2011-06-27

"Almedalen är slöseri med pengar"

"Ingen seriös kommunikationsrådgivare skulle råda sin uppdragsgivare att lansera en ekonomisk-politisk fråga genom att hålla ett seminarium samma dag som statsbudgeten släpptes eller försöka sig på en medialansering direkt i anslutning till ett omfattande terrordåd eller en naturkatastrof."
Erik Lakomaa påpekar det uppenbara på SvD Opinion.

Vill man ha ut ett budskap – då är Almedals-jippot värdelöst.

Däremot är det en gigantisk personalfest för folk som jobbar med politik, media och PR. Vilket kan ha ett helt annat värde.

3 kommentarer:

 1. Men, vad menar du, Henrik? Det var ju MASSOR med politiska aha-upplevelser förra årets Almedalsvecka.

  Gudrun brände pengar, Littorinskandalen och...

  ...

  Jag kommer inte ihåg något mer men jag är SÄKER på att det borde skett en massa skitviktiga saker, som en massa människor borde hört talas om.

  ;)

  SvaraRadera
 2. Varför håller dom inte "personalfesten" i t.ex. Tantolunden? Majoriteten av politikerna, media- oc PRfolket bor ju ändå på Söder, eller Södermalm som fjollorna säger nu för tiden.

  SvaraRadera
 3. Anonym,
  För att upplägget är briljant. En massa politiker, mediafolk och lobbyister åker på betald semester till Gotland, jobbar lite grand och festar järnet. Allt betalt av sin organisation. För inblandade företag är det bortkastade pengar, men inte för de som åker dit.
  Semester i Tantolunden fungerar inte mentalt och då får man bo hemma.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.