2010-06-27

Kiss of Death


Mindre än tre månader kvar till valdagen. Och Newsmill drar igång en debattserie om vem som skall ta över efter Mona Sahlin om de rödgröna förlorar valet.

Nästan lite elakt. ;-)

2 kommentarer:

 1. Vi far val se om Raggaren vinner valet forst. Hon har ju jobbat hart for att pussla ihop sin treklover och jag tror inte hon kommer att ge upp i forsta taget. Hon ar en mycket slipad politiker, skolad av Ingvar Carlsson. Daremot saknar hon tidigare socialdemokratiska partiordforandens politiska intelligens. Hon ar en taktiker, ingenting annat.

  Men skulle hon sparkas av partiet ar mitt tips att Ibrahim Baylan tar over.

  SvaraRadera
 2. Björklund har ju en ful glipa mellan tänderna som syns när han flinar och har kallat sina värnpliktiga för fittor på den tiden han arbetade för sin lön.

  Pågår det nån diskussion om det på Newsmill?

  Jag skulle dessutom gärna se en diskussion om Reinfelds frisyr och att han redogör för hur han kom fram till att det är bättre för honom att veva runt med en rakhyvel på skallen varje morgon istället för att vara tunnhåring som alla andra tunnhåriga?

  Jag tycker att det är viktiga grejor som dom bör ägna lika mycket omsorg åt på Newsmill som dom ägnar åt Sahlins dialekt.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.