2010-05-10

Konferensstök

Kl 16 håller vi en konferens här i Europaparlamentet.

Det är professor Roger Wallis och dr. Lars-Erik Eriksson som skall berätta för alla som är intresserade hur artisterna kan tjäna pengar i en uppkopplad värld.

Så just nu är det konferensstök i alla tonarter. (Plus att en delegation tyskar just rullade in i vårt rum på cykel, rullskridskor och i kundvagn.) Så mycket bloggande blir det inte just nu...

Om krafterna vill, så kommer Erik Josefsson att bambusa live från konferensen. Vi lägger upp länken strax innan kl 16. (Och funkar det inte, så kommer det ändå upp en video i efterhand.) Det blir video i efterhand. Husets 80-talsteknik hänger inte med.

Uppdatering: Eriks bambuser-ström på större delen av föredraget (efter att vi fått den uppkoppling vi beställt) finns här. (Ljudet går på, med visst eftertryck, efter 45 sekunder.) Mer material (film i bättre kvalitet, ljudfil och PPT) kommer.

5 kommentarer:

  1. Gick till slut, men kvalitén är sådär:

    http://bambuser.com/channel/thegreensefa

    SvaraRadera
  2. "på cykel, rullskridskor och i kundvagn"?

    SvaraRadera
  3. Överdos direkt på TV4 Play10 maj, 2010 22:04

    Här är johan Norbergs film Överdos på TV4 play.


    Överdos - den kommande finanskrisen


    problemet är att denna film kommer att försvinna ifrån tv4 play om några dagar/veckor. Så kan någon ladda upp den på Youtube. Hur gör man för att få upp den på google video och Youtube? Samt kan kan man ladda upp filmen i ett streck. Andra alternativ är också bra. Men den här filmen måste spridas, få tittar på tv4 fakta.

    Kan någon göra det samt visa hur man gör så att denna film sprids ordentligt över internet.

    Filmen finns även som torrent här:

    Overdos.Den.Kommande.Finanskrisen.SWEDiSH.PDTV.XviD-REMAiN

    Tyvärr är jag en teknisk idiot, så hjälp till och få den här filmen att spridas på internet och länka den på alla politiska bloggar som tar upp ekonomi och politik.

    SvaraRadera
  4. Kan någon dessutom hitta den engelska versionen av överdos, finns den på TPB?

    SvaraRadera
  5. Som vanligt ingen respons på kreativitet på Hax blogg, folk som läser denna blogg är trötta fantasilösa får.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.