2011-03-04

Fästning Europa


De kommer till Europa över Medelhavet, på flykt från oroligheter i stater som våra ledare har ett... tvetydigt förhållande till. Och här går tydligen gränsen för hur mycket frihet de får sträva efter.

Uppdatering: Baksmälla 1 | Baksmälla 2

11 kommentarer:

  1. Hax om du vill propagera för att välfärdsstaten ska tas bort helt, så får du först och främst göra det mer nyanserat. Det stora problemet är att Västs behandling av den tredje världen skapat denna massinvandring som vårt välfärdssamhälle inte kan överleva i längden. Men företagsmonopolen älskar det, de ser det som en chans att få billig arbetskraft. Samtidigt dumpar man lönerna i väst från andra hållet genom att flytta ut företag till Kina.

    Hax du och Johan Norberg försvarade att företag ifrån väst etablerade sig i Kina, det skulle gynna demokratin. Men nu har även du erkänt att Kina är styrt av korporativism på steroider.

    När ska du fatta Hax att dina ideologiska glasögon hela tiden får dig att komma fram till fel slutsatser. Det är inte bra att erkänna sig till en ideologi de begränsar din tankeverksamhet precis som religion.

    SvaraRadera
  2. Varför flyr de nu när de har chansen att ta kommandot för att forma landet i en bättre riktning? Fler länder har drabbats av värsta sortens utvandring, de bäst utbildade och de som behövs bäst för att genomföra förändringen sticker, och de fattiga outbildade och de religiösa extremisterna blir kvar. Hur bra blir det?

    Ja, det är skit att leva i ett inbördeskrig men migranterna kräver att få stanna i Europa, inte bara bara få ett par månaders skydd tills skjutandet upphör.

    SvaraRadera
  3. VÄnsterwiki anser därmed att dom affärer som Reinfeld gjorde med Khadaffi förra året var en bra investering i fästning Europa.

    SvaraRadera
  4. David Bergkvist04 mars, 2011 15:48

    Det är tur att vi har vänsterwiki som med sina övernaturliga tankeläsarförmågor kan berätta vad flyktingarna egentligen vill.

    För om någon frågat mig så hade jag gissat att flyktingarna som flyr från t.ex. Libyen vill slippa bli dödade av en galen diktator, men så var det alltså inte, utan de vill alltså bara snylta på det svenska välfärdssystemet.

    SvaraRadera
  5. David Bergkvist har helt rätt. De horder av muslimer som försöker nå Europa är enbart ute efter att snylta på de europeiska välfärdssystemen och att leva sina liv i ett parallellt Shariasamhälle samt ställa till med upplopp mot de kristna.
    Khaddafi var en bra spärr mot det muslimska slödder som försökte komma till Europa.

    SvaraRadera
  6. Fästning Europa?

    Du kan väl knappast mena att Sverige är en fästning?

    Samtidigt som man på fullt allvar vill låta "papperslösa" få full tillgång till välfärden vill man höja allehanda avgifter för ursprungsbefolkningen.

    Varför inte privatisera migrationsverket?
    Då kan ni som vill riva "murar" även ta del av de enorma vinsterna.

    SvaraRadera
  7. Det räcker enligt HAX inte med alla de muslimska parasiter som Sverige årligen importerar. Han vill uppenbarligen ha flera som försörjs av pursvenkarnas skatter.
    Hur det går ihop med libertaranismens tankar om ett lågskattesamhälle kan bara ett intelligenstest av HAX ge svar på-

    SvaraRadera
  8. "... vill man höja avgifterna för ursprungsbefolkningen". Vad är det nu samerna råkat ut för?

    SvaraRadera
  9. Jag har int krävt att en jävel skall kunna leva på andras bekostnad.

    SvaraRadera
  10. "Jag har int krävt att en jävel skall kunna leva på andras bekostnad." skriver HAX.
    Men berätta då HAX hur alla städjobb och diskjobb som skall skapa arbete åt invandrade muslimska analfabeter skall skapas.
    Andra jobb klarar nämligen inte den lilla minoritet av muslimerna som kommer hit och vill jobba av.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.