2010-06-18

Mannen bakom WD29

Dåliga vibbar, på så många sätt...

10 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. (Missade att jag kunde html-länka:)

  Jag skulle nog vilja komplettera med den här avslöjande videon: http://www.youtube.com/watch?v=IADIstbGVAs&feature=player_embedded

  SvaraRadera
 3. Nejdå Henrik. Sluta med konspirationsteorierna nu. Det finns ingen som helst anledning till oro. Sitt still i båten så tar vi andra hand om allt det här. Alla tjänar på om debatten lägger sig!

  :-D

  SvaraRadera
 4. "Och en försvarare av rättigheter anser sig Tiziano Motti vara. Han är skapare av föreningen Rättigheternas Europa med mer än 100 000 medlemmar i Italien. Bland hedersmedlemmarna finns flera parlamentsledamöter, främst från Silvio Berlusconis parti Frihetens folk. Föreningens vill skydda vanliga medborgares fri- och rättigheter."

  En tvättäkta jubelidiot med andra ord. Om det är något som "frihetens folk" inte gillar så är det frihet.

  Vad fan är det förresten för jävla oskick att skapa grupperingar med "xyz folk" nuförtiden? är det bara för att vissa har problem med att deklarera vad dom egentligen tycker?

  SvaraRadera
 5. Ssargon: två ord: italienska politiker. Det är inte en så liten fingervisning att Berlusconi är den förste som lyckats skapa en stabil regering i Italien sedan Mussolini.

  Italien borde inte få ha några politiker, de borde göras till lydrike.

  Ps. Påven bor i Italien!

  SvaraRadera
 6. @Björn

  Nja, endast med bredast möjliga tolkning kan man hävda att påven bor i Italien, eftersom han inte bor i Italien, utan i Vatikanstaten.

  SvaraRadera
 7. Johan Tjäder: Som ligger -i- Italien ;-)

  Men visst har du rätt rent politiskt. Dock så spelar påven en oerhört stor roll i Italiens kultur och politik.

  SvaraRadera
 8. Italien – det är bara en geografisk beteckning
  Metternich

  SvaraRadera
 9. Bara att hålla med italienaren. Bedrövligt att folk ska kunna sitta och vara anonyma gentemot STATEN!

  Borde vi inte börja permanent avlyssna allas telefoner också? I brist på inopererade mikrofoner och framtida hjärnscanners liksom? En lagringstid på minst 6 månader borde räcka till en början. Någon ordning på torpet får det väl ändå lov att vara!

  SvaraRadera
 10. Politiker i allmänhet och italienska politiker i synnerhet borde uppmanas att använda sin Content Provider som sitter mellan öronen i större utsträckning än vad dom gör.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.