2013-01-17

Visdomsord

14 kommentarer:

 1. Märkligt uttalande, må jag säga, om nu Russel verkligen har sagt det, då han lär tillhöra den sistnämnda sorten.

  "I boken "Political Ideals" lade Russell fram en syndikalistiskt inspirerad, decentralistisk vision om ett samhälle där den mänskliga kreativiteten är det som bör främjas och där människans underkastelse under ekonomiska nödvändigheter är undanröjd.[3]"
  - ur wikipedia

  /noone

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kreativitet utan moroten ekonomi är en floskel, en intighet, ett fullständigt intetsägande och värdeneutralt påstående, åtminstone i den inramning som det presenteras på wikipedia.

   /noone

   Radera
  2. Liberalfascister tillhör till skillnad från Russel den sistnämnda kategorin då dessa anser att parasiterande på andra är den enda vägen så länge parasiterandet unikt sköts av dom som sitter högst upp i pyramiden samt av det pack dom betalar för att med våld upprätthålla deras plats ovanför molnen.

   Ingen nyliberalism utan fascism.Finns inte ett jävla land där nyliberal ekonomisk teori inte burits fram utan fascistiskt grundat våld och dito administration.

   Radera
 2. Det finns inte ett enda jävla land som har lyckats kombinera socialism och socialistisk ekonomi med demokrati.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan Micke svara på denna? Barroso väntar på dig...

   /lille-skutt

   Radera
  2. Vattenmelon Micke svarar aldrig på frågor hans mundiarré sträcker sig till att kalla allt han ogillar för fascistiskt.

   Radera
  3. TP.


   Jo Sverige och en rad andra länder har framgångsrikt tillämpat socialism under demokratiska former.

   Detta är nu ersatt av högern i fria val med korporativism. För liberalfascister är detta ett steg i rätt riktning om än dock ofullständigt.

   Frihet är nämligen om man låter kapitalet profitera på statens kassa.

   Radera
  4. "Jo Sverige och en rad andra länder har framgångsrikt tillämpat socialism under demokratiska former."

   Att kalla Sveriges lösning för framgångsrikt visar bara hur intellektuellt infantil och socialistiskt hypnotiserad du är.

   /noone

   Radera
  5. Inbillar man sig att höger eller vänster i politiken spelar nån roll för den ekonomiska globala eliten så är man mer än lovligt naiv.

   Storkapitalet älskar Socialismen och Konservatismen som de kan styra med sina mutor. Storkapitalet avskyr Liberalismen och de fria marknadskrafterna. Att du försöker skydda din socialism från att ses som Svarte-Petter tillsammans med nationalsocialister, konservativa, kommunister och alla andra statskramare är bara patetiskt.

   /noone

   Radera

 3. Kan Micke svara på denna? Barroso väntar på dig...

  /lille-skutt
  ------------------------------------
  Svaret är att du liksom den aspbergersjuka i inlägget nedanför ditt inte svarar i sak igen och det beror på att ni är två spammande svin.

  SvaraRadera
 4. Haha! härligt att läsa det här kommentarsfältet för första gången på över ett år och upptäcka att hustrollet Micke håller igång med oförtruten energi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke lever för att spy fascism över allt han ogillar och det verkar vara det enda sättet han får energi också. Tragiskt.

   Radera
  2. Jag tror inte det är en person. Det är flera som använder/skriver på samma bloggerkonto. Datorn står väl på nåt AFA-kontor eller nån ssu-avdelning. De tror de förändrar världen på det här sättet, de små vilseledda kultingarna.

   Radera
 5. Hur många veckor sedan är det du "återvände" sist ? Tre? Fyra?

  Jävla idiot.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.