2007-06-03

Vänstern

Läs Lila Svarta.

Tänk en stund.

5 kommentarer:

  1. Nej HAX, det ÄR bara en REN slump at vänsternissar bråkar! ;-)

    Mycket spännande läsning...

    SvaraRadera
  2. Jag orkar nog inte läsa allt detta - men fascinerande ändå! Denna märkliga blandning mellan dunkelt vansinne och logiskt rationalitet. Borde läsas av "alla".

    SvaraRadera
  3. "Vi som ger ut den här boken anser att de beskrivna teknikerna och taktikerna blir mest meningsfulla när de används utifrån en frihetligt socialistisk ståndpunkt. "

    Jag både skrattar och skakar på huvudet samtidigt. Frihetligt!? De snackar i boken om att spränga Öresundsbron!

    SvaraRadera
  4. Man får väl komma ihåg att detta ärndå är en extremt och lite udda del av vänstern. Jag tror inte att vänstern ställer upp på en massa av detta. T.ex. skulle nog 98% av dem känna samma avsky som jag inför deras taktik för att skrämma slag på polisens hudar och hästar...

    På slutet kommer dock en intressant liten t.ex. under rubriken "Just do it!" och den sammanfattar nog något jag tror många inom vänstern delar. Att det viktigaste är att man gör NÅGOT, inte exakt vad man gör eller hur man gör det. Då blir också alla dessa bortförklaringar, från alla inom mjukare delar av vänstern, begripliga.

    SvaraRadera
  5. > Man får väl komma ihåg att detta ärndå är en extremt och lite udda del av vänstern.

    Men jag skulle satsa rätt mycket pengar på att samma jornalist skulle släta över denna publikation samtidigt som de skulle skrika i högan sky om någon högerextrem grupp skulle skriva motsvarande text

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.