2015-05-26

Så våldtäkt är inget att bråka om - till skillnad från sexköp?

Det råder oklarhet om ifall de svenskar som åker till Mellanöstern och slåss för IS kan åtalas för sina brott och i så fall hur.

Vissa säger att det räcker med dagens lagstiftning. Andra menar att det krävs nya lagar. Och några menar att detta får vi titta på när kriget där nere är över. (När nu det blir.)

Samtidigt fortsätter dödandet, lemlästandet och våldtäkterna. Mycket snack och lite verkstad. Det hela är en sorglig uppvisning i politisk prokrastinering.

Nu väntar vi bara på att den svenska rödgröna regeringen, med sin osvikliga känsla för timing, gör verklighet av sin politik: Att göra sexköp utomlands – när en svensk är inblandad i att två samtyckande vuxna människor byter sex mot pengar – olagligt. (I länder där detta inte är olagligt, till råga på allt.)

Nej, jag är inte raljant. Detta är regeringens politk. Den är meddelad i regeringsförklaringen.

Sverige står handfallet när svenskar dödar och våldtar i en krigszon. Men vi jagar gärna dem som inte har kränkt någon annan människas rättigheter.

Idiotland.

9 kommentarer:

 1. Då är det bra att jag inte är svensk. Bara att tuta och styra bilen mot København eller Berlin.

  SvaraRadera
 2. Svenska departement skriver lagar som binder människan i onaturliga regler, medan Bibeln innehåller allt som behövs för lagstiftning: Tio Guds Bud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va?
   Att respektera sabbatsdagen var viktigt att ta med, men inte typ.. du ska inte våldta eller äga slavar?

   Radera
  2. Du tänker på gamla testamentet, det som ligger till grund för Islam och Judendom.

   Kristendomen har nya testamentet och en viss Jesus som inte tyckte att det var något vidare bra det där med våldtäkt och slavägande, och på det stora hela avfärdade det mesta av tramset i det gamla testamentet.

   I vilket fall som helst, vår lagstiftning och vår moral bygger faktiskt på tio guds bud och kristendomen. Ni moderna stollar har bara blivit så grundlurade av kommunisterna att ni aldrig fått läsa bibeln utan bara fått lösryckta förvrängda brottstycken ur gamla testamentet från Hollywood. Det och skvaller om Carola är allt ni känner till om grunden för vår civilisation.

   Hur tror du att du ska kunna förstå samhället om du inte känner till dess grundvalar och dess historia?

   Börja med Nya Testamentet och sätt dig och läs. Den boken är inte ens särskilt tjock.

   Radera
 3. Vi har en feministisk regering med Löfven och Wallström som . över i:et.
  Så vad hade ni väntat er?

  SvaraRadera
 4. Det är intressant att fundera på vilka grupper det är som åker fast för sexköp respektive våldtäkt.

  Något kommunisterna naturligtvis var väl medvetna om när de lade förslaget.

  SvaraRadera
 5. Åklagaren bör åka till Damascus och förhöra där. Det finns prejudikat på det där nu.

  SvaraRadera
 6. Jävla Idiotland, man skäms ju för att vara Svensk nu för tiden.

  SvaraRadera
 7. När det gäller IS-slaktarna, så är lösningen enkel: De skall endast under en omständighet alena, släppas in i Sverige (EU) igen! De har tydligt avsagt sig demokratiska rättigheter, i.o.m. deras handlande, så den enda giltiga omständigheten gäller för direkttransport till Haag-domstolen ... Tydligen är vissa här stolta och tycker att de representerar Sverige, så .. Händelserna faller dessutom under internationell lag. (När blir Sverige stämplat som terroriststa, pga. bl.a. politikernas aktivt stödjande?)

  När det gäller sexköp utomlands, så är det beklagligt när barn finns inblandade, men svenska staten saknar jurisdiktion för sexköp på utländskt territorium! (Under förutsättning att Sverige inte har invaderat berört/-da land/-er ...) Om det inte är lagligt i berört land och berörda personer inte är dömda, så skall dom skickas tillbaka för utredning ... (Om utredningen frikänner, ligger ansvaret för tillhörande konsekvenser personligen hos de som beslutat att misstänkt person skickats tillbaka, så som jag ser det. Det får inte ske godtyckligt utan just personligt ansvar ...) Man tycker att Sverige idag borde vara såpass civiliserat, att man inte faller in i den mentalitet som rådde i större delen av Europa under första halvan av 1900-talet, där man i flertalet länder (inkl. Sverige ...) kastade in folk i läger på ideologiska grunder utan *korrekt* juridiskt förfarande ...

  Ett annat exempel är att svenska omyndiga personer kan ta körkort för bil i vissa andra länder och köra bil där utan att det är olagligt. I Sverige är det olagligt för t.ex. en 16-åring att själv framföra bil på allmän väg. Borde inte dessa ungdomar enligt samma logik rimligtvis bestraffas, när de kommer tillbaka till Sverige? (Vet att logik och politik inte alltid går hand i hand ...) Hårklyveri, ja, men det skall resoneras konsekvent och naturligtvis gäller det som jag skrev i föregående stycke.

  Sverige äger ingen rätt att handgripligen lägga sig i andra länders inrikespolitik, vilket även gäller alla andra länder i världen, även om vissa tror sig ha rätten (inget nämnt, inget glömt ...) Att öppet fördöma är en helt annan sak.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.