2009-03-26

Ekonomisk, men inget PR-geni...

Den hårt kritiserade LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin rensar nu bland sina styrelseuppdrag.

Vilka hon behåller? Jo, de hon tjänar pengar på – närmare bestämt 401.000 kr per år – skriver Lena Melin i Aftonbladet. Jaa... Hur tänkte Wanja då? Trodde hon verkligen att ingen skulle göra den kopplingen?

Länk»

20 kommentarer:

 1. Komiskt aftonbladet som är en sossetidning som är en .....

  SvaraRadera
 2. Aftonbladet är främst en kvällstidning. Och en skandal är en skandal ;)

  SvaraRadera
 3. Sossar förhåller sig till pengar som alkoholister till alkohol. Marjasin-Rosengren och Persson(som någon skrev går och fiser på sina godsoch herresäten) Ola vad han nu hette som körde en kursgård som han förvandlade till ett familjeföretag samtidigt som han debiterade riksdagen milpengar för tjänstebilen åsså Jan Emanuelfastighetsmagnaten och och och och.....in i oändligheten och rika blir dom! Skattepengar är det det handlar om - fixa en kassa och sättigång att plundra den - så enkelt är det (för dom ja) och sällan blir de åtalade och skulle det inträffa så befinnes de oskyldiga! Till och med "Klistra och klippaMarjasin".

  SvaraRadera
 4. Man klipper väl först och klistrar sedan..... ;-)

  SvaraRadera
 5. Jaha. Är det fel då?

  Om man har för mycket att göra är det väl vettigt att kapa det man inte tjänar pengar på. Det skulle jag också göra.

  Kan det inte också vara så att de mer betydelsefulla uppdragen är just de som är arvoderade?

  SvaraRadera
 6. Inte lätt att vara PR-geni i toppen när man är undersköterska i grund och botten. ;-)

  SvaraRadera
 7. Och folket jublar över att hon tackar nej till styret för Anna Lindhs och Olof Palmes minnesfonder.

  SvaraRadera
 8. Så äcklig hon är. Kan inte hon bara avgå, ingen kommer ta henne på allvar längre.

  SvaraRadera
 9. Konstigt att hon inte får sparken från LO och från varenda styrelse hon sitter i .Man behöver tydligen inte vara så värst begåvad för att sitta i styrelser och inte som LOs ordförande eller .Det räcker med partiboken och totalt brist på respekt för skattebetalarna och fackmedlemmar ( och för sej själv ).
  Dessutom visar hon en arrogans som heter duga men det är väl ett signum inom partiet !
  När det gäller styrelsposter , det kanske är meningen att få in totalt inkompetenta människor , som man vet inte läser eller förstår eller ens bryr sej om vad som står i protokollen och vad man har diskuterat om . Det skapar fina lönevilkor och fina pensioner för vissa !
  Tydligen , det enda hon tycks bryr sej om är att pengarna hamnar på bankkontot i slutet av månaden , hur och på vilket sätt ,verkar inte spela någon roll.

  SvaraRadera
 10. Drar hon ner för att hon har mer jobb än hon kan sköta väl är det väl naturligt och bra att hon behåller de som ger bäst profit?

  SvaraRadera
 11. Tydligen , det enda hon tycks bryr sej om är att pengarna hamnar på bankkontot i slutet av månaden , hur och på vilket sätt ,verkar inte spela någon roll.

  För en person som suttit i en maktposition så länge är det nog mer än pengar som spelar roll. Makt, ära, inflytande, att få röra sig i dom fina rummen, prestige...

  Så även om hon får sina miljoner så lär hon inte vara så nöjd om ingen vill vara associerad med henne längre.

  SvaraRadera
 12. Appropå ekonomi så är senaste South Park väldigt bra :-)

  SvaraRadera
 13. Det är fortfarande så att Urban Bäckström inte heller vet vad det är han godkänt och att han vill att det sätt som avstalet skapats granskas juridiskt eftersom hans uppfattning uppenbart är att det tillkommit på fel sätt (genom fiffel).  Lika förbannat så ägnar folkdomstolen hela energin på Wanja Lundby Wedin trots att det är helt öppet för att "skulden" kan lika nån helt annanstans om man ska tro Urban Bäckström och att oavsett VAR den ligger så är hennes skuld inte större än Bäckströms.

  SvaraRadera
 14. Micke, det är inte inkompetensen, det är dubbelmoralen. Den som du känner till så väl.

  SvaraRadera
 15. Du menar det hycklande som gör att man helt bortser från Bäckström och dessutom från hans funderingar om att avtalet i grunden är skapat på ett regelvidrigt sätt innan det hamnade på bordet vilket i så fall skulle ställa hela saken i en helt ny dager.


  Det stämmer.Jag känner till det.

  Det senare lämnar ju inte fältet
  fritt att hata sossar.

  SvaraRadera
 16. DU hatar micke - du är hatet personifierad

  SvaraRadera
 17. Du är Degborg och du har som vanligt ingenting att säga.

  SvaraRadera
 18. Till anonym 18.52 Om jag minns rätt så klistrade Marjasin in huvud och fot på kvittona längst upp resp. längst ned och så klippte han bort det av mittsektionen som inte fickplats på sidan.
  Nu skall vi skattebetalare pröjsa för landshövdingens i Västerbotten flytt av hans privata vinkällare från residenset i Umeå till hans sommarhus på franska rivieran. Ja men visst är fanskapet sosse. Först har vi väl på marjasinvis fått betala för varenda flaska i vinsamlingen och nu skall vi betala för rovets flyttning till det exklusiva sommarstället också. Har vi kanske betalat lyxvillan på gräddhyllan också? Tvivlar Du?

  SvaraRadera
 19. Kan han inte få behålla toppen och botten på flaskorna och vi ta det som är där emellan?

  SvaraRadera
 20. du är micke och är en ralativiserande skithög.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.