2009-03-31

Lunchsvep

Har DN:s Peter Wolodarski gått och blivit sossig? Länk»

Alla får sitt straff. Förr eller senare. Länk»

Har pressens frihet minskat i Sverige? Länk»

Tjeckiens regering har ju fallit. Det kan innebära att president Vaclav Klaus kommer att företräda EU på G20-mötet. En marknadsliberal på en av mötets viktigaste stolar... Det här kan bli intressant. Länk»

Och så en bild från Ulf Hedlund:



Sponsra denna blogg.»

3 kommentarer:

  1. Vår pressfrihet har inte minskat (de har nog gjort om skalan) men flera forna kommunistländer har gått om oss. Det säger rätt mycket om hur det fungerar i Sverige egentligen. Man är rädd för att ta upp ämnen som folk vill tala om men vågar inte på grund av risken för repressalier i form av indraget presstöd, utgivningsbevis eller något annat. Även om inte tidningen drabbas direkt kanske ett systerföretag drabbas genom problem med tillgång till infrastruktur (TV) eller utestängning från pressmöten. Statsmakten har alltid ett sätt att slå tillbaks.

    SvaraRadera
  2. Gerhard Larson har inte...skickat...någon nota för att transportera vin till Frankrike.

    Han har precis som alla andra landshövdingar fått sin flyttning betald av länstyrelsen och den vinsamling han skickade till Frankrike var en liten del av ett mycket större flyttlass.

    Han har sedan dess därför att han lyssnat på folkdosmtolen bestämt att han ska betala den del av flyttlasset som utgörs av vinets flyttkostnad eftersom det är det som folkdomstolen har problem med.

    Det tycker jag är synd.

    Jag tycker att folkdomstolen ska ha på käften genom att den ignoreras av dom åtalade när den inte är saklig.

    SvaraRadera
  3. Jag har alltid gillat Peter Wolodarski.
    Jag tänker inte sluta för att han blivit mindre religös.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.