2016-04-15

Kan borgerligheten hitta hem igen?


Läs min senaste text hos Mårtensson:


"De borgerliga allianspartierna är vilsna. De är ideologiskt svaga, fångade i ett socialdemokratiskt problemformuleringsmonopol och de saknar självförtroende. De har ingen tydlig vision, uppvisar inget engagerande ledarskap och är kort och gott tråkiga. Deras enda tröst är att de rödgröna är ännu sämre."

4 kommentarer:

 1. Det är tyvärr värre en så. Socialdemokratiskt är väl hanterbart. Värre när tom försvarsmaktens "språkrör" uttalar sig marxistiskt.. (De inser det dock inte själva..)

  SvaraRadera
 2. M kan ju alltid plocka upp listan ur papperskorgen igen och ärligt stå för den politik man vill ha innan SD kom in i riksdagen.

  http://www.dn.se/debatt/ta-medborgarskapet-fran-kriminella-invandrare/

  Innan det sker kommer aldrig Matt vara ett trovärdigt parti igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jag funderar på är varför ingen sa ifrån när Reinfeldt den kostsamma omsvängningen i migrationspolitiken.
   Att en kostnadspost har fått explodera på ett sådant sätt är helt oförsvarligt. När Reinfeldt uppmanade svenska folket att öppna sina hjärtan var vi många som insåg att det han menade var att vi skulle öppna våra plånböcker.

   Radera
 3. Nä, de är redan hemma.

  Borgerligheten är bara en annan typ av socialdemokrati, ungefär som Arbeiderpartiet i Norge. Exempel, i Norge vill socialdemokrater har marknadshyror i huvudstaden, men det vill inte SAP ha här.

  Frågan är inte om borgerligheten kan hitta hem, utan när goda liberaler ska sluta bli misshandlade av blåa socialdemokrater och ändå tycka de är snälla, och hoppas på att de ska förändras.

  Glöm borgerligheten, lämna partierna och bilda en ny kraft utifrån.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.