2014-05-07

#stoppavåldet


Länk: Nio kvinnor från Ung Vänster: "RF och AFA är våra kamrater"

Länk: "Varmt tack, extremvänsterns vänner i Ung Vänster!"

4 kommentarer:

 1. Tar inte media och riksdagen tag i detta har vi snart officiella
  kranhängningar på Söder i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Rationalitetspartiet08 maj, 2014 09:47

  Jaha. Så det är först när våldsvänstern angriper liberaler som det blir intressant att protestera?

  Extremvänsterns våld är idag det största hotet mot det svenska demokratiska systemet. Enligt Uppdrag Granskning svarar extremvänstern för 95 procent av alla attacker.

  Det värsta av allt är dessa blöjterrorister behandlas med silkesvantar av ett samlat medie och politikeretablissemang. Eftersom de hittills mest attackerat SD och nazzarna i Svenskarnas Parti verkar etablissemanget tyst acceptera detta. I valrörelsen 2010 sa Reinfeldt rakt ut att SD får skylla sig själva när de blir attackerade och Sossarnas gruppledare i Riksdagen har sagt att det stora hotet kommer från de högerextrema våldet och tonade ner det vänsterextrema våldet. Lägg sen till att mainstream-media VIP-gullar med rappare och andra ”kulturpersoner” som sjunger om att misshandla och mörda Jimmie Åkesson och liknande.

  Få står upp för ett principiellt försvar för yttrandefrihet och rätten att framföra åsikter man själv starkt ogillar. Inte ens Jimmie Åkesson som förra veckan hyllade RFs attacker mot Svenskarnas Parti som hade ordnat nazzemarch i Jönköping. När den antifemistiske bloggaren Pär Ström gav upp sitt bloggande för något år sedan pga ständiga hot och mötesstörningar fick han nästan inget PRINCIPIELLT stöd av andra opinionsbildare. Inga godhetsapostlar sa ett pip om detta.

  Eftersom dessa SA-wannabe stormtrupper är smarta nog att inte angripa de båda maktpartierna S och M utan bara svagare aktörer fyller de indirekt en funktion av att agera fotsoldater åt Reinfeldt och Löfven. Exempelvis blev Liberala Partiet attackerade när de försökte hålla ett möte i Eskilstuna för ett par år sedan. Vänstervåldet stryper den svenska samhällsdebatten ännu mer och gör åsiktskorridoren ännu smalare.

  Ingen verka fatta att det är livsvikigt att PRINCIPIELLT försvara yttrandefriheten, och i synnerhet friheten att yttra avskyvärda åsikter.

  Det är beklämmande. Den svenska samhällsdebatten har helt havererat.

  First they came for the Socialists, and I did not speak out-- Because I was not a Socialist.

  Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out-- Because I was not a Trade Unionist.

  Then they came for the Jews, and I did not speak out-- Because I was not a Jew.

  Then they came for me--and there was no one left to speak for me.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Mig veterligen har HAX inte med ett ord nämnt några av de attacker/uthängningar som skett det senaste året, vilket är beklämmande. Det tyder på antingen beröringsskräck, tyst medgivande eller ointresse. Nu däremot är det tydligen intressant.

   Radera
  2. För att parafrasera ett annat fenomen i tiden:

   Jag är inte för våld, men...

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.

Om du skriver anonymt, använd ändå något slags signatur - så att det går att hålla isär kommentarerna vid repliker.