2015-06-07

Demokratifabriken - sista rycket i kampanjen


Crowdfundingen av boken "Demokratifabriken - EU från insidan" går nu in på sin sista vecka. Insamlingsmålet är uppnått, så det blir en bok. Men budskapet måste spridas till fler. Så de pengar som kommer in nu kommer att användas för en föreläsningsturné när boken lanseras.

Samtidigt jobbar jag med bokens struktur. Jag tror att jag kan lova att den blir både underhållande och förfärande. Slöseri, rena galenskaper, arrogans, politisk hybris och ett väl tilltaget demokratiskt underskott – detta är en bok som i vissa delar nästan skriver sig själv.

Och svenska folket behöver få veta. En majoritet av våra lagar och regler kommer från EU. Svenska skattepengar används för att finansiera EU-projekt som ofta är korkade, kontraproduktiva eller bara fåniga. Korporativism, svågerekonomi, byråkrati och politisk klåfingrighet sätter regelmässigt den demokratiska processen ur spel. Centralstyrning och kommandoekonomi håller på att ge EU samma problem som har uppstått i alla tidigare samhällen som ägnat sig åt sådant. Den politiska arrogansen är imponerande, på ett förfärande sätt. Alt detta är saker folk måste känna till för att få en allsidig bild av vad som egentligen sker i EU.

Tack till alla som lämnat ett bidrag. Nu gör vi ett sista ryck för att sprida ordet om insamlingen i vidare kretsar. Dela gärna informationen i dina sociala nätverk.

Du kommer till insamlingssidan genom att klicka här... » » »

Om du vill lämna ett bidrag, men inte kan eller vill använda insamlingssidan, då hittar du alternativa betalkanaler här... » » »

Läs mer om boken här »,  här » och här ».

2 kommentarer:

  1. Har du planer bortom horisonten på en engelsk översättning också?

    SvaraRadera
    Svar
    1. En något omarbetad version i så fall.

      Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.