2015-01-23

Nu trappar EU upp kriget mot terrorismen


New on HAX.5July.org:


Nästa torsdag händer det. Då samlas EU:s justitie- och inrikesministrar till ett "informellt" ministerrådsmöte om kampen mot terrorismen. Bakom stängda dörrar.

6 kommentarer:

 1. Dom kommer att göra stora framsteg i arbetet med att begränsa yttrandefriheten för att stoppa hoten mot yttrandefriheten.

  SvaraRadera
 2. De (de feta eu-katterna) kommer angripa internets öppenhet istället för att angripa de vidöppna yttre gränserna och flatheten mot återvändande jihadister och de som rekryterar och sprider hatets doktrin. Inget kommer göras åt de som åker fram o tillbaka mellan IS och Europa, men däremot kommer sidor och personer som kritiserar nymarxismen och superstatbyggandet inom EU att jagas och stängas ner.

  Marine Le Pen har i samband med detta yttrat saker som skulle kunnat komma ur munnen på en piratpartist... just saying.

  SvaraRadera
 3. Blir säkert mindre övervakning med nazikäringen vid rodret.Säkert.
  Idiot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mer övervakning av gränsen och invandrade kriminella jihadister JA, mer övervakning av internet NEJ. Du får gärna komma med bevis som säger annorlunda. Annat än "Säkert. Idiot." som är den typ av argument som barn använder när någon tagit deras gunghäst.

   Gunga iväg nu lill-trollet. Du är min lilla Särimner-gris, jag käkar upp dig varje kväll men sen är du tillbaka dagen därpå för att bli uppäten igen.

   Radera
  2. Micke börjar bli dags att anmäla ditt näthatade till Aschberg eftersom det är så förbaskat tradigt att se alla dina jädra inlägg där du kastar ur dig dina infantila personangrepp mot allt och alla! Väx upp för f-n!!!

   Radera
  3. Ska Micke ha en chans att leva vidare i sin låtsas-värld så måste han få leva ut sina aggressioner någonstans.
   Inte ens Sahlins terapiåtgärder hjälper på den sortens frustrerade individer.
   Och det är ju bättre att han näthatar än att han skär folk i halsen?

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.