2014-05-23

Sista stora debatten inför EU-valet


Då så. Den sista debatten inför EU-valet tillika den debatt som har störst publik hålls i kväll.

SVT1 kl 20 till 22.

All god karma till Piratpartiets Christian Engström!

4 kommentarer:

 1. Ohhh, ska vi gissa på att Lars Adaktusson kommer med barnporrkortet igen? Kan ju hänvisa till att i KDs Sverige tar det 9 år av utredning... Tänker de inte på baaaarnen? Riktigt skamligt.
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/barnporrfall-tog-nio-ar-att-utreda/

  Vad gäller kreativa artister som hittar sätt att tjäna pengar.. titta på Nine Inch Nails, t ex... http://www.informationweek.com/nine-inch-nails-free-download-experiment-nets-over-$16-million/d/d-id/1065710?

  All god karma som sagt.

  SvaraRadera
 2. I mitt tycke var Christian mycket bra. Han dominerade debatten i alla PP:s huvudfrågor, och hade även en del tänkvärt att komma med annars också. Har hört hans insats berömmas även av folk med andra politiska sympatier, och vet minst en röst han vann åt PP ikväll.

  SvaraRadera
 3. Dennis Nilsson23 maj, 2014 23:47

  Jag har tidigare inte tittat på SVT-debatter, för de "opartiska" programledarna är så partiska man kan bli. NU fick jag det återigen bekräftat.

  Man såg klart vilka de gillade, vilka de inte gillade, och till vilka de ställde nonsens-frågor, och vilka de försökte grilla.
  ------
  Ifall företrädarna för alla politiska partier röstade efter den politik de presenterade i denna TV-debatt så skulle vi leva i paradiset. Nu är det bara röstfiske det handlar om.

  Undantaget PP, eftersom Christian redan röstar som han lär.

  Skall man gör en sådan här debatt seriöst, så skall man debattera även det "toppkandidaterna" gick till val på i det tidigare valet, och jämföra med hur de sedan röstade.

  Då skulle majoriteten av dagens "toppkandidater" stå där med byxorna neddragna.

  SvaraRadera
 4. Japp, Christian var bra.
  Funderar på om jag ändå ska rösta på dom ändå istället för att bojkotta valet som jag tänkt när det inte finns några alternativ för mig.
  Gillar deras nätpolitik men gillar inte ökad bidragsinvandring till värlfärdsstaten.
  Är inte emot invandring per se och gillar inte sverigedemokraternas ddr sverige alternativ.
  Det är inte PP's huvudfråga men dom kommer ändå rösta med gröna gruppen så det man vinner i nätfrågor förlorar man på galen politik på annat håll.
  Om Klassiskt liberala partiet hade någon chans så hade dom fått min röst eftersom jag gillar frihet, fri marknad och rörlighet men inte omfördelning av resurser.
  Nu är jag dock tveksam till om någon alls eller PP ska få min den.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.