2014-10-24

Och det här går bra..?[Direktlänk»]

13 kommentarer:

 1. En statsminister borde vara en person som har folkets förtroende att leda det egna landet på ett bra sätt.
  Jag känner endast medlidande med honom.

  SvaraRadera
 2. Skämskudde please...

  Det skrämmande är ju att dessa tomtar ska bestämma över oss :/

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Alice Bah-Kuhnke klarade sig inte så bra i P1 heller:

   http://www.expressen.se/nyheter/nya-ministern-sagas-efter-radiointervju/

   Radera
 4. Fäll mupp-regimen, inte för att nästa regering kommer att ha mer att säga till om rent faktist sätt utan för att det är en skam för alla som identifierar sig som svenskar att ha ett så särdeles spektakulärt gäng rötägg invalda som "regering"

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Knappast, detta är en tragedi i fyra akter. Hoppas föreställningen avbryts innan bara, ju tidigare destå bättre.

   Jag börjar bli mer och mer övertygad om att det är bättre för Sverige att låta Nazisterna vara med och bestämma, av den rödgröna röran kommer alla drabbas. National-patriot-socialist-liberalerna kommer nog bara tvinga 2-3 miljoner ur landet och inte allihopa...

   Radera
 6. Ser än så länge inte så mycket skäl till att klaga. Låt dem göra bort sig. Att Sverige skulle kunna få en vettig regering kan vi nog glömma i alla fall. Det näst bästa att hoppas på är i så fall en tandlös regering som gör bort sig stup i kvarten vilket vi har fått. Den nuvarande regeringen har inte mandat att åstadkomma så mycket, vilket är bra. Däremot har de alla möjligheter i världen att skämma ut sig och sina partier för en överskådlig framtid och det är inte helt fel eller.

  Hur är det uttrycket säger. Det enda som skyddar oss från politikernas ondska är dessa dumhet.

  SvaraRadera
 7. Vi har en forskningsminister, som ska styra över vad som är god forskning, som har sammanlagt TRETTIO högskolepoäng. Alltså en termin studier vid högskola; noll inblick i forskning.

  Gymnasie- och kunskapsministern verkar inte mer lovande.

  Jag blir så arg. Man är öppet orolig för utbildningsnivån i Sverige, och sen tror man att man från hög nivå kan detaljstyra undervisningen och forskningen, och dessutom ansätter man då totalt inkompetenta personer i toppen. Hur fan kommer det sig att de inte skäms? Att de inte vaknar med total ångest på morgonen för att de ska hantera en mycket viktig uppgift som de omöjligt kan klara av?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har vi en till nazist som inte ser det förträffliga i att socialistiska värderingar och människosyn vävs in i undervisningen.

   Det är väl för fan bättre att alla tycker likadant och har en bra människosyn än att vi får nåt jävla välutbildat smartskaft som ska förklara att högern är det bästa som finns?!

   Radera
  2. Å andra sidan. Beatrice Ask... Den förra regeringen var inte mycket bättre den

   Radera
  3. Mickeidiot i vad som Kalle skriver gör det honom till nazist!? Börjar bli j*vligt trött på dina triader om nazister hit och nazister dit!

   Radera
 8. Snacka om att behöva skämmas för sitt fädernesland... hur en sån inkapabel, o- intellektuell kvartsfigur blivit Sveriges statsminister, är ett kvitto på att Pk-ismen har fördärvat landet.'87%' kan bevisligen ha fel, enkelt bevisat genom att släppa fram en papegoja till den högst exekutiva positionen i Sverige.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.