2015-01-14

Alliansen bekräftar: Vi kapitulerar inför de rödgröna


Sverigedemokraterna har i dag meddelat att de kommer att begära misstroendeförklaring mot regeringen.

De borgerliga allianspartierna säger att de inte tänker stödja denna begäran.

Man skulle kunna fälla regeringen – om man vill. Men man vill inte.

Och sedan skall Alliansen rösta för en rödgrön budget – år efter år efter år.

Om man använder kapitulation som taktik, då omöjliggör man även sina strategiska mål.

Oavsett vad man tycker om SD, så verkar det faktiskt som om de är på god väg att bli landets enda oppositionsparti.

21 kommentarer:

 1. Bra att dagens höger inte är lika undfallande mot nazisterna som den tyska var 1933. Det är ett gott tecken mitt i all brun skit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höger? Var?!? Var?!?
   /martin

   Radera
 2. Oavsett vad man tycker om SD, så verkar det faktiskt som om de är på god väg att bli landets enda oppositionsparti.
  ------------------------------------------------
  Bara för att man fäller regeringar i bananrepubliker en gång i veckan så finns det inget generellt egenvärde i att fälla regeringar om man inte har tillräckligt med gods för att skapa något som är stabilare.
  I synnerhet inte om konsekvensen blir att man får släpa på nazisterna som ballast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men att släpa på islamisten Kaplan som minister har mickemuslimvänster inget emot. Kaplan vill bygga fler moskéer. Till de hemlösa eller?

   Radera
  2. Exakt hur relaterar ditt svar till påståendet att nazistpartiet är den enda oppositionen i Sverige?

   Radera
  3. Exakt hur relaterar du min kommentar hos Jan Sjunneson till något som Henrik eller Hans skrivit?

   Som sagt, inte för jag skäms för den, posta den igen om du vill, men det blir ju inte mer ontopic för det...

   Radera
 3. Jag har aldrig fattat VARFÖR alliansen bara ger upp. Visst, om det viktigaste av allt är att aldrig samarbeta med SD på något område, fine, ignorera dem. Om de då lägger ner sin röst i något samanhang så kommer Sossarna vinna. Om de istället röstar på Alliansens förslag så kommer det förslaget att vinna. Var finns problemet?

  Varför är det "kaos" att regeringens förslag inte automatiskt vinner? I USA är det snarare regel att en presidents förslag inte automatiskt går igenom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det viktigaste för Alliansen.

   Radera
 4. Vadå opposition? SD kommer att få egen majoritet inom snart, om inte borgerliga vill ha makten! Även om SD bildar minoritetsregering, S+MP och alliansen måste stödja det enligt decemberkapitulationen. Eller hur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förutspår ytterligare en fördubbling till 2018. Kan bli mer om det fortsätter så här. Det kokar i både sosse- och moderatleden. Alla är fria att surfa in på M's facebook och läsa kommentarerna där... Sen kan man läsa vad sossen Johan Westerholm, fd underrättelseofficer och kunnig om politisk islam, skriver om sitt parti.

   D.Ö. dödar 7-klöverpartiet inifrån. Som förutspått. 2022 tippar jag att SD är största partiet (kanske dock inte majoritet i riksdagen) om inget abrupt inträffar. SD vinner hur än de andra beter sig nu när de försökt slå ihjäl den parlamentariska demokratin med D.Ö. och visat alla att det man prioriterar mest förutom makten är att fortsätta den extremt ansvarslösa invandringspolitiken. Som de inte ens är i närheten av att ha beskrivit en hållbar strategi för. Integrationspolitiken fungerar ju inte eftersom stora grupper av invandrare predikar att svenskar är haram och man inte ska umgås med de otrogna. Eftersom det står så i deras heliga bok skriven av en slaktare. Som själv ville dö i jihad, om och om igen om han fick chansen (enligt den vördade hadithen Sahih Bukhari).

   Radera
 5. http://www.dn.se/kultur-noje/konstattentat-skrammer-till-sjalvcensur/

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Sverige sitter islamisterna och censurerar i vissa Konstcentrum i olika förorter istället för att springa in o vandalisera som idiotiska nazzar (som naturligtvis oxå ska lagföras). Sen har vi en islamist-minister som tycker yttrandefriheten kan stå tillbaka för religiösas låttsårade känslor. "Föreningsmänniskor", som Nalin Pekgul kallade dem i sin bok, dessa religiösa fanatiker är mycket farligare än ett gång berusade skinnskallar i osäker mansroll.

   Radera
  2. Åh...Kurator åt böghatande nazister?

   Radera
  3. Hela SA var ju en enda stor bögorgie...

   Annars kan du googla Bacha Bazi Micke och beskåda småpojkar kläs i kvinnokläder och säljas som knulldockor till skäggiga män i MENA... men det är inte homosex enligt Koranen. Homosexuella ska däremot helst slängas ner från en hög byggnad enligt islam.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  5. Hela SA var ju en enda stor bögorgie...
   ---------------------------------------
   Förstår att det är lockande men så här gick det med det...Inget paradis för bögar i nazistaten. Fråga Söder Ekroth och Almkvist ......

   http://sv.wikipedia.org/wiki/L%C3%A5nga_knivarnas_natt

   Radera
  6. Smått genant argumentering kan man tycka, nästan så att micketrollet framstår som homofob. Men han är ju redan antisemit, så homofobin kommer väl naturligt.

   Radera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Amnexis anklagar mig för att vara homofob för att jag refererar till ledare i hans skitparti som har fällt tydliga och klara homofoba uttalanden samt för att jag korrigerar hans fantasier om hur kul det var att vara bög i SA när Hitler började avrätta folk....

  För att göra det måste han vara idiot.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.