2011-03-17

Told you so...

Nu börjar det som vi kommer att minnas som Benghazi-massakern.

24 kommentarer:

 1. http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12779628

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, intressant, hax tog bort hela sin förra blogpost om muslimska förskolan, istället för att skriva om bloggposten. Censur så det förslår. Du lever som du lär...not

  SvaraRadera
 3. nja, muslimska friskolan hette dem.
  Så hax vad är din analys av bloggens innehåll idag. Blev det jobbigt att konfrontera bloggens innehåll sakligt?

  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Mord på sin egen befolkning övertrumfar internationell intervention. Det har vänstern förmodligen aldrig menat om dom tillfrågas.

  Hur som helst blirr det den praktiska betydelsen av deras eviga pratande och pekfingerpekande när deras medlemmar i socialistinternationalen begår sina programmatiska brott.

  SvaraRadera
 5. ... och pekfingerviftande.

  SvaraRadera
 6. Jag trodde också att det var försent men flygförbudszonen kan göra skillnad. Världen har visat vems sida vi står på och det gör oerhört mycket för kampviljan och moralen hos rebellerna. Dom står inte ensamma längre.

  SvaraRadera
 7. Var inte Obama och skakade hand med socialistvännen Gadhafi också? Kunde kanske anars förklara Potus O's obeslutsamhet i frågan.

  http://www.thedaily.com/page/2011/03/17/031711-news-hillary-2-2/

  SvaraRadera
 8. Obamaadministrationen, ett parti slagschack med ett namn på varje pjäs.

  SvaraRadera
 9. Äntligen en Fatwa?

  Den här bloggposten kommenteras på den här bloggen.

  Den senare har tyvärr ingen öppen kommentarsfunktion.

  Hade den haft det hade jag tänkt posta denna kommentar... "Kan väl bara konstatera att det hade varit lika illa om det hade varit en böghatande, bokstavstroende mupp från Livets Ord."

  Uppdatering: Det verkar vara är en fejk-blogg som drivs av någon sverigedemokrat....

  SvaraRadera
 10. ...Hax fick sen problem med ovanstående post när det visa sig va en blogg som peka på hur homosexuella förtrycks

  SvaraRadera
 11. Hax fick sen problem med ovanstående post när det visa sig va en blogg som peka på hur homosexuella förtrycks


  ------------------------
  Muslimska friskolan är en blogg som under flera år ägnat sig åt systematiskt hetsande mot muslimer och den har stöd i alla fascistiska grupperingar.

  När fascisterna har använt bögarna färdigt retoriskt för sina syften gentemot muslimer så är det slut med omsorgen.

  Det har Björn Söder tydligt annonserat.

  SvaraRadera
 12. När islamisterna använt socialisterna färdigt blir processen kort. Det hände i Iran 1979. Det kan hända igen om det blir en ny islamistisk revolution. Jag är förvånad att Kadaffi suttit kvar men islamisterna har väl varit nöjda med den sharia de trots allt fick.

  SvaraRadera
 13. Anonym:

  Jag bestämde mig helt enkelt för att jag inte vill ge en rasistisk blogg en massa trafik.

  SvaraRadera
 14. När islamisterna använt socialisterna färdigt blir processen kort. Det hände i Iran 1979. Det kan hända igen om det blir en ny islamistisk revolution. Jag är förvånad att Kadaffi suttit kvar men islamisterna har väl varit nöjda med den sharia de trots allt fick.

  -------------

  Jag förstår faktiskt inte vad fan du surrar om.

  Islamisterna har ingen makt alls i Libyen.

  All makt utgår från samma Khadaffi.

  SvaraRadera
 15. När fascisterna använt liberalerna färdigt blir processen kort.Det hände i tyskland 1933.

  SvaraRadera
 16. Alla talar om folkmordet i Libyen, men ingen talar om folkmordet i Bahrain. Tydligen okej att märda sitt eget folk om man är vä'n med usa...

  Obs, detta e inte kritik mot Hax eller ngn annan liberal bloggare i sverige, utan mer mot det nationella samfundet som silar mygg och sväljer kameler.

  SvaraRadera
 17. Anonym: Jag bestämde mig helt enkelt för att jag inte vill ge en rasistisk blogg en massa trafik.

  Bloggen samlar nyheter och uttalanden om Muslimer bland annat din bloggpost. Urvalet att ständigt bara ta upp muslimer kan man givetvis kritisera, men att anklaga det för rasism har du inga belägg för. I bloggen skriver man ingen egen text man citerar endast vad som sagts så var det även med din bloggpost. Liberal ungdomsförbundet har citerats och andra poster hänvisar till hur folk bevittnar att de haft negativa förutfattade meningar om muslimer som de har ändrat nu.

  Givetvis ser Sverigedemokraten det som något farligt när samförstånd med muslimer uppdagas, men man kan inte påstå att det är en rasist blogg. Det är uppenbarligen en sammanställning av hur nyhetsmedia och bloggare inklusive dig själv rapporterar om muslimer.

  Micke du måste kunna bevisa påståenden. Att HAx kände sig attackerad är märkligt när bloggposten endast innehöll den text han själv skrivit samt kontaktuppgifter. Möjligen var det att man la ut HAx Kontaktuppgifter som skrämde Hax, men dessa uppgifter visar han ju helt öppet på bloggen så hax reaktion är mycket märklig.

  Visst kan jag se att idioter ur livets ord och Sverigedemokrater utnyttjar detta ur sitt snäva perspektiv, men jag behöver inte komma fram till samma slutsats av denna information. Däremot tycker jag det blir töntigt att vi i Sverige aldrig kan tala om kristendom och islam som politiska ideologier för det är just vad det är i praktiken när det ger sig in i samhällsdebatten.

  Att Gadaffi äger en moské i Skåne är ju rätt sjukt borde inte våra muslimer i Sverige få äga sin egen moske, det tycker jag skulle va mycket bättre.

  SvaraRadera
 18. > Anonym 13:46

  Mygg och kameler, skrev du. Har du inte förväxlat storleksordningarn lite nu?

  Och visst uppmärksammas Bahrain. Om du inte noterat det måste du ha blundat hårt.

  SvaraRadera
 19. Senaste blogginlägget citerar man följande text: http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/03/malmobo-hotar-valdta-judisk-polisdotter.html

  Citat:
  - När man blundar legitimerar man. Simon Wiesenthal-centret påpekar nu att inte bara judar utan också muslimer och romer känner sig otrygga i Malmö. Ilmar Reepalu har styrt Malmö i årtionden. Hur är det möjligt att ha kunnat blunda så länge?"

  ---------------------------------

  Texten är ifrån skånska dagbladet en tidning jag sällan håller med om, men rapporteringen om att muslimer, judar och romer känner sig hotade tycker jag är en viktig rapportering som jag aldrig sett rapporteras på exempelvis rasistsidan Fria Nyheter. Det är stor skillnad på dessa två bloggar enligt min uppfattning.

  Det är bloggens urval av rapportering/avspegling som är det anmärkningsvärda men den länkar och citerar bara nyheterna och jag som inte är Sverigedemokrat får en större inblick i rapporteringen av islam och kommer fram till andra slutsatser, på vilket sätt är det dåligt. Även Alexander Bard har sagt att han är anti-islamist på ideologiska grunder, är han då rasist enligt dig Hax.

  Det politiska samtalet har blivit tokigt. Den negativa och positiva särbehandlingen av muslimer är båda baserade på rasism och Hax visade sina fördommar tydligt när han såg att en blogg hette muslimska friskolan och sina kontaktuppgifter upplagda ifrån sin blogg med hans inlägg.

  Direkt trodde Hax att han var utsatt för ett möjligt mordhot eller fatwa. En vanlig reaktion av en islamofob möjligen. Sedan tar Hax bort bloggen och säger att det är en rasist blogg, ja du hax se dig själv i spegeln först du har nog rätt stora problem själv med muslimer.

  personligen anser jag att den riktning av politiska ideologin Islam som visar förakt emot homosexuella, kvinnor och vetenskap är ett stort problem. Som sagt gå till vilken moské ni vill och debattera dessa frågor och gå sedan till en valfri kyrka och rapportera sedan gärna vad som hände.

  Det mest skrämmande är dock att kristna nu ursäktar sitt hat emot homosexuella via muslimer, som exempelvis socialdemokratiska broderskapsrörelsen som tog bort att homosexuella skulle ha lika rättigheter som alla andra i sin text, för att inte göra sig ovän med muslimer.

  Detta var förstås ett angrepp både emot fredliga muslimer och homosexuella, men de mörka religiösa ideologiska krafterna växte sig ännu lite starkare inom socialdemokratin. Märkligt att inte en Libertarian som Hax bloggar om detta.

  SvaraRadera
 20. ja några sista ord. Problemet är väl att människor överlag inte klarar av att hantera den här typen av problem antingen förenklar man det genom att säga att det är den specifika gruppens fel och så startar man förföljelse eller så lägger man locket på och säger att all kritik emot detta ska betecknas som rasism.
  Det blir omöjligt att lösa problem med dem förutsättningarna och man skapar verkligen en grogrund för växande rasism med den naiva inställningen.

  Grundproblemet är att vi vet att det blir enorma bråk i fall vi utmanar Islams ideologi för mycket. En politisk ideologi måste alltid få bli ifrågasatt till att få bli förlöjligad i en demokrati.

  Detta sker inte idag, istället tar vi ifrån muslimer deras mänskliga rättigheter genom att betrakta dem som terrorister på förhand, samtidigt som vi tillåter den islamska ideologin få sprida antisemitism och kvinnoförakt och hat emot homosexuella utan att få stå till svars ordentligt för det. Det är en mycket märklig behandling vi har av våra muslimer som just leder till mer hat emot även fredliga och moderata muslimer.

  SvaraRadera
 21. Al Jazeera!? Eller var kan man baest foelja sekund foer sekund? "Kavalleriet kan hinna komma till undsaettning?". Fan vad spaennande!

  SvaraRadera
 22. http://blogs.aljazeera.net/live/africa/libya-live-blog-march-18

  SvaraRadera
 23. http://www.youtube.com/watch?v=iWEwehTtK2k&feature=player_embedded

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.