2009-03-12

Lästips

Mattias Svensson bloggar om varför Linda Skugge borde få köpa sex.»

SvD Brännpunkt: EU förstår inte vad offentlighet innebär.»

4 kommentarer:

 1. Piratpartiet enda alternativet nu!

  Om ett beslut inte syns av allmänheten så tycker jag att det är närmast diktatorisk. ACTA är en förlängning av IPRED; FRA och hela storebrorssamhället, om allmänheten dessuton inte får någon insyn så är botten nådd..

  Om berörda organisationer inte kan kontrollera processen i ett beslutstagande så kör hela beslutet över allt vad demokrati handlar om. Varför ha demokrati alls om det inte är på riktigt?

  Nu känns det verkligen dags att göra någonting, på grund av detta röstar jag Pirat i EU valet!

  SvaraRadera
 2. @Sanna:

  Jag håller med om att Piratpartiet verkar vara enda alternativet!

  Vad än annat man väljer verkar de ju svika vad de säger i valet. Då är det ju ingen tröst att de har en "heltäckande politik". Det är ungefär som företag som går under alla anbud i en upphandling och sedan "tyvärr måste höja priset två tre gånger" - de skulle aldrig vunnit upphandlingen!

  Jag väljer hellre ett parti som "bara" har tre huvudfrågor men sedan verkligen håller sig till dem än ett parti som "lovar runt och håller tunt" i alla möjliga frågor. Heltäckande politik - tillåt mig gapskratta (eller kanske gråta).

  Det är dags att piratpartiet får en chans!

  SvaraRadera
 3. Skugge skriver nämligen på Newsmill om att hon som framgångsrik singel kommer att omge sig med starka män som för pengar kommer att tillgodose hennes olika önskemål:


  Linda Rosing är också bra.

  SvaraRadera
 4. Rösta på henne då Micke! :)

  Jag lägger min röst på piraterna.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.