2019-02-27

Hur det blev som det blev?Jag är inte mycket för konspirationsteorier. Men det är värt att notera att denna intervju med Yuri Bezmenov gjordes för 34 år sedan. Fast finns det någon plan? Eller är det mest en träffsäker förutsägelse eller spekulation om hur samhällsdebatten tenderar att utvecklas?

Youtube »

4 kommentarer:

 1. Ja det finns "en plan" det yuri beskriver är metoder för massmanipulation. Den nya unionen har bara tagit över den gamlas metoder.

  SvaraRadera
 2. https://m.youtube.com/watch?v=L0kI3sXae2g

  För den som orkar lyssna så är det här en bra intervju om hur CIA agerar med sin agenda och donerar till talk shows etc om de säger rätt saker. Även anekdoter hur de försökte rekrytera Jan Irvin, medborgarjournalist som blir intervjuad. https://m.youtube.com/watch?v=L0kI3sXae2g

  SvaraRadera
 3. https://logosmedia.com/Entheogens_WhatsinaName_PsychedelicSpirituality_SocialControl_CIA

  CIA är central intelligence, alltså centralen som kontrollerar vad den övriga intelligensian tycker och tänker genom universitetsdonationer och personliga bidrag och annonyma donationer till alt media om dom säger rätt saker. Det är tyvärr så att huvuduppgiften för underrättelsetjänster är att vara agendasättande. Att fånga terrorister är en Hollywoodkonstruktion.

  SvaraRadera
 4. https://youtu.be/qFkLLiKhk3w

  Här är en kort version, själva segmentet av hur alt media och andra personer rekryteras. Kort och intressant.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.