2010-08-03

Intressant om drogpolitikenDen konservative amerikanske domaren Jim Gray sågar – lågmält och grundligt – den repressiva drogpolitiken.

Från Reason.tv. Direktlänk till filmen.

6 kommentarer:

 1. Jim Gray är med i följande dokumentär om drogkriget:

  American Drug War: The Last White Hope: Pre Release Cut

  det är väldigt talande att detta kommentarsfält är tomt, folk har svårt att förstå vad Jim Gray säger. Men sed de filmen ovan kanske det släpper, du borde se filmen själv hax och posta den på din blogg, kanske rent av recensera den.

  SvaraRadera
 2. Det finns en annan möjlig förklaring till varför det är tomt - att folk kanske förstår. Att det inte är så mycket att diskutera. För det var väl rätt svårt att hitta några hål i det där resonemanget.

  SvaraRadera
 3. Jag sitter och skrattar för mig själv. Nog för att han har rätt, men i alliansens sverige går det ju till så att ifall man bryter en pekpinne, så får man två.

  /Smen

  SvaraRadera
 4. Där dog väl han, bildligt talat. ;-)

  Men han kanske har hållit på längre än så i sin kamp mot "war on drugs"-galenskapen.

  Kloka ord för dom vågar inse att allt skulle bli bättre på alla plan mot hur vi har det idag, Kling o Klang på jakt efter knarkare (eller cykeltjuvar).

  Dagens väderkvarnsfäktande krig mot knarket verkar ha nån slags strävan mot att "knark" inte skall få finnas bland oss, lagligt utskrivet eller inte. En treåring inser att detta förhållningssätt till fenomenet inte håller längre. Vill man hjälpa eller stjälpa? Sätt då in insatserna och resurserna där dom behövs, förbannade hycklare.

  Radera hårddisken. Gör om. Gör rätt.

  SvaraRadera
 5. Dom vet! Liksom dom vet att det inte går att inskränka vapenlagarna särskilt mycket.
  Det handlar mer om hemmaopinion. Men som han säger, 'we're going to be successful'. Inte för att vi tycker om droger, utan för att förhindra förhindra att civilsamhället skadas. Som under förbudstiden i USA fast i MYCKET större skala.

  SvaraRadera
 6. "..the second is grapes by the way, if you care" !
  :D

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.