2011-12-21

Pirate MEP Christian Engström on ACTA



Pirate MEP Christian Engström on ACTA in the European Parliament's committee on Legal Affairs, JURI. 20 December 2011. [Youtube] [Vimeo]

4 kommentarer:

  1. En fråga, har inte MEParna rätt att prata sitt modersmål? I så fall varför kör inte Christian på svenska? Inte för att hans engelska är dålig eller så men bara för att...

    /A

    SvaraRadera
  2. Vi vill helt enkelt kunna plocka ut Youtube-klipp och annat snabbt, för (pp):s internationella fans. Och då blir det på engelska.

    SvaraRadera
  3. Herregud vad Engström pratar kass engelska, och vad rörig och obeslutsam han låter. Han gör ett bra jobb, men lite mindre pladder vore fint.

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Anonym ovan. Jag tror det skulle vara väl spenderade pengar med avseende på "påverkan per krona" att få hjälp med språkträning. Om det är för mycket tvekan, reparationer, stamningar och filled pauses ("eh", "öh"), så slutar man lyssna, även om argumenten är fullständigt briljanta.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.