2009-12-30

Mellandagsnöje

Så här i mellandagarna, när folk har lite mer tid, vill jag göra lite reklam för SR P3 Dokumentär igen. Det är välgjorda och som regel oerhört intressanta program. Till arkivet»

Och om du bara hinner lyssna på ett av programmen, då rekommenderar jag det om Bordellhärvan. Det handlar om hur en av 70-talets största skandaler växte fram och sedan hanterades på ett oerhört fräckt och arrogant sätt av det politiska Sverige. Rena thrillern. MP3-filen direkt»

Ett annat tips är Timbros evenemangssida. Där får man dels tips om debatter och föredrag som kommer. Men man kan också navigera sig fram till film/ljud-filer från tidigare evenemang. Där finns mycket intressant och matnyttigt. Till evenemangssidan»

Både SR P3 Dokumentär och Timbros evenemang går att prenumerera på på iTunes.

3 kommentarer:

  1. Bordellhärvan är en av de största rättsskandalerna i svensk historia. Att de två flickor som blev utnyttjade inte har fått skadestånd är skamligt.
    Vad man skall tycka om herrarna Ebbe Carlsson, Lennart Geijer och Olof Palme står helt klart. De förtjänar inget annat än förakt för vad de gjorde i denna affär.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte hur man kan ta Timbro seriöst.

    SvaraRadera
  3. Suck... ändå röstar vi på samma skit politiker år efter år....

    Vad är det för fel på svenska folket?

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.