2009-09-16

Open Internet

Nu startas en fond som samlar in pengar för att slåss för ett öppet internet. Första insamlingen går till Black Internets juridiska kostnader i samband med att de överklagar tingsrättens beslut om att de måste hugga av The Pirate Bays internetlina.

Open Internet

Läs mer i DN och på SR P3 Nyheter.

8 kommentarer:

  1. Toppen!
    Nu kan de som sagt att det är Black Internets plikt att överklaga domen sätta in några sköna tusenlappar på kontot. Sätt pengarna i munnen.

    /Byggaren

    SvaraRadera
  2. Vem ligger bakom webbsdan, hur vet jag att pengarna kommer att används till det anvisade ändamålet?

    SvaraRadera
  3. Toppen!
    Men vad kostar det Black Internet om de vinner?

    /Bryggaren

    SvaraRadera
  4. Hur mycket pengar kommer Black Internet att behöva?

    SvaraRadera
  5. Det är bra. Jag hade förväntat mej att en en del av Christian Engströms EU-lön och bidrag skulle gå till såna ändamål. Den symboliken behövs när man bara har ett mandat.

    SvaraRadera
  6. Hur kommer det sig att det alltid är någon annans plikt att driva andras hjärtefrågor?

    Det är varken Piratpartiets, Black Internets eller någon annans plikt att lägga surt förvärvade pengar eller dyrbar tid på kostsamma och tidsödande rättsprocesser. Om de gör det så bör vi som vill ha ett fritt Internet vara tacksamma men de förtjänar inte skit för att de inte gör det. Då börjar vi närma oss den kollektivistiska träldomen.

    /Byggaren

    SvaraRadera
  7. Har skänkt 100:- nu. Gjorde jag för övrigt även till Ephone.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.