2017-04-02

Nyheter från fronten


Med visst underhållningsvärde. | Youtube »

4 kommentarer:

 1. Var uppstod och hur utvecklades denna genusideologi? Någon som kan länka till en sammanställning?

  Ps: mitt genus är varken "hon", "han" eller "hen", det är: "gränsen för yttrandefriheten går där intolerans förnekar andra människors genus".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle ju också kunna tolkas som att du vill ha inskränkningar i yttrandefriheten om någon kallar en hen för han eller hon.

   Radera
  2. Du missförstår väl inte avsiktligt mitt genus som ett påstående och tillskriver mig en stereotypa åsikter utifrån mitt genus? Gränsar förmodligen till hatbrott :)

   Absurd variant på en sekulär religion...

   Radera
 2. Jag förstår inte hur någon kan betala för en utbildning på ett universitet idag om det inte är läkarelinjen, teknolog, datologi men annars, vad fan gör man på ett sånt ställe i västvärlden?

  Dessutom blir ju alla ämnen infiltrerade av samma radikala vänsterideologi så det blir totalt omöjligt att gå där. Föräldrar som fortfarande tjatar på sina barn att skaffa utbildning kommer få en chock när deras barn kommer hem som radikaliserade bortskämda slynglar. Och de som vill lära sig någonting kan studera på distans och i många fall gratis, och välja många kurser på universitet världen över, sedan tenta av sista terminen på universitet eller kanske helt online. Möjligheterna är större idag att slippa sånt här och förmodligen leder detta till att vanliga universitet dör en skivbolagsdöd/mainstreammediadöd snart.
  Även certifieringar utanför universitetsvärlden som leder till jobb inom tech är möjliga för de som vill, samt att det i många fall är bättre att bara ha ett intresse, vara självlärd och sedan starta ett företag istället, människor och nätverk kan byggas på vägen.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.