2010-02-18

Fler dumsnutar

Man blir så trött...

9 kommentarer:

 1. Trött och trött... jag blir jävligt illamående när jag läser det här.

  SvaraRadera
 2. Kan den senaste tidens uppståndelse kring drogtest kanske ses som ett gott tecken på att folk börjar vakna upp och se verkligheten kring narkotikalagstiftningen?

  SvaraRadera
 3. Detta är den logiska följden av den fegt konfliktundvikande svenska lagom- och jante-mentaliteten.

  Att kräva att folk tar sitt ansvar. Att peka finger mot de som har gjort fel - nej usch så jobbigt och hemskt. Bättre att sopa under mattan och fortsätta låtsas som att vi lever i världens bästa folkhem.

  SvaraRadera
 4. Hej FRA.

  Man blir jävligt trött på att statens hantlangare aldrig behöver ta ansvar.

  Politiker och poliser, skönt att även de dör en dag.

  SvaraRadera
 5. Kanske folk får upp ögonen mer, att poliser har ett gäng och gruppbeteende som vissa kriminella nätverk, när de känner sig pressade eller "kränkt" som grupp.

  Patetiskt, vad ska ett samhälle med sådana snutar till?

  T

  SvaraRadera
 6. Nu börjar det väl ändå vara dags att JO får sparken. Det här var en betydligt värre historia än fotograferandet i tunnelbanan. Nu måste väl ändå media utnyttja sin makt och faktiskt göra livet mycket obekvämt för JO, den här historien är så flagrant att det kan ses som ett lackmustest av både JO och om media abdikerat sitt ansvar att granska makten.

  -steelneck

  SvaraRadera
 7. Skandal!

  En tanke: Eftersom demokrati och rättssäkerhet ligger PP varmt om hjärtat så vore det väl lämpligt att lyfta denna typ av övertramp som en valfråga? Det skulle dels vara bra öht, men även bra för att få den stora allmänheten att se att PP inte enkom vill ha fri fildelning.

  SvaraRadera
 8. I ett rimligt land borde varenda kvadratmilimeter av varenda polisstation vara TV- och ljudövervakad, och varenda poliskonstapel bära videokamera som spelar in allt han/hon gör och säger.

  För polisen har väl inget att dölja?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.