2008-11-02

För dina skattepengar...



"Klimatinformation" från EU.

Är det bara jag som känner samma vibbar som man fick av de där hysteriska anti-knarkfilmerna, som man tvingades se i skolan?

10 kommentarer:

  1. Va heter sjukdomen när man tror att K- eller A-brunnar kan avgöra resten av ens liv?

    SvaraRadera
  2. Kolla kommentarerna på Youtube. Genomgående negativa fast bäst är nog ändå titeln på filmen. Make love not CO2. Hahahahahahaaaa...

    SvaraRadera
  3. This is your brain on socilism....

    SvaraRadera
  4. Det där att dusch istället för bad skulle minska energikonsumtionen är en sanning med modifikation. I England drev man en anti-badkampanj för en del år sedan med en affisch föreställande ett ungt par som kysstes i duschen och hade texten "Save energy - shower with a friend".

    Resultatet blev istället att energiförbrukningen ökade markant.

    SvaraRadera
  5. "You control climate change" ???????

    Nej, du kontrollerar inte klimatet. Inte ens vi tillsammans, alla människor, kan kontrollera klimatförändringar. Istider kommer och går. Oceanerna har sina cykler. Kosmos gör vad det gör utan att bry sig om EU-byråkrater. Vulkaner får utbrott när trycket blir för stort, utan hänsyn till massmediala skrämselrapporter. Solen är ännu inte underställd Barossi...


    /DSM

    SvaraRadera
  6. Borde man inte använda pengar till att anpassa samhället till klimatförändringar istället för att lägga dem på sån här smörja? Klimatförändringar är inget vi kan undvika bara genom att minska utsläpp av koldioxid, klimatet förändras ständigt. Att spara energi och resurser, minska föroreningar och övergödning, bevara den biologiska mångfalden och avbryta skövlingen av skogen är viktigare ur miljösynpunkt.

    SvaraRadera
  7. Hm.

    "Dumma blondin!" :D

    Men seriöst.. Fjantigaste infosnutt jag sett. Jag tror t.ex. att det vore mycket bättre om jag hade ett badkar än de 30-minutersduschar jag tar.. :)

    SvaraRadera
  8. "you control climate change"
    bullshit, they control it, along with the propaganda.

    SvaraRadera
  9. varför inte lägga pengarna på forskning eller infrastruktur, eller om EU verkligen vill göra något använda EUs jordbruksbugett till att tillverka solceller eller liknande.

    Helt meningslös kampanj.

    SvaraRadera
  10. Hur många av kommentatorerna stödjer inte detta trams (dvs röstar inte i EU-valet)?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.