2009-04-16

Nästa vecka...

På tisdag kväll deltar jag i en panel som skall diskutera integritet på Timbros frihetsvecka. Det finns fortfarande några platser kvar, för den som är intresserad. Läs mer / anmäl dig här.»

Och skriv redan nu in nästa torsdag kväll i almanackan. Då har Frihetsfronten talarkväll om övervakningsstaten, internets frihet och informationssamhällets framtid. Mer information om detta kommer här på bloggen i morgon.

17 kommentarer:

 1. Timbros frihetsvecka, Frihetsfronten! Betyder det att dessa organisationer anser att lilla jag skall få tycka vad jag vill? Även om jag skulle vara en smula politiskt inkorrekt, t.ex. kan jag, enligt vår demokratis grundpelare få tycka att Sveriges immigrationspolitik skall vara striktare? Anser desa organisationer att jag skall få tycka det utan att bli kallad en massa saker och bli offentligt rullad i fjäder och tjära? I sådana fall har jag missat det budskapet, under låååång tid.

  SvaraRadera
 2. Och dessa organisationer har varit väldigt tysta om budskapet. Men jag har kanske missat frihetens gränser, som vanligt ;-)

  SvaraRadera
 3. Timbro?

  Mauricio Rojas har ofta varit aktiv i Timbro och Bilderberggruppen.
  Den som tror på Timbro är tokig.

  Problemet med information om Bilderberggruppen är att informationen om det kopierats och sedan lägger man till information som gör att människor slår ifrån sig informationen.

  Hax tycker inte ens det är relevant att undra vad de gör, sen tipsar han om Timbro.

  Eh, det här börjar bli genomskinligt. Hax vill inte tala om bilderberggruppen för han verkar mycket väl veta vad det handlar om.

  Nej istället ska vi vara tysta om detta och lita på teater timbro vars medlemmar inte ens kämpar för att avskaffa filminstitutet.
  Ni vet institutet som producerar propaganda film för staten, ellr politiskt korrekt film som passar statens politiska mål. Den fighten tar inte Timbro.

  Hax du vet mycket väl vad Bilderberg handlar om så sluta säg att det bara är svammel. Du är tyst och undviker det av en anledning.

  SvaraRadera
 4. Robsten: Du får tycka vad du vill. Jag tror inte vare sig Timbro eller Frihetsfronten vill hindra dig från att ha egna åsikter.

  Det är dock inte alls samma sak som att dela dina åsikter, främja dina åsikter eller sprida dina åsikter till andra. Det täcker heller inte in att du kan bli illa behandlad pga dina åsikter. Alla får stå sitt kast att ens åsikter kanske inte är populära. Dock finns det nog ingen där som skulle acceptera att våld (från annan person/organisation eller från statsmakten) brukades mig din person eller någon i din omgivning pga att du har en åsikt.

  Tänk negativa rättigheter;
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Negativa_och_positiva_rättigheter

  SvaraRadera
 5. Robsten,

  om du tänker logiskt vad yttrandefrihet innebär behöver du inte ställa frågan.

  SvaraRadera
 6. Anonym: Du börjar gå in i trollens värld nu. Varför inte starta en egen blogg istället för att posta massa ovidkommande på andras?

  Hur ska man kunna vara säker på vad Bilderberggruppen "handlar om" egentligen? Är det inte viktigare att bekämpa vad som eventuellt kommer därifrån istället för att bekämpa en gruppering vars syfte man inte är säker på?

  Bekämpa saker man ser kontra saker man inte ser är ett enkelt val för mig...

  SvaraRadera
 7. Anser desa organisationer att jag skall få tycka det utan att bli kallad en massa saker och bli offentligt rullad i fjäder och tjära? Ni får uppenbarligen sjunga låtar som hyllar mord på statsministar så jag antar att det finns rätt stor marginal för resten av ert program.

  SvaraRadera
 8. Kommer Micke månne på Frihetsfrontens talarkväll?

  SvaraRadera
 9. "Eh, det här börjar bli genomskinligt. Hax vill inte tala om bilderberggruppen för han verkar mycket väl veta vad det handlar om."

  Nej, dummer.

  Jag tillhör det hemliga rådet på 13 personer som styr världen. Det är en helt annan organisation.

  Och så var jag med på Elit-listan en gång i tiden, räknas det?

  SvaraRadera
 10. Robsten.

  Tyvärr, mannen. Det är andra föreningar. Vi tycker precis rakt emot.

  Men vi skulle säkert låta dig framföra din åsikt - och sedan debattera med dig hela natten.

  Tjära och fjäder kan tillhandahållas mot självkostnadspris. Vi är öppna för alla läggningar. ;-)

  SvaraRadera
 11. Micke,

  du vet mycket väl att vi sjunger Staten och kapitalet, Hanna från Arlöv och Fy på sig sosse.

  Emellanåt spelar vi även Brigad Votans Krossa Frihetsfronten på vårt sommarseminarium.

  SvaraRadera
 12. HAX, "Jag tillhör det hemliga rådet på 13 personer som styr världen. Det är en helt annan organisation."

  Aha, The Ancient Alliance of Associations of Colluding, for world domination, Lizards That Still Humbly Resides Deep Beneath the Great Egyptian Pyramids. AKA, The AAACfwdLTSHRDBGEP organisation.

  Hmm, det förklarar en del. :-()

  //ST

  SvaraRadera
 13. Konspirationen rullas ut:

  http://www.youtube.com/watch?v=FA8I3dSQfZ4&feature=PlayList&p=2ACD070C69F5E7FD&index=0&playnext=1

  SvaraRadera
 14. du vet mycket väl att vi sjunger Staten och kapitalet, Hanna från Arlöv och Fy på sig sosse.

  Emellanåt spelar vi även Brigad Votans Krossa Frihetsfronten på vårt sommarseminarium.

  Det tvivlar jag inte på och som vanligt så hade jag nog dykt upp för att dansa på er discodans om jag kunnat.Då skulle jag passa på att stjäla era ex. av Atlas Shrugged och byta dom mot Walden.

  SvaraRadera
 15. ""Det täcker heller inte in att du kan bli illa behandlad pga dina åsikter. Alla får stå sitt kast att ens åsikter kanske inte är populära.""

  Oki, vi är några som redan har märkt det, he, he. Men jag trodde de liberala deviserna gick i stil med, - "jag håller inte med dig, men jag kan dö för din rätt att uttrycka dem". Men de kanske försvann när Westerberg reste sig ur soffan ,-)

  Man kan ju tänka sig en "demokrati" där man säger, visst, vi är ett fritt land, du får säga vad du vill, men du risketrar att bli misshandlad och mördad om du säger fel saker. Brukar vi väl inte kalla demokrati va?

  Vad jag är ute efter är naturligtvis inte att ni liberaler skulle DELA mina åsikter, HUVA! Nä att ni skulle försvara min demokratiska rätt att uttrycka dem, UTAn att bli trackad för det. Jag är ju ingen nationalsocialist eller något, spm man kunde tro när man läser era reaktioner.

  Tja henrik, lite fjäder och tjära en fredagskväll kanske livar upp stämingen he, he.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.