saker, sammahang och kunna formulera egna sådana. (Jag insåg nog att du var äldre än 14, men du fattar nog, eller hur!?)

    Men det verkar nu som om du faktiskt är (i legal menig) vuxen, och att du förväntar att din omgivning skall behandla dig som sådan, dvs myndig, självständig och kapabel att ta eget ansvar över dina handlingar.

    Jonas N sa...
    Profanumvulgus/Micke: Namnbytet döljer inte din idioti


    Jonas N sa...
    Men att avgöra vilken som är 'längst gången' är svårt att avgöra. De har kört iväg lång och ner i diket båda två, men på olika ställen och av olika skäl ...


    Jonas N sa...
    Sen tror jag inte att det var ett så genomtänkt(!) exempel att dra upp just din morsas förmåga att lära barn något matnyttigt ...


    Jonas N sa...
    Det handlar inte om att 'någon skall våga ett försök', det handlar om att alla ser hur du hanterar att bli bemött. Och det är det som är det roliga ..

    SvaraRadera
  40. Nej Micke, jag tänkte snarare på dig, och att det är uppenbart att det inte står riktigt rätt till.

    Du är medveten om att du i fråga efter fråga fastnar i att posta samma sak om och om igen!? Det är ku extra uppenbart i denna (vilken det nu skulle vara?), men även i andra är dina extrema hang-ups tydliga.

    SvaraRadera
  41. Jag kan börja posta citaten och hänvisa till ditt riktiga namn om du förerar det när dom nu är så relevanta och endast uttrycker att jag är så psykiskt sjuk som du hävdat sedan ditt första svar till mig för tre år sedan?

    Ska vi göra så ?

    Så att det blir riktigt tydligt vem av som som har en skruv lös?

    SvaraRadera
  42. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  43. Micke, den som har en skruv lös är den som fullständigt havererar och ballar ur med maniska repetitioner av sin gamla hang-ups var gång den blir emotsagd eller kritiserad. Dvs du ...

    Jag har ingen aning om hur psykiskt sjuk du är, men du uppvisar onekligen en massa tecken på att det inte står alldeles rätt till. Det beklagar jag, och det är inget att skämta om ...

    Men än mer värt att beklaga är ditt havererande och din aldrig sinande oförskämdheter (när du inte kan debattera längre, dvs nästan alltid ...)

    SvaraRadera
  44. Claes har börjat posta igen.

    Klistra dig vid honom några dar så jag får vila.

    SvaraRadera
  45. Micke, du har väl varit klistrad vid diverse librala bloggar så länge jag kan minnas. Och där kommit med inlägg som nästan genomgående låter som stollig vänster från en svunnen tid ...

    (Ja, innan du blir emotsagd ett par ggr, förstås. Då brukar det gå åt ett håll)

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.