2011-12-02

Men va fan?

Sverige stoppade EU:s sanktioner mot Syrien.

Har vansinnet slagit ut i full blom nu, eller..?

22 kommentarer:

 1. Borde inte Bildt passa sig? Väldigt noga. För sådant här. Just nu.

  SvaraRadera
 2. Ok att de sätter sina egna intressen över allmän anständighet, inga större nyheter där. Men att Bildt har mage att påstå att de stödjer oppositionen för att de behöver mobiltelefoner... jag saknar ord.

  SvaraRadera
 3. Det är samma regerring och näringsliv (svenskt näringsliv som ju driver Timbro)som var behjälplig med att sälja övervakningsutrustning till Libyen och samma mediahöger som höll käften då kommer att hålla käften nu och ägna sig åt Juholts formuleringskonst.

  SvaraRadera
 4. Detta är helt enligt moderaternas redan förda politik.

  Tycker de att det är okej att övervaka oss på alla de vis genom FRA-lagen bl a, så kommer de inte tycka att det är ett dugg konstigt att diktaturer vill göra detta.

  Väst gåt mot kinas förtryck av frihet.

  Jag är inte ett dugg förvånad.

  SvaraRadera
 5. Micke: Ett företag i sig är inte lika med svenskt näringsliv. Timbro är heller inte lika med svenskt näringsliv.

  Det går att koppla alla dessa tre saker men det är inte samma sak. Att yttra att de är samma sak är att göra sig själv till åtlöje.

  SvaraRadera
 6. @Ssargon:

  Förvisso är inte Ericsson lika med svenskt näringsliv. Men det är tillräckligt viktigt för att kunna representera det inför handfallna, marknadskåta politiker.

  SvaraRadera
 7. Neoliberal Agenda03 december, 2011 07:33

  Bra av Bildt. Om man inte vill få sin mobiltelefon trackad är det bara att rycka ur batteriet.

  SvaraRadera
 8. Men herremuhammed. Om FRA är fint och trevligt i Sverige vore det väl höjden av logisk inkonsekvens att inte dela med sig till Syrien? Varför hatar du svartmuskiga människor och vill vägra dem tillgång till tekniska landvinningar?

  SvaraRadera
 9. Hax är en Bluff03 december, 2011 15:45

  Sen när var Libertarianer för sanktioner? Du hatar uppenbarligen fri marknad Hax. Ron Paul säger alltid att han hellre handlar med nationer än att sätta in sanktioner emot dem. Mobiltelefoner är väl för fan ingen vapenhandel. Hax är som alla andra Timbro moderater en gäng fejk libertarianer som agerar som ett gäng snuskiga neokonservativa George Bush Republikaner.

  SvaraRadera
 10. Hur svårt är det Hax? Ta fram din I phone eller något annat och börja gör videoinlägg precis som i exemplen nedan. Varför vägrar du göra Videos? Det är ingen förutom din lilla hopsamlade sekt på 12 pers som lyssnar annars på vad du har att säga. Gör videos för fan, varför vägrar du göra det?

  http://www.youtube.com/watch?v=eZj5zM14l0Y

  http://www.youtube.com/watch?v=KrIKCNE_tOA

  SvaraRadera
 11. Ssargon.

  Det är inte Erixon som stoppat sanktionerna.

  Dom har stoppats av Svenskt näringslivs regering.

  SvaraRadera
 12. Ron Paul säger alltid att han hellre handlar med nationer än att sätta in sanktioner emot dem
  .......................
  ......och han tar emot pengar från och låter sig flinade fotograferas tillsammans med en av Usa´s ledande nazister.

  Det tydliggör av vilket virke hans lärjungar i Sverige är gjorda av

  SvaraRadera
 13. @Hax är en bluff,

  är du Johan Hedin i disguise?

  SvaraRadera
 14. Det vore väldigt intressant med en lite längre redogörelse över hur du rättfärdigar en statlig hand för stoppad handel.

  SvaraRadera
 15. Carl bildt gjorde en väljärning!

  Givetvis kan vi inte tortyrbenägna syrianer i vårt land!

  /paraflex

  SvaraRadera
 16. Ericssons telekomutrustning i Syrien är väl redan installerad och fungerar och har använts flitigt för att beskåda hur denna socialistregering mördar sitt eget folk. Vad skulle en sanktion göra? Stängs strömmen av plötsligt för en EU-sanktion, en handelssanktion? Slutar utrustningen fungera när sanktioner sätts in?

  Å andra sidan är sanktioner en kass lösning därför att det är en politisk lösning. De flesta politiska lösningar avseende det mesta är kassa.

  SvaraRadera
 17. KPML(r):s siste fanbärare i cyberrymden har åter slängt sten i sitt glashus. Jag har sett bilder med Obummer och Ahmadummejad, Chavez, Ortega ....

  SvaraRadera
 18. ...och det här är anledningen till bilderna kommunisten förmodligen refererar till ... "Gimme a break.

  Ron Paul took a picture with me, because I was at a fundraiser. He didn't know who the hell I was, but I asked for a photo and he posed for it. Just because these clowns showed up a public event and took a photo with him, doesn't mean jack shit, and anyone with a brain, who is not out simply to smear the man, would understand that ."

  SvaraRadera
 19. Det kommunister inte vill eller ens låter röstberättigade få ta del av i nyhetskanalerna - "Obama i samma demonstration som med nya svarta pantrarna.

  SvaraRadera
 20. kommunisten är säkert inte nöjd med muntlig avbön heller... han vet ju vad han vet och behöver inte veta mer om nånting nånsin mer. Vad är det anglosaxerna brukar säga, ... Asshat!

  SvaraRadera
 21. Ja Micke är en lögnare när det gäller Ron Paul. Han lät sig fotografera med en person som sa sig vara ett fan till Ron Paul och bad om det och Ron Paul gick artigt med på det, personen visade sig senare va nazist.

  Ron Paul kan kritiseras för andra saker, han tror på guldstandard, vilket är knäppt, om vi inför guldstandard så får vi ingen fri marknad, eftersom de som har mest guld kommer att kontrollera marknaden i alla fall d.v.s dem absolut rikaste. Ron Paul är också för att intelligent design ska få läras ut som ett alternativ till evolutionsläran i skolorna, detta är knappast heller speciellt bra för utvecklingen av samhället.

  Hax är en bluff utifrån ett libertarianskt perspektiv för han försvarar sanktioner.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.