2010-01-05

Svin

Den islamistiska, al-Qaida-anknutna, somaliska al-Shabab-rörelsen stökar så mycket att FN nu måste avbryta matleveranser till en miljon svältande människor.

Vad al-Shabab tycker om saker och ting sammanfattas i SvD...

"Känt är att islamistiska al-Shabab nyligen gav hjälporganisationer i området en lista på elva regler att följa, bland annat att inte verka för demokrati eller kvinnors rättigheter och heller inte fira julen, internationella kvinnodagen eller världsaidsdagen. Hjälporganen ålades också att betala en "registreringsavgift" på 20 000 dollar två gånger om året."

Medan en miljon människor svälter, så jublar al-Shabab över att hjälpen har avbrutits.

Och allt beroende på att ett gäng tomtar i pyjamas tror på en osynlig gubbe. Om han vill, då, menar de, blir allt bra. Så... medeltida grymt.

SvD»

32 kommentarer:

  1. hmmm, undrar varför jag inte ger en krona eller 2 till FN, Röda Korset och så vidare...

    SvaraRadera
  2. Vad ska man säga till deras försvar? Att de är jävla analfabeter på medeltidsnivå?

    Jag blir så förbannad så jag kokar. Jag vill koka lim på dem och dränka idioterna i napalm och kärnvapen. Jag skulle personligen vilja grilla deras privataste delar över öppen eld.

    Vi föds med ett antal poletter. Sen om vi sköter oss i livet så gillar folk det vi gör och vi får fler poletter. En del uppför sig illa mot andra och spelar systematiskt bort sina poletter tills inga är kvar.

    De där svinen har gjort slut på sina poletter. I alla fall i min bok.

    Usch.

    Ibland skulle jag vilja ha en röd knapp som har ihjäl den jag tänker på just då. Ge mig bara ett namn.

    Fy fan vad jag blir upprörd.

    När jag lugnat ner mig måste jag kollat att inga organisationer jag stödjer skickar pengar till Somalia.

    /Ingemar

    SvaraRadera
  3. sverje behover invandrin sverje behover Islam

    SvaraRadera
  4. vem behöver en djävul när gudsfolk uppför sig på detta sätt? Förhoppningsvis kommer de att bli en parentes i världshistorien.

    SvaraRadera
  5. Dessa al-shabaab är sjuka extremister och en plåga för oss muslimer likväl som al-qaida. De gör inget gott för muslimer, spränger tusentals till döds i våra länder och sen jagar de iväg all typ av nödhjälp.

    Detta har inget med varken Islam eller somalia att göra. Det är ett gäng extremister i världen som pga. krig, anarki och västerländska ockupationer fått fotfäste likt parasiter i våra länder.

    Muslimerna lider mer av dem än vad väst gör. tro mig.

    SvaraRadera
  6. Vår kära anonyma muslim påstår att folket lider under islamisterna. Att man inte tycker om dem och man gärna vill stoppa deras framfart. Då skulle man börja strypa deras livsnerv i västvärlden. Stoppa deras hantlangare från att rekrytera i moskéerna. Hindra dem att samla in och skicka pengar. Bojkotta och svälta ut alla som beblandar sig med dem. Fördöma alla uttalande om att det pyjamaskillarna sysslar med är sanktionerat i koranen. Ni måste ut och demonstrera emot regimer som de i Iran och Syrien.

    Men inte ett skit! Istället samlas folk i mängder under nazistflaggor och skriker "utrota alla judar". Ni lierar er med kommunister och högerextrema beroende på vad som är inne för dagen. Inte ett enda pip om att det är fel. Gubbar sitter i TV och berättar att det inte är fel att slå sin fru och att han gärna vill se ett islamskt samhälle i Sverige. Han är dessutom kandidat för riksdagen. Är han det bästa ansiktet utåt för muslimerna? Få "talesmän" säger något annat än att Islam är den enda vägen och att svenskarna ska anpassa sig till dem. Ni som tycker något annat trycker i skuggorna och håller tyst med.

    Så är det och därför röstar folk på SD.

    SvaraRadera
  7. vänsterwiki: Att folk röstar på SD för att folk är dumma i huvudet är inget nytt...

    SvaraRadera
  8. Wänsterwiki har inga problem med att hans partiledning sjunger ordagranna hyllningar till den nazistiska rörelse som mördade uppåt 100 000 sjuka och handikappade barn och vuxna innan man gick vidare med projektet att utrota judarna industriellet.

    Är det därför som folk röstar på ditt parti Wänsterwiki?

    Är det därför du är tyst?

    För att ni har en lösning på Somalias problem?

    SvaraRadera
  9. För intresseklubben: 1. De pengar somalier i väst skickar till Somalia överstiger summan av allt organiserat bistånd från väst.
    2. Det är ju för väl att dessa människor som stenar 13-åriga tjejer och stoppar nödhjälp ändrar sin uppfattning så fort de får ett svenskt pass. Då är de ju svenskar. Fiffigt va?

    De svenska pass som hittades efter en flygräd mot ett Al Quadialäger hade säkert tappats av några svenska turister...

    SvaraRadera
  10. I brist på komentatorsfunktion på svd:

    Vi har skitmånga gripenplan, kanske dags att sätta in dom och skapa lite ordning där nere?

    SvaraRadera
  11. Det är lätt att bli arg på islam, men problemet är större än så. Det finns tyvärr extremister inom alla religioner, ett litet exempel är Westboro Baptist Church med paster Fred Phelps i spetsen.

    Så länge folk tror på en osynlig gubbe bland molnen kommer våld alltid att utövas i gubbens namn. Religionen är ett gift som måste avskaffas.

    SvaraRadera
  12. Jag vill gärna höra Rick och Christian sjunga. Jag tror förstås inte de kan några kommunistiska kampvisor men Micke är säkert frivillig att lära ut dem.

    SvaraRadera
  13. Micke är fascist och han skäms för det.

    SvaraRadera
  14. Jag vill gärna höra Rick och Christian sjunga. Jag tror förstås inte de kan några kommunistiska kampvisor men Micke är säkert frivillig att lära ut dem.

    Ursäka men jag trodde inte att du åt röksvamp.

    Mitt inlägg handlade om dom ordagranna kunskaper som fascistpartiets ledning har i den nazistiska sångskatten och var och varför dom lärt sig recitera delar av den utantill samt varför du applåderar dessa hyllningar och varför du som fascist skriver här?

    SvaraRadera
  15. Anonym som vill utrota religionen:
    FÖrsök slå hål på den här syllogismen om du kan.

    P1: Vissa religiösa är idioter.
    P2: Utan religion finns inga religiösa idioter.
    S1: Vi borde utrota religionen.

    Om det inte blir tydligt nog för dig så kan vi ju byta ut religiösa mot människa.

    P1: Vissa människor är idioter.
    P2: Utan människor så finns inga mänskliga idioter.
    S1: Vi borde utrota mänskligheten.

    SvaraRadera
  16. Magnus: Vilken fin halmgubbe du har lagat. Passar fint så här i vinterkylan.

    SvaraRadera
  17. Var inte den svenska mediavänsterns älskling Ghezali nere i Somalia hos de här typerna?

    SvaraRadera
  18. Micke är fascist och han skäms för det.

    SvaraRadera
  19. Var inte den svenska mediavänsterns älskling Ghezali nere i Somalia hos de här typerna?


    Det tror jag inte men Sverigedemokraternas partiledning har hjft diskusioner med dom tyska nazisterna och dom övriga större fascistiska grupperingarna i Europa och med tanke på att högerextrema grupper mördat fler människor i Europa dom senaste 50 åren än muslimer i allmänhet och extremistiska sådna i synnerhet bör det stämma till eftertanke.

    SvaraRadera
  20. "och med tanke på att högerextrema grupper mördat fler människor i Europa dom senaste 50 åren än muslimer i allmänhet och extremistiska sådna i synnerhet bör det stämma till eftertanke."

    De enda som slår detta är socialisterna...

    SvaraRadera
  21. De enda som slår detta är socialisterna...

    Ja drömma kan du ju ägna dig åt.Sedan kriget har dina fascistkollegor utgjort den faktiskt största risken att bli misshandlad till döds eller mördad med beräkning av politiska orsaker i den fria delen av Europa och bara i Sverige har dina vänner mördat minst 15 människor dom senaste 20-30 åren.

    Det faktiska politiska våld som är störst och utgör störst risk för tredjeman utgörs av det våld som komnmer dina kollegor enligt Säpo.
    Så ta ditt kacklande om vad vanliga hederliga laglydiga och frihetliga muslimer bör göra för att tillfredställa dig och stoppa upp det nånstans.

    SvaraRadera
  22. Ännu ett antal offer för organiserad religions planer.. jobbigt.

    SvaraRadera
  23. Anonym som ville utrota religionen (om det nu är samma anonym):
    Om du menar att jag begår en halmgubbe så tar du miste. Utbytet mot mänskligheten var inte till för att likställa religionen med mänskligheten eller något liknande.
    Det var till för att påvisa det tankefel som "Vissa är idioter" -> "vi borde åtgärda alla" faktiskt är.
    Jag bytte bara ut ordet, då jag misstänker att tankefelet blir tydligare då.

    Du kollektiviserar problemet.

    SvaraRadera
  24. Micke är fascist och han skäms för det.

    SvaraRadera
  25. Micke är sozialist. Om han sedan är national-sozialist eller kommunist-sozialist är tvetydigt men det är endera. Han som beundrar sozialister hackar så dant på national-sozialisterna. Jag anser att de är av samma skrot och korn allihop.

    SvaraRadera
  26. 15 människor? Hur många dissidenter försvann i Nordkorea förra året? Hur många slog Mao ihjäl genom att sälja all mat till Sovjet? Hur många dog under Pol Pot?

    SvaraRadera
  27. Svar till korkade svenskar06 januari, 2010 19:19

    Intressant att läsa alla korkade svenska kommentarer. Ja somalia är ett skurkland, men FN är ännu större skurkar som bara vill åt somalias natur resurser. Men det fattar inte lilla dumma vita medelklass och överklass svensson.

    SvaraRadera
  28. Vänsterwiki.

    Hur klarar du att agera fascistiskt privatsäpo på Wikipedia om du inte kan läsa?

    SvaraRadera
  29. Micke är fascist och han skäms för det.

    SvaraRadera
  30. Är det inte konstigt så säg? I alla områden där USA har geopolitiska intressen och behöver mer kontroll, så har det där Alkajda en osedvanlig förmåga att dyka upp på ett sätt som ger USA just precis den ursäkt de behöver. Jag tycker det är fullkomligt uppenbart vid det här laget.

    -SMS

    SvaraRadera
  31. Historien understryker bara min tes att det bästa bistånd som finns att få, är amerikanska stridsvagnar. I år skänker jag nog min insparade kyrkoskatt direkt till USMC.

    SvaraRadera
  32. Va? Har USA geopolitiska intressen i Rosengård?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.