2011-05-26

På förekommen anledning. Igen.



(Nej, man lät faktiskt inte polisen jaga en hel ungdomsgeneration. Man lät skivbolagens advokater ta hand om den saken själva, utan inblandning av ordningsmakten. Vilket ju knappast kan anses vara bättre.)

19 kommentarer:

  1. Han(Reinfeldt) är är faktiskt fruktansvärd. Han är helt medveten om att han står och säger att storföretag ska ha polisbefogenheter för att bejaka sina intressen emot medborgares frihet. Han är sjuk. Mannen, vår statsminister är helt enkelt svårt sjuk, mentalt sinnes sjuk. Det är synd om honom, men det är ännu mer synd om oss som har en psykopat till statsminister.

    Reinfeldt är verkligen läskig, det finns inga känslor i den där mannen han är ett tomt skal. Någon Doktor måste ju träda fram i media och förklara för folket att vår statsminister visar alla tecken på att vara en fullkomligt hänsynslös psykopat. Undersök karln omgående, han måste sjukskrivas från sitt arbete. Jag är fullt allvarlig när jag säger detta, jag har haft att göra med just psykopater inom vården, han visar alla tydliga tecken som finns för just denna personlighetsstörning.

    SvaraRadera
  2. Det är bra att Reinfeldt ser till att den som begår brott straffas. Det tror jag gamle Hax som jag kände tidigare hade hållit med om.

    Brottslingar skall sitta inne. Jag tror inte på plankar och snyltarsamhället utan på rättssamhället.

    SvaraRadera
  3. Johan H, Jag anser att du är brottslingen, det är sådana som du som stödjer att oskyldiga fängslas som ska sättas i bur om du är beredd att ta på dig uniformen för att förslava mänskligheten.

    Anders! Jag är verkligen inget Göran Persson fans, men Göran Persson hade dock rätt i sin bedömning av Reinfeldt som han fick en massa skäll för. Men i det avseendet träffade han mitt i prick i sin analys av Reinfeldt.


    Persson gick till hård attack mot Reinfeldt
    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/persson-gick-till-hard-attack-mot-reinfeldt_1074827.svd

    Citat:
    Det är otäckt, det går inte att få grepp om honom. Det måste finnas engagemang, nerv och värme. Jag saknar allt hos honom.

    Göran Persson jämför honom med föregångaren Bo Lundgren som åtminstone är personlig.

    –Med Reinfeldt finns inget personligt, det är noll i det avseendet.

    SvaraRadera
  4. If you cant do the time, dont do the crime. In med alla snattare i finkan!

    SvaraRadera
  5. Jonas Viklund26 maj, 2011 16:50

    Den klass av fångläger som då krävs överträffar nog alla Nord Koreas tillsammans.

    SvaraRadera
  6. Johan H: Vad är en "brottsling"? är alla som bryter mot en lag "brottslingar"? Då är Sverige ett land helt befolkat utav brottslingar.

    Det torde finnas väldigt få i landet som inte någon gång brutit mot en lag.

    SvaraRadera
  7. Nykommunist är lite skoj iofs... om man tänker trollmässigt alltså.

    SvaraRadera
  8. Min mamma har alltid sagt att demokrati inte finns förutom 1 dag var fjärde år och sen gör politikerna ändå som dom vill!

    Politik är mästarnas konst att ljuga och förleda folket så mycket det bara går för att få makten!

    SvaraRadera
  9. Everybody loves Reinfeldt

    SvaraRadera
  10. sätt in Reingeldt på psyket, killen mår ju inte bra.

    SvaraRadera
  11. Vid det här laget är man ju så luttrad... kampen mot det egna folket eskalerar. De små stegens tyranni har gjort att folket idag måste frukta staten och inte tvärtom.

    Det vi nu upplever kommer i historieböckerna beskrivas som tiden då Orwells farhågor besannades och på ett fruktansvärt genialiskt sätt implementerades med folks goda minne.

    Det är fruktansvärt...

    SvaraRadera
  12. Du kanske uppskattar den här videon, HAX, - Hayek vs Keynes rap battle, round 2!

    http://www.youtube.com/watch?v=GTQnarzmTOc

    :)

    SvaraRadera
  13. Anders, second that!

    Det är ju något med ögonen -- har har ju den där "ormblicken" som just många psykopater har.

    SvaraRadera
  14. Men Hax, självklart är det bättre att "kulturindustrin" tar vägen förbi rättsväsendet! Effektivisering kallas det.

    Ask har ju varit på G med liknande resonemang i andra sammanhang, t.ex. att poliser ska kunna döma folk på stående fot, mm.

    Man kan även ta med de gredelina kuverten i resonemanget, om grannarna ser ett kuvert kan dom ta saken i egna händer med den grymma pedofilen och vips så behövs det ingen rättegång. Förundersökningen på mordet på en pedofil (alla vet ju att han var det) lär inte läggas några stora resurser på.

    SvaraRadera
  15. ”Mannen, vår statsminister är helt enkelt svårt sjuk, mentalt sinnes sjuk.”

    Det kan jag säkert tro. Politiken har en tendens att attrahera vissa personlighetstyper. Jag är övertygad om att psykopater är överrepresenterade i riksdagen (därmed inte sagt att alla politiker är störda).

    SvaraRadera
  16. Tidigare skojade jag för mig själv att politiker var en samling skojare och psykopater. Det känns fördjävligt att det inte är på skoj längre. Vi har hela tiden tittat utomlands och identifierat människor som förstört länder med sina maktambitioner. Om landet som är draget inom Sveriges gränser ska klara sig och vända på det hemska som är på väg att ske med friheten, måste vi vända oss hemmåt och se till att människor som Reinfeldt inte kan sitta kvar på maktens tron. Det här landet är bättre än att bli låta sig bli manipulerat av en känslokall, spelande psykopat.

    Är ateist men är banne mig snart på g att be om hjälp från högre makter då jag känner stark oro inför framtiden. Den tillhör just nu kontrollmaskinen och de stora hänsynslösa företagen. Vi måste koppla bort vår navelsträng till USA till att börja med. Vi fungerade hyffsat ända fram tills att de började utöva påtryckningar.

    SvaraRadera
  17. Ja Reinfeldt verkar utan tvekan vara sinnes sjuk, hans tomma ögon och uttryckslösa ansikte vittnar ju om att killen förmodligen är djupt känslomässigt störd. Förmodligen föddes han sån. Det läskiga är att det tog tid för mig att se detta. Psykopater har en förmåga att dölja detta i början och media har ju byggt upp att känslolöst är att vara samlad och stabil. Men det är skillnad. Reinfeldt är allt annat än stabil, han är tokig.

    SvaraRadera
  18. Psykopattesta Reinfeldt. Kan vi starta en demonstration, kedjebrev där vi kräver att Reinfeldt psykopattestas.

    SvaraRadera
  19. Media borde iallafall gå hårt åt honom. Men i dagarna verkar kungen vara ett intressantare mål. Han är inte lika hal och mycket lättare att tjäna lösnummer på.

    Sen beror ju allt på om de som är inom Sveriges gränser trivs med att få lögner rakt upp i ansiktet. Det kanske vi gör. Då kan vi gnälla en runda över fikat och sen knega på i det Reinfeldtska riket "lilla usa". För finns det något vi är bra på här i Sverige så är det "tyst agression".

    Undrar vad som krävs för att folk ska förstå att det är deras vardag och deras framtid som verkligen kan förändras, om man nu förändrar ledarskapet. Vi kanske måste förlora friheten först för att förstå vad den betyder. Vi kanske inte är utbildade i var friheten finns någonstanns. Någon måste dra åt vattenkranen ordentligt innan de stora demonstrationerna börjar och det blir folkrusning på gatorna.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.