2012-11-28

Fair and balanced..?Man kan förstå att Wikileaks-grundaren Julian Assange är orolig för att bli utlämnad till USA...

[Direktlänk]

16 kommentarer:

 1. vad har david gilmour nu gjort för nåt ?

  SvaraRadera
 2. Byt ut Julian Assange mot Emmanuel Goldstein och Wikileaks mot The Brotherhood...

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. En god och ärbar människa som står upp mot förmynderi-samhället trots hot om avrättning - Mickes politiska idolers motsats skulle man kunna säga...

   Radera
  2. Det finns inga hot om avrättning.
   Det finns inte ens en antydan från den amerikanska regeringen om att få Assange utlämnad från Storbrittaninen som är Usas´närmaste allierade i västvärlden.
   Istället kan han räkna med att sitta kvar på kvartsdikturen Ecuadors ambassad (han gillar ju diktaturer om dom är honom personligen behjälpliga) fram till det ögonblick han blir tvungen att svar på frågor om den våldtäktsanmälan som gjorts mot honom i Sverige.
   Radera
 4. När man ser det där så inser man hur urbota korkat och hjärntvättat det är, när man samtidigt håller i huvudet att sisådär tvåhundra tusen människor hade tillgång till de dokument som menige Bradley Manning gav Wikileaks. Hemligheter.. my ass. De flesta tryckta tidningar runt om i världen har inte en upplaga som övergår den mängden människor med access. Varken Wikileaks, Assange eller Manning skall lastas för att USA läcker som ett såll. De skall istället ha medalj för det civilkurage de uppvisat.

  -steelneck

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr har vi fortfarande problem med lågpannan Micke som helst vill se Assange avrättad och tystad. Micke vill nog helst se både Åkesson och Assange dingla i lyktstolparna...

   Micke - den goda hataren ;-)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Vilka tvåhundra tusen hade tillgång till amerikansk diplomatisk kommunikation och vilka regeringar skulle se det som an akt av frihet att dela ut denna till hela världen?

   Radera


  4. yvärr har vi fortfarande problem med lågpannan Micke som helst vill se Assange avrättad och tystad. Micke vill nog helst se både Åkesson och Assange dingla i lyktstolparna...

   Micke - den goda hataren ;-)
   --------------------------------

   Å!!!..... /ELD som blev anonym efter att det stod klart att han hyllar italiensk fascism och Mussolini placerar Assange och Jimmie Åkesson i samma martyrfack.

   Inte nog med att du är fascist.Du är idiot också.

   Radera
  5. Haha Derp derp ditt gamla troll!

   Radera
 5. Lite spännande att majoriteten är republikaner och FOX klipp. Inte för att det gör saken bättre, men det säger ju en hel del om den farliga intelligensnivån på den sidan av amrekkansk politik.

  /D

  SvaraRadera
 6. En kort artikel om Joe Biden's uttal från 2010 http://articles.nydailynews.com/2010-12-19/news/27084869_1_vice-president-joe-biden-world-leaders-accuser

  /D

  SvaraRadera
 7. @Micke:
  Something's wrong, shut the light
  Heavy thoughts tonight
  And they aren't of snow white
  Dreams of war
  Dreams of lies
  Dreams of dragons fire
  And of things that will bite, yeah

  Verkar som du sover oroligt?

  Kommunism, fascism, same shit, different name.

  /noone

  SvaraRadera
 8. Kan bara hålla med Micke. Assange är en narcissistisk psykopat som utnyttjat den lättpåverkade homofilen Bradley Manning och som förmodligen på goda grunder motsätter sig förhör pga misstanke om våldtäkt, i Sverige.
  Han skyddas nu av den korrupta och autoritära regimen i Ecuador och lär få tillbringa många långa år på Ecuadors Londonambassad om han inte tar sitt förnuft tillfånga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Derp derp på dig med!

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.