2016-05-16

Vad vill staten, egentligen?


Jag är ingen vapenkuf, men...

Det är uppseendeväckande att se hur polisen tycks hitta på egna regler för att förhala och neka licenser för lagliga vapen. Och det är inte bara polisen. Regeringen och EU tycks också ha som plan att avväpna jägare, sportskyttar och andra som har fullt legitima skäl att äga ett vapen. Än så länge tycks dock riksdagen stå på skyttarnas sida. (Ledamöterna är väl oroliga för att inte bli omvalda, kan man anta.)

Som om brottslingar och terrorister skulle använda sig av lagliga vapen. Det är bara dumt.

Man kan även se frågan i ett vidare perspektiv. Staten avväpnar medborgarna. Vi är på väg mot ett kontantlöst samhälle. Övervakningsstaten blir allt mer omfattande. Och så vidare.

Det är inte utan att man börjar fundera på om den härskande klassen har något slags plan. Men oavsett om det finns en plan eller ej – så blir resultatet det samma: Svenska folket blir allt mer utlämnat till överheten och dess nycker.

Uppenbarligen ser staten medborgarna endast som skattebetalande boskap.

3 kommentarer:

 1. Svenska polisens rigida motstånd mot legalt vapenägande kan spåras till enskilda individer vid det gamla RPS, nuvarande Polismyndigheten. Samtidigt har det fått fortgå utan konsekvenser varför det finns fog för att misstänka att det har/har haft stöd högre upp och även på ett politiskt plan.
  Men sedan terrordådet i Paris har EU gett sig in i denna meningslösa hantering och i det närmaste plankat den svenska utredningen (som till största del avfärdades) samt lagt till ytterligare pålagor och förbud.

  Jag ser inga snillen framför mig när jag tänker på eu-styret men finner det fullständigt osannolikt att de inte ser sambanden mellan grov brottslighet/terrorism och illegala vapen samt att detta inte har något som helst att göra med legalt vapenägande.

  Då kvarstår endast alternativet att man helt sonika vill avväpna befolkningen under skenet av att man gör det för att stävja ovanstående brottslighet.

  Man fruktar helt enkelt eu's befolkning, eller?

  SvaraRadera
 2. “Endast på en allmän beväpning av allmogen kan ett gott samhälle byggas.” — Kyrkoherde Didrik Petri

  SvaraRadera
 3. NWO-agendan i full fart. Undrar hur långt det ska gå innan det går upp för folk att det inte är en konspirationsteori.. det heller.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.