2016-10-25

Den röd-gröna vägen mot en systemkris


Läs min senaste text hos Mårtensson:


"Något som stör mig är att den politiska vänstern inte tycks förstå enkla ekonomiska samband. Förmodligen handlar det om att den inte vill förstå – vilket i så fall är omdömeslöst, oansvarigt och direkt farligt."

4 kommentarer:

 1. De lider av grav dyskalkyli hela bunten. Det är ju bara att höja skatterna igen när skattepengarna har tagit slut!

  SvaraRadera
 2. Den politiska vänstern vill säkert förstå, dock kan det vara på det viset att kunskaperna för att förstå sakers samband saknas. //tompas11

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast begriper man inte ens grundläggande koncept borde man väl ha anständigheten att hålla truten och inte försöka tvinga på andra sina lösningar som då inte är underbyggda av något annat än tyckande.

   Radera
 3. Hörde nyligen ett inslag i statsradions P1 om att det svenska pensionssystemet är rasistiskt. Representanter från Pensionsrättvisa fick oemotsagt ondgöra sig över att personer som invandrat till Sverige och inte betalat in till systemet inte fick samma pension som de som betalat in pensionsavgifter under ett helt yrkesliv...

  http://hejevent.se/event/rgj3lkkostdmqa/pensionsystemet-ar-rasistiskt-och-det-vill-vi-forandra

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Streetgäris

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.