2011-07-02

Fåfängans marknad


I morgon drar Almedalsveckan igång. Premiär för (mp):s nya språkrör, för Juholt och för Åkesson. Avskedsföreställning för Maud.

Förra året blev rätt livat med både sedelbränning och ministeravgång. Frågan är dock om alla andra som rest till Almedalen fick ut så mycket av sitt budskap. Jag tvivlar. För de flesta är det bara ett slöseri med pengar.

Det skall bli spännade att se om Liberaldemokraterna kommer att komma upp på banan – och vilket genomslag de i så fall kommer att få. De får nog ta i rätt ordentligt för att kunna hävda sig i politikerveckans mördande konkurrens om uppmärksamheten. Men skall någon lyckas med det, då är det nog just de.

Missa inte heller pirat-delegationen som, som vanligt, kommer att finnas överallt hela tiden.

Själv reser jag till Strasbourg. Man har ju ett jobb att sköta.

7 kommentarer:

 1. Ursäkta att jag är OFF Topic, men ett gäng kristna dårar har copyrightskyddat yoga genom att göra en kopia av det som de kallar Tikva. Detta är helt sjukt jag har skrivit följande email till dessa tokstollar.

  Jag förstår inte hur en kristen kopia av yoga kan vara copyrightskyddat. I övrigt kan jag inte förstå varför någon skulle kunna ta patent på rörelser, i så fall kan man ju ta patent på att någon går med benen och copyright skydda detta. Det är ju sjukt att copyrightskydda mänskliga rörelser med kroppen, det kan man ju bara inte göra. Ska man copyrightskydda Tai Chi också? Eller för den delen yoga, det går ju inte att copyrightskydda yoga ens enligt lagen med tanke på att upphovsmannen till yoga varit död längre än 70 år. Ni kan inte copyrightskydda detta det är vansinne.

  http://www.tikva.se/index.php/tikva-varumaerket.html

  http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=214496

  SvaraRadera
 2. Har bloggat om det stora ögonlicket då Liberaldemokraterna har samlat in 1500 namnunderskrifter under det halvåret som de tjatat om. Det är nu ögoblicket för Liberaldemokraternas presskonferens.

  Eller ser vi ett liberalernas fiasko här och jag blir skadeglad. Tjoho!

  http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1863&blogg=50932

  SvaraRadera
 3. What, me worry
  nu när torskmasken anfaller,
  men lätt som en plätt:
  filea torsken och håll upp den mot ljuset låter SR Radio meddela

  SvaraRadera
 4. Minata: Antar att du är lycklig nu när Stalin har återuppstått?

  SvaraRadera
 5. Finns KLP i Almedalen? Eller dom kanske inte bryr sig om sånt trams.

  SvaraRadera
 6. Jag är lycklig

  att Piratpartiet fick två promille i senaste valet (Västra Götaland).

  att Liberaldemokraterna inte klarar av att redovisa i Almedalen att de är ett registrerat parti.

  Som de har lovat.

  Fiasko är ordet.

  SvaraRadera
 7. Du behöver inte vara lycklig minata. Den lyckan kommer nämligen inte att vara. Du kommer med all säkerhet vara sur som en fjortonåring snart igen. Men om du verkligen vill vara naiv så tralla du omkring och hoppas att korthuset som börjat falla står på plats ännu något år. Det händer saker som går en bit över ditt förstånd i världen så det är förklarligt att du pekar på saker som ingen annan bryr sig om.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.