2008-06-02

Folk börjar undra vad Gore vill dölja...

Al Gore vägrar som bekant att hålla pressonferens och inte vill ha journalister närvarande under sitt föredrag, när han skall framträda i Växjö. Detta börjar nu få kringeffekter.

Till exempel tar sig Smålandsposten samman och skriver om ett antal svenska forskare som är kritiska till klimatalarmismen.

Ju mer Al Gore trilskas – ju mer börjar folk i Växjö ifrågasätta hans budskap. Vilket är sunt.

5 kommentarer:

  1. Oj vad gör ni på Smålandsposten? Ni borde läsa lite mer upplyst storstadspress som DN. Läste ni Karin Bojs krönika i lördags kunde ni bla. läsa "Trenden måste vända NU, de närmaste fem till sju åren. Annars kan vi mycket väl halka över en kritisk tröskel där klimatet reagerar kraftigt och oförutsägbart. Dessa fakta finns tydligt sammanfattade hos FN:s klimatpanel för den som vill läsa."

    Och det kan ni läsa på nätet så ingen papperstidning behövs.

    SvaraRadera
  2. Haha, Göran Petersson på Chalmers! Honom har jag haft i en skittråkig kurs. Tänk att han var skeptiker. Det framgick inte direkt i kursen, även om han hatade kompostering :)

    SvaraRadera
  3. Karin Skojs! Domedagsprofet eller prästinna? Hmmm, svårt att avgöra.

    Jag börjar undra vad det är med klimatfrågan som gör att den aldrig granskas kritiskt i PK-media (i Swerije)?

    Journalisthögskolan verkar ha gått från Snickarverkstad till PropagandaInstitut.

    Debattfientliga (klimat)fanatiker med Den Rätta Tron kan bli en intressant historisk passus eller framstå som representanter för historiska och aldrig tidigare skådade folkmord runt om i världen, på grund av deras naiva och känslomässigt styrda handlingskraft.

    Hur är det ställt med deras egna försiktighetsåtgärder, konsekvensbeskrivningar och självkritik?

    Ja, svaret på det vet vi ju redan.


    /LD

    SvaraRadera
  4. Njae, jag vill nog inte hurra för hur det "klimatskeptiska" motståndet framfördes; som läsare får man intrycket av att det är splittrat (kanske i syfte att tro att klimatskeptikerna inte är seriösa), medan svarsartikeln "Al Gore har rätt" består av en enda svarande som får bemöta kritiken på ett enhetligt vis (i syfte att han kanske skall framstå som mer seriös).

    Håller med om att det är kul att det visas upp ett motstånd mot klimatalarmismen, men skeptikerna kommer ändå att framställas som idioter av våra enkelriktade medier.

    SvaraRadera
  5. För er miljömuppar läs boken cool it. Att Gore är en bluff vet alla som läst på!
    Roberth Ström

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.