2010-07-10

Littorin-affären: Aftonbladet släpper bomben

Sexköp.

10 kommentarer:

 1. Verkar som blogge hade rätt.

  Och vem kan klandra honom? Han lär väl fan inte fått nått innan skiljsmässan heller ^^

  SvaraRadera
 2. grymt listigt av sossarnas smutskastningstrojka, de vet att ingen borgerlig person någonsin skulle hitta på att de haft ihop det med sahlin...betalt eller inte.

  Men någon kan väl hitta på att de hjälpt mona begå nåt annat brott...för många år sedan...anonymt...utan att stå för det offentligt...för en stor påse pengar...det skulle väl aldrig vänstern betvivla trovärdigheten i?

  SvaraRadera
 3. 2000 betalade Littorin till Anna. Det kom knappast Aftonbladet undan med.

  Varför är det förbjudet att köpa sex, men tillåtet att sälja skvaller?

  SvaraRadera
 4. Varför tror HAX på detta bara för att det står i socialdemokratiska Aftonbladet, trots att det står i Aftonbladet är jag beredd att skriva. Inte för att är orimligt men Evin är så enastående sexig att en man, kåtbock eller inte, med henne i sitt hem inte bör vara speciellt intresserad av horor.


  Horor däremot är mycket intresserade av pengar, Aftonbladets pengar. Kommer HAX inte ihåg när Aftonbladet betalade påstådda högerextremister för att med dragna vapen posera framför kända personers hem. Aftonbladet (s) tillverkade de nyheter de ville ha. När allt avslöjades strafades statisterna medan tidningen kom undan. Detta fick man till att man haft rätt.


  Dessutom förkunnade Aftonbladet (s) att israeliska soldater mördar folk för att karva ut deras organ att sälja i gigantiska judiska konspirationer. När denna uppenbara lögn inte bet så hittade man en jude som hanterat hornhinnan från en stupad israelisk soldat felaktigt och fick detta till att man haft rätt.

  Anna, om hon existerar, har fått betalt för denna alternativa form av prostitution, vare sig historien var sann eller inte. Aftonbladet är bara skam och smuts.

  SvaraRadera
 5. På med foliehatten, Arthur.

  SvaraRadera
 6. Simon, den är alltid till hands.

  SvaraRadera
 7. foliehatt borde snarare vara ett epitet på medlemmar i PP, större bunt paranoida stackare som ser rättsstatens död i varje buske och demokratins upplösning i varje kameralins får man leta efter.

  "Follow the money" är ett gammalt bra uttryck, jag tycker det passar bra här också.

  Knappast långsökt att tro att en prostituerad är villig att göra och säga en hel del för pengar...och knappast heller långsökt att tro att aftonbladet är beredda att betala en hel del för uppmärksamhet, speciellt sådan som ser ut att kunna gynna sahlinskan.

  SvaraRadera
 8. Du får låna min foliehatt Evert:-)

  SvaraRadera
 9. Evert har en alldeles för stor (och snabb) tunga. Han bet sig nog i den, arthur.

  /Dåndimpen

  SvaraRadera
 10. NÄRKONTAKT AV TREDJE GRADEN PÅ ARBETSMARKNADEN

  Nu har storyn med Sven-Otto Littorin, vår fd Arbetsmarknadsminister nått ytterligare en dimension eftersom han ( i sitt ev sexköpsbruk) kan ha mött konsekvensen av sin egen arbetsmarknadspolitik. I dag har vi arbetslösa som ställer sig på gatan för att kunna betala sina räkningar…….det är den nakna sanningen.

  A-kassan är inte 80% för en normalinkomsttagare utan snarare 35%….. och det betyder max 9500 kr/månad. 1 miljon människor slåss om 50 000 lediga jobb och bakom kulisserna frodas hårresande upplevelser som inte är tänkt att synas eller tas fram i dagsljus. När vi skrev boken: Jobbigt – så fungerar jobbSverige, så var det tänkt att dra ner brallorna, inte bara på Littorin utan på hela politikerstaben, och avslöja för vanligt folk vad de faktiskt sponsrar med sina skattemedel……Efter det blir det nog svårt att få fram en krona till – vare sig det gäller bränna pengar på bål eller grilla en minister……Svenska folket är smartare än vad politiker tycks vilja tro och har svårt för dumhet.

  När är det lagom dumt i landet lagom? När en fd arbetsmarknadsminister ev köper sex, eller när det område han ansvarade för, visar att arbetslösa går på gatan?
  /PAULA OCH PERNILLA

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.